BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #127566 przez Pyśkaaaa
slowiczku przurocze :) takie małe słodkie uwielbiam:)

u mnie pomidorowa na 2 miesko a na 3 sernoiczek na zimno z truskawakami :D
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #127567 przez pati-m
slowiczek - śliczne ciuszki :)

kasia - mnie ten wózek bardzo się podoba :) sami się zastanawiamy nad nim, tylko, że oczywiście w wersji kolorystycznej dla chłopca. Jeszcze nie byłam w sklepie i go nie oglądałam, ani nie miałam jazdy próbnej :) Jedno co mnie zastanawia i póki co powstrzymuje od zakupu to to, że nie ma on amortyzatorów a podczas spacerów na naszych "prostych" chodnikach to by się przydały. No i słyszałam, że w przypadku spacerówki to oparcie jest zrobione z jakiegoś dziwnego tworzywa - płyta, tektura? Już nie pamiętam. Jednak jak wczesniej mówiłam, sama tego nie sprawdzałam. Najlepiej obejrzyj sobie go na żywo w sklepie i podejmij decyzję a potem poluj na alegro :)
13 lata 11 miesiąc temu #127571 przez pati-m
Dziewczyny a słyszałyście coś o tym wózku allegro.pl/ferrari-dla-duzego-sportline-...ena-i1628189096.html
Oglądałam go ostatnio w sklepie i fajnie się prowadzi itp., ale nie mogę znaleźć na jego temat żadnych opinii.
13 lata 11 miesiąc temu #127572 przez mYSZA
Słowiczku słodziutki ciuszki;)

co do wózka- nie wiem-zależy za ile uda się go wylicytować, bo chyba niewiele dokładajać możesz kupić też używany a trochę wygodniejszy... ale wizualnie jest bardzo ładny;)

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #127576 przez mYSZA
Pati, ja nic nie słyszałam na temat tego wózka, ale zastanawiałabym się nad fotelikiem który jest w komplecie. Cena jest taka, że wsumie nowy dobry fotelik można kupić, a tutaj całość. Bo w Polsce są dopuszczane atesty fotelików wykonywane przy 40 km na godzinę wiec to żadna praktycznie ochrona. Słyszałam właśnie, że przy kompetach z fotelikami trzeba bardzo uważać bo zazwyczaj w tańszych wózkach są to foteliki bylejakie;/

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #127595 przez katy25
dzien dobry dziewczynki

alez gorąco...u Was też tak?? ja to nie mogę... pojechałam zawiesc Ines po truskawki i jakies pierdoły do Tesco i padam...

słuchajcie w TESCO sa wyprzedaże 30%, na ciuszki Disneya i inne. Kupiłam pięciopak body śliczneeeeeee za 40zł bo to Disneya inne sa od 20 do 30 zł. Ja poczekam jeszcze na wyprzedaż 50% chetnie dokupiłabym pajacyki - bardzo dobra bawełna. A zwykłe białe body z krótkim rekawkiem 3szt. za 14 zł. Opłaca sie bo tego nigdy za wiele...

Zestaw body plus półśpiochy jest najwygodniejszy dla maluszka:)

Ja z wyprawki też mam już wiele. Dzis przyszedł pocztą podgrzewacz i pajacyk śliczne takie malutkie słodziutkie... jak uzbieram wiecej to cykne fotki:)

Ja od wakacji tez zamierzam kompletowac wieksze ubranka tak od 74 wzwyż...tych malutkich mam juz sporo. Ja ogólnie oprocz mebelków grubsze wydatki mam za sobą. Szczęśliwa jestem że ten wóżek udało mi sie tanio kupić...

słowiczek śliczne ubranka, dla dziewczynek to szyją cudeńka... leć do TESCO bo dla małych księżniczek jest tego zatrzesienie.
Dobra ja ide jakis obiad ogarnac i musze zobaczyc jak stoję z egzaminami...

miłego dnia dziewczynki
13 lata 11 miesiąc temu #127601 przez Mała
Kasia wózek fajny, ale te przednie koła na śnieg moim zdaniem się nie nadają.
13 lata 11 miesiąc temu #127602 przez slowiczek
katy dzięki za informację :) po obiadku (u mnie dziś naleśniczki z jabłkiem i cynamonem :D) przejdę się w ramach spacerku i pewnie coś kupię :)
13 lata 11 miesiąc temu #127615 przez kasia79
też myślę że o spacerku w śniegu można pomarzyć, a nas czeka cała zima kurcze ciężki wybór z tymi wózkami
13 lata 11 miesiąc temu #127627 przez pati-m
Oj dziewczyny macie rację chyba z tymi dwoma zwrotnymi kółkami i śniegiem. Nie wpadłam na to, że może to znacznie utrudniać nasze zimowe spacery. Hmm... Tyle rzeczy trzeba przemyśleć... Prawie jak zakup autka - 100 razy się zastanowisz i sprawdzisz zanim kupisz :silly:

A tak poza tym to wiecie jaki jest dziś dzień? Dzień bez stanika! Właśnie się z tv dowiedziałam :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #127634 przez Marta M
Pisalam wlasnie o tych wyprzedazach w Tesco, sama sie obkupilam...jeszcze w sobote dokupilam 5pak body za 20 zł, wiec wychodzi jedno za 4zł :) Kupilam bialy pleciony sweterek i jedne rampersy disneyowskie :) Moze potem wkleje jakies fotki :)
13 lata 11 miesiąc temu #127636 przez monika1984lodz
ten wozek ferrai swietnie wyglada ale czy bedzie funkcjonalny???

Slowiczku sliczne te ubranka :)

Wiecie co but mi sie rozpadl jak szlam na zakupy buuuu a najorsze bylo to ,ze zdazylam zejsc z tego mojego 4 pietra i but rozlecial sie na parterze eh.....

Dzisiaj u nas na biad nalesniki z truskawakami i bita smietana :)

Mialam wam jeszcze napisac , ze jak bylam pod prysznicem to Nunulka tak podskakiwala, ze nie moglam sie spokojnie umyc hihi :laugh:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #127652 przez pati-m
monika - no właśnie nie wiem, czy będzie funkcjonalny. Zbieram opinie bo nie znam nikogo kto go używał :)

Znalazłam coś takiego na tema wózków wielofunkcyjnych www.nokaut.pl/wozki-wielofunkcyjne/ranking.html i przeglądam. Może wtedy coś mi się w głowie rozjaśni, bo i tak już niedługo będziemy musieli podjąć decyzję :)
13 lata 11 miesiąc temu #127661 przez Agusia83
dziewczynki, po 11 wyszlam z domku, a musialam poswiecic 30minut na przeczytanie wszyskich waszych postow :laugh:

Slowiczku, ciuszki cukierkowe :laugh: na dziewczynki to ubranka jak z bajki.

Kasiu, jesli chodzi o kolor wozka to podoba mi sie, ale cos nie pasuja mi te kola...musisz pojsc do sklepu i go wyprobowac, jesli nadal bedzie Ci pasowal, to licytuj :lol:

Pati, Twoj wozeczek tez sliczny, ale tak jak napisalam Kasi, wybierz sie do sklepu, przetestuj i wowczas bedziesz pewna, czy to wlasnie to :laugh:

Mala, ciesze sie, ze synek juz sie lepiej czuje, ale lepiej dmuchac na zimne i dobrze, ze idziecie z nim do lekarza.

Widze, ze dzis dzionek truskawkowy, Marta chyba wszystkich przebila, bo kazda dzis podana potrawa bedzie zwiazana z tymi pysznymi owocami :silly:

A mnie mama wyciagnela do sklepu z artykulami dzieciecymi i kupilysmy:
-okrycie kapielowe z kapturkiem ...z kaczusiami :silly:
-butelke,
-10 pieluch tetrowych,
-2 opakowania patyczkow do uszow z ogranicznikami,
-wkladki laktacyjne,
-pare slodkich skarpetek :silly:

Czyli wyprawka sie powieksza....i tez widzialam tam sliczny wozek, ktory w wersji 3 elementowej kosztuje 1119,0 zl...same zobaczcie, jesli cos o nim slyszalyscie, to tez bardzo prosze o opinie...
allegro.pl/bebetto-expander-8w1-fotelikt...lia-i1600899268.html
13 lata 11 miesiąc temu #127699 przez ewelinaa
Mysza świetny wózek, bardzo mi się podoba, gdybym miała sobie jakiś kupować to tez bym się nad nim zastanowiła :) I piękny brzuszek :kiss:

Kasia - ładny wózek, kolor bardzo mi się podoba, jednak o samym wózku nic nie moge podpowiedzieć. Ale kolor super :laugh:

Pati - dzięki za kołysanki i za muzykę bobasa - już są na moim komputerze :lol:

Słowiczek - śliczne ubranka

Agusia - wyprawka się powiększa, super, ja też już mam sporo

U mnie dziś straszny upał, byłam dziś na pierwszym zajęciach w szkole rodzenia (zajęcia teoretyczne dopiero od 27.06).
I muszę przyznać, że bardzo mi się podobało - ćwiczenia lekkie i przyjemne, położna prowadząca baaardzo miła i sympatyczna, więcej było śmiechu i różnych opowieści niż ćwiczeń :lol: Dostałam parę fajnych gadżetów: butelkę Aventu, smoczek Nuk, Sudocrem i parę innych miniaturek.
Położna też mówiła o takim żelu ułatwiającym poród www.dianatal.lv/poland/why-dianatal-obstetric-gel.html Podobno bardzo pomaga przy porodzie, dziecko łatwiej się "prześlizguje" i wielu przypadkach nie trzeba nacinać krocza.
W czwartek idę znowu na zajęcia :) Dobrze i trochę się pogimnastykować niż tak cały czas przy komputerze siedzieć ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży