BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #127446 przez SYLWIA
chyba się nie dodało :P jeszcze raz

[url=http://www.su
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #127467 przez bewipo
Cześć dziewczyny :)
Ale piszecie, ciężko nadrobić :)
Monix mój wręcz przeciwnie, uparł się przy Anicie, co facet to inne upodobania ;)
Z wyprawki troszkę mam, ale jeszcze sporo brakuje. Mam nadzieję, że w czwartek pojedziemy po materac i przewijak.
Pati super muzyczka dla malucha, muszę tez sobie nagrać i puszczać, bo ja to jestem wielbicielką ciszy i nic u mnie nie gra przez cały dzień. A jak przyzwyczaje malucha do ciszy to pewnie będę miała później spory kłopot.
13 lata 10 miesiąc temu #127475 przez SYLWIA
nie mam pojęcia jak wstawić zdjęcie - może ktoś pomoże??

Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #127476 przez Paletka
slowiczek napisał:

w ostatnio kupionej, załączam zdjęcie sukienki chcoiaż pokazywałam wam ją kiedyś :p - szczerze mówiąc to nawet nie mam wyboru, bo nie mam żadnej innej sukienki w którą bym się wbiła i która by się nadawała :)
a w ogóle panna młoda też ciężaróweczka :) ma termin na 1 października jeśli dobrze pamiętam :)

sliczna ta sukienka...ranyy i ta 2 tez...Jak sie udala imprezka??/

witajcie Mamusie;:) znow 10stron do nadrobienia mam

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 10 miesiąc temu #127478 przez SYLWIA
ooo udało się :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127482 przez pati-m
Sylwia - śliczna ta sukienka i ślicznie wyglądałaś :)

dziewczyny ile maksymalnie może mieć rozmiar zdjęcie, żeby je dodać? bo zawsze mi się udawało, a teraz cosik nie mogę :angry:
13 lata 10 miesiąc temu #127500 przez Mała
bewipo masz rację, nie wolno malucha przyzwyczaić do ciszy. Moja ciocia tak zrobiła, tv bez dźwięku, telefon wyciszony, a potem nawet przez pokój nie mogła przejść, nie mówiąc już o normalnych czynnościach domowych.
Sylwia super wyglądałaś.
13 lata 10 miesiąc temu #127501 przez Paletka
SYLWIA-sliczne zdjecie

Mała-jak tam Kamilek sie miewa?

Mysza-super wozek i brzus...

13 lata 10 miesiąc temu #127505 przez pati-m
Mala - w pełni się z Tobą zgadzam. Moja bratowa też tak ciszy pilnowała jak jej synek był mały, a potem wszyscy w milczeniu i przyklejeni do kanapy musieli siedzieć, bo byle szmer mu przeszkadzał. Ja swojemu serwuje różne odgłosy - wczoraj głośne kino, a w drodze powrotnej do domku głośna muzyczka w samochodzie. Chyba mu się podoba bo kopał jak zawsze :)
13 lata 10 miesiąc temu #127506 przez bewipo
Sylwia fajnie wyglądałaś.
Pati 800x800 i 160kB
Mała no wlasnie też już takie słyszałam rzeczy. Chociaż u mnie to z budowy hałas słychać 24h :D Ale za radiem to nie przepadam, bo jak chodziłam do pracy to przez 8h nad głową mi buczało, a jeszcze podgłaśniali, bo to głuche wszystko pomimo zaledwie 26 lat na karku...
13 lata 10 miesiąc temu #127515 przez Paletka
pati-m napisał:

Mala - w pełni się z Tobą zgadzam. Moja bratowa też tak ciszy pilnowała jak jej synek był mały, a potem wszyscy w milczeniu i przyklejeni do kanapy musieli siedzieć, bo byle szmer mu przeszkadzał. Ja swojemu serwuje różne odgłosy - wczoraj głośne kino, a w drodze powrotnej do domku głośna muzyczka w samochodzie. Chyba mu się podoba bo kopał jak zawsze :)

dokladnie..nie nalezy przesadzac bo pozniej dziecko bedzie musalo miec cisza jak makiem zasial bo nie zasnie...a nie zawsze jest tak ze dziecko spi w domku u siebie gdzie ma spokoj i cisze

13 lata 10 miesiąc temu #127519 przez gosia2324
A u mnie znow UPAL B) u Was pewnie tez

Mała zycze duzo zdrówka dla Kamilka.

Ja z wyprawki jesli chodzi o ciuszki mam wszysko, a nawet juz gromadze ubranka zimowe( Teraz nie ma zaintersowania nimi na allegro to kupuje za grosze :)
Mam wozek,lozeczko,karuzelke i tyle, reszto po L4 :)

my w Srode idziemy nakrecisc film USG Malej , bedzie prezencik na Dzien Dziecka :)
13 lata 10 miesiąc temu #127520 przez gosia2324
Ja usypiam Kube zawsze przy pozytywce. I włączam cicho radio w jego pokoju jak zasnie.
Wtedy nie budza go odglosy z domu, czy pukanie do drzwi
13 lata 10 miesiąc temu #127521 przez Mała
Kamilowi gorączka spadła, ale oczy masakra. Jak mąż wróci z pracy to do lekarza pójdziemy, bo ja sama nie chcę iść, bo tam są wąskie podjazdy do wózków. W piątek jedno kółko mi spadło i coś mi się wydaje, że ja się tam przeforsowałam i te skurcze miałam. A mój mąż wózek pod pachę i z głowy.
Niw musi być radio, może być telewizor i normalna rozmowa, nie pocichutku.
13 lata 10 miesiąc temu #127525 przez slowiczek
a ja dziś zapisałam się do szkoły rodzenia :) zaczynamy 22.06 - z chęcią zaczęłabym wcześniej ale Tatuś za tydzień leci do USA i wraca dopiero 21, więc poczekamy :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia