BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #127114 przez katy25
mysza wózek super i za takie pieniądze jak wspominałaś to niesłychana okazja!
ja za 20 min licytuje mojego quinny, z tirkusową gondolką i czarno-czerwoną spacerówką jak dobrze pojdzie to bede miala wozek za 450zł:) plus nosidelko maxi cosi za 150:) ah... ile kasy w kieszeni!
wózeczek bomba
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #127125 przez Mała
Mysza wózek super. Brzuszek ładny.
Katy trzymam kciuki, żeby się udało wygrać.
13 lata 10 miesiąc temu #127132 przez monika1984lodz
Myszka sliczny brzusio :) wozek tez ladny :)

JA dzisiaj padam na twarz, zlazilam sie jak glupia.Teraz lece sie polozyc.

Buziaczki dziewczynki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #127139 przez basia89
mYSZA śliczny masz brzusio :) mój jest trochę większy, może kiedyś wstawię zdjęcia. ale jak narazie to nie umiem się przyzwyczić do mojego obecnego stanu :) no i ostatnio znowu robię na drutach :P znalazłam żliczne buciki :) wstawię zdjęcie, ale oszczegam to narazie jest prototyp :P bo opis po angielsku był i nie wszystko wyszło jak trzeba :)
13 lata 10 miesiąc temu #127141 przez basia89
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #127145 przez basia89
i co myslicie????
13 lata 10 miesiąc temu #127152 przez mYSZA
katy i jak tam Twoja aukcja? udało się? wstawisz też fotki?

basia buciki CUDOWNE! Naprawdę na maxa! ja się teraz próbuję nauczyć robić wzoru w innym kolorze, ale ciągle mi się wełna rozplątuje obojętnie jakim węzłem złącze;/

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127158 przez katy25
dziewczynki udało się!! mam quiny za 450 zł - gondolka i spacerówka!
fotki wstawię jak mi przyjdzie:) po własnych oględzinach;)
czekam na maila od babeczki i musze z nią dogadać kwestię wysyłki bo to 400 km od Wawy...

wózeczek ze śpiworkiem, moskitierą, folią przeciwdeszczową i torbą do wózka:)

buciki śłiczneeeeeeee
13 lata 10 miesiąc temu #127159 przez basia89
no niestety wełna taka już złośliwa jest :) mnie babcia nauczyła że najpierw trzeba związać a póżniej nie za daleko skrócić nitkę i wrobić szydełkiem w robótkę ;P hmm a buciki będą ładniejsze ale muszę popracować, ale narazie to mam sesje na studiach :/ i szczerze to trzeba za naukę się w końcu wziąść :)
a co do studiów to dzisiaj się zdrażniłam niemiłośiernie, znajomy z grupy wylał na mnie kawę (ale zimną) a ja miałam biała bluzkę a że nie miałam możliwości jechać jej zmienić to cały dzień tak przechodziłam :/ jak taka sierotka :) a że jestem w ciąży to ze względu na maluszka to się nawet nie zdenerwowałam :)
13 lata 10 miesiąc temu #127161 przez klatina
basia buciki słodkie :) masz zdrowie dziewczyno do takich drobiazgów ;) ale czego się nie robi dla swojego maluszka...
Mysza, ale masz fajny brzuszek. U mnie balon taki, że jak się ubieram (majtki, skarpetki) to mój M ma niezły ubaw, tyle w tym gimnastyki :P
Do tej pory przytyłam tylko 1,5 kg i wyglądam jakbym połknęła piłkę lekarską ;)
Byłam w piątek u lekarki na usg 3d. Super przeżycie jak się buźkę szkraba zobaczy. Jedynie boję się o te moje bolesne skurcze. Na razie wszystko z dzidzią jest ok, ale uszę to obserwować, bo to nie skurcze braxtona :( Jadę na wakacje na 2 tygodnie i ma nadzieję, że dzidziuś wróci ze mną w brzuszku.

13 lata 10 miesiąc temu #127164 przez basia89
a co do wóżków to ja będę mieć nowy :) bo moi rodzice obiecali połowe kosztów pokryć, chociaż ja byłam za kupieniem właśnie używanego na allegro, ale mój tata stwierdził że jego pierwszy wnuk/ wnuczka zasługują na nowy wóżek :) więc bedzie nowy :)
13 lata 10 miesiąc temu #127165 przez mYSZA
ja nie ogarnęłam szydełka jeszcze;P wstyd wiem, ale jeszcze trochę czas naszczęście mam;P

katy- bardzo się cieszę z Twojego zakupu;) nie mogę się doczekać jak wstawisz też zdjęcia;) wydaje mi się że to też będzie super kolor!

a co do moich studiów. Moja promotorka po moim dłuuugim wczorajszym mailu odpowiedziała mi dzisiaj: "proszę przysłać rozdział" i tyle;P

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #127167 przez mYSZA
ja przytyłam już jakieś 6-7 kg ( nie mam wagi więc określam jadąc do rodziców albo teściów, a teraz jeździć nie mogę to nie wiem dokładnie) ale nikt nie wie gdzie ja te kilogramy mam ( mój mąż się śmieją że w biuście, ale to też przesadne stwierdzenie...
wczoraj jak byłam na egzaminie to była też moja koleżanka w 9 miesiącu i autentycznie wyglądała jak czołg- mało romantyczne i tkliwe skojarzenie ale naprawdę tylko to mi do głowy przychodziło. Będziemy czołgami!

klatina- uważaj bardzo na tych wakacjach- naprawdę, zmiana ciśnienia itp... i odrazu na miejscu obczaj gdzie jest jakiś dobry lekarz!

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #127169 przez mYSZA
a co do wózków- nas by nie było stać nawet na połowę nowego skata z fotelikiem;P

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #127180 przez katy25
mysza ja też tyle przytyłam... 6-7 kg
ja sprawdzałam w smyku to quinny kosztuje prawie 3 tys z fotelikiem jakas chora kwota...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia