BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #127526 przez Pyśkaaaa
Gosia i my w srodę film bedziemy nakrecać małego :) tez się doczekac nie mogę chodz stres mnie bierze bo to w końcu połówkowe... Gosia a ile u was taka przyjemność kosztuje jeżeli moge spytac?
Sylwia ślicznie wyglądałaś sukieneczka cudna :D
Mała trzymam kciuki za zdrówko Kamila :) słuchaj może on alergikiem jest... ja jak byłam mała i zaczynało wszystko pylić tez byłam cała zapuchnięta...

a co do ciszy macie racje musi coś grac... ja radia typu zet nie słucham tzn nie lubie tej muzyki co tam grają... wiec zapuszczam płytę i se słuchamy :D

a co mi sie w sklepie przytrafiło... poszłam do kasy pierszeństwem i wyobraźcie sobie że wszystkie kobity odwróciły głowe a pan mnie przepuscił... heheh :D
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #127531 przez Marta M
basiu ten suwaczek, ktory ja zrobilam on jest widoczny tylko na pierwszej stronie, jesli chcesz mozesz sobie zrobic sama suwaczek, np na tej stronie: www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html i wkleic sobie BBCCode w podpis w Profil--> Mój Profil...i wtedy bedzie Ci sie wyswietlal pod kazdym Twoim postem :)
Pisalas ze @ mialas 4 grudnia, wiec jestes juz w 26tc :) 25tc skonczyl sie dwa dni temu :)

Sylwia, wow, pieknie :)

Ja chyba odpatrze lozeczko i kupie to co MagdaM: allegro.pl/lozeczko-safari-zyrafka-z-szu...ups-i1626508530.html

A ja dzisiaj na 17 ide do gina..
13 lata 10 miesiąc temu #127535 przez pati-m
Oj to trzymam Marta kciuki za Ciebie i maluszka i daj znać jak wrócisz :)
13 lata 10 miesiąc temu #127541 przez Pyśkaaaa
i ja trzymam kciuki :) i czekam na wiesci :D
13 lata 10 miesiąc temu #127543 przez basia89
marta ja wiem ze ten suwaczek jest tylko na pierwszej stronie, a taki żeby się wyświetlał pod moimi postami to bede próbować zrobić,
a co do tygodnia to masz trochę racji, pomyliłam się bo to teraz w środę zacznie się mi 26tydz :) o matko to już :) a ja licze tygodnie wg wizyt u lekarza więc przez to mówie o tej środzie :P bo 4 maja byłam u ginekologa i to był 22tydz. więc teraz będzie lub jest ten 26 :)

u was też tak gorąco????? u mnie masakra, muszę się położyć bo coś brzusio boli :( :( mam nadzieje że przejdzie
13 lata 10 miesiąc temu #127544 przez mYSZA
hejo!

mój Janek szaleje przy Jimmi Eate Word, a tak śmiesznie kołysze się przy W górach jest wszystko co kocham. Ostatnio wyjęliśmy z mężem gitary- chyba pierwszy raz od przeprowadzki i zachowywał się podobnie jak przy "Górach" ;P W ogóle strasznie fajnie było bo przypomnieliśmy sobie takie szczegóły z naszego poznania się itp;P Miło...

Ja śpiewam Jankowi kołysankę co wieczór odkąd wiem, że w ciąży jestem.

co do tej czerwcówki i tego, że my już niedługo--- o rannny!!!

śnią Wam się Wasze Maluszki? bo mi Janek bardzo często się ostanio śni;)

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #127546 przez pati-m
Mi też Kacper ostatnio się śnił :) Leżał w łóżeczku w białych śpiochach a jak tak się zachwycałam i przeżywałam, że on taki malutki i praktycznie ginie w tym swoim wielkim łóżku :) Strasznie realistyczne są te sny, to przytulanie maluszka :) Ech już niedługo będą jeszcze bliżej :)
13 lata 10 miesiąc temu #127548 przez Pyśkaaaa
a mi się Franek jeszcze nie śnił...
Mysza nie dziwie się że Janek kołysze sie przy tej piosence bo jest naprawde fajna :D
13 lata 10 miesiąc temu #127550 przez beti
O matko, znowu godzina czytania :-)
Ale chyba się uzależniłam od forum :-))
Słowiczek, na inflancką się zapisałaś? To ja akurat wtedy będę kończyć :-))
13 lata 10 miesiąc temu #127552 przez Marta M
Moj najczestszy ostatnio sen to taki, ze karmie Majke...pewnie dlatego, ze mam tyle pokarmu, przescieradla i pizamy cale doplamione a nie umiem spac w biustonoszu..

Dam znac jak wroce, ale pewnie nie bede miala usg, zauwazylam ze na poczatku ciazy ciagle dzidzius byl podgladany a teraz rzadko, sprawdza tylko tetno i tyle...wazniejsze teraz badania ginekologiczne...w sumie racja, organy juz sa, wiec teraz sprawdzaja bardziej szyjke, ulozenie i takie tam...

Wrocilam z warzywniaka i kupilam 2kg truskawek, dzis wszystko bedzie na truskawkowo: ptasie mleczko z truskawkami, makaron z truskawkami i koktajl...mmmm..:)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127553 przez slowiczek
tak, basia u mnie też ciepło jest straaaaaasznie, idę zaraz po lody :)

mnie się śni często poród :P

Marta, trzymam kciuki za gina :) ja idę w czwartek na wizytę...a łóżeczko jest fajne ale ja jednak wolę bez płyt, tylko takie które całe jest ze szczebelków :)

ja w ogóle oprócz suwaczka tu mam w telefonie aplikację "Asystent Ciążowy" :D też mi odlicza dni, tygodnie, są opisy i informacje o kolejnych etapach ciąży :P

no i muszę wam się pochwalić moimi PIERWSZYMI zakupami dla Natalki :D co prawda pomylili mi zamówienie bo nie chciałam tego bez rękawków tylko inne z krótkim rękawkiem więc zaraz napiszę reklamację...
13 lata 10 miesiąc temu #127554 przez kasia79
Proszę o szczere opinie, co myślicie o tym wózku?
allegro.pl/wozek-coneco-v4-chameleon-roz...fit-i1625563016.html
13 lata 10 miesiąc temu #127557 przez beti
Pati, ja też skorzystam z tych kołysanek :-) Dziękuję :-))
Mi się na razie Fifi śnił tylko raz, ale już nie długo w realu je zobaczymy, ja obstawiam u mnie, że to będzie między 15 a 26 sierpnia..jakoś tak mi intuicj podpowiada...
My kupujemy łóżeczko turystyczne+dobry materac, bo wydaje mi się takie bardziej miękkie i przyjemne...
13 lata 10 miesiąc temu #127560 przez slowiczek
nr 1 :)
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127561 przez slowiczek
i nr 2 :)

tak tak Beti, na inflancką się zapisałam :)
niby mam pod nosem szkołę akredytowaną przez szpital św. zofii i są wolne miejsca na kurs też od końca czerwca ale tam są takie cuda z porodami, ciężko się dostać więc dałam sobie spokój - Inflancka wydaje się być ok :)

kasia, wizualnie wózek mi się podoba - super kolorki, tylko te kółka do mnie nie przemawiają...
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka