- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #127794 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
przestaje jesc ogorki....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #127847 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja przepraszam, ze ja dzisiaj taka marudna
ale nie mam komu sie wyplakac bu
Mam wrazenie, ze w ciazy jestem od zawsze a teraz jeszcze te upaly.Nie zebym sie nie cieszyla, ze bedziemy mieli dzidziolka, ale zaczyna mnie to wszystko przerazac.Jak sobie damy rade i wogole.Moj M biedny sam na nas pracuje,wiec jest przemeczony i wogole malo sie widzimy
Ja tesknie juz za moja praca i za moim hobby ktorym ona jest.
Nikt mnie nie odwiedzi, nikt nie wyciagnie na spacer, ba nawet nie dzwonia do mnie, bo twierdza, ze jak jestem w ciazy to klapki mam na oczch i o niczym innym nie bede umiala rozmawiac.
Na dodatek ten dzisiejszy dzien mnie tak jakos dobil, bo robie sie coraz bardziej niezdarna i wogole.Az strach pomyslec co bedzie za miesiac , dwa.

Mam wrazenie, ze w ciazy jestem od zawsze a teraz jeszcze te upaly.Nie zebym sie nie cieszyla, ze bedziemy mieli dzidziolka, ale zaczyna mnie to wszystko przerazac.Jak sobie damy rade i wogole.Moj M biedny sam na nas pracuje,wiec jest przemeczony i wogole malo sie widzimy

Nikt mnie nie odwiedzi, nikt nie wyciagnie na spacer, ba nawet nie dzwonia do mnie, bo twierdza, ze jak jestem w ciazy to klapki mam na oczch i o niczym innym nie bede umiala rozmawiac.
Na dodatek ten dzisiejszy dzien mnie tak jakos dobil, bo robie sie coraz bardziej niezdarna i wogole.Az strach pomyslec co bedzie za miesiac , dwa.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #127849 przez Marta M
Ja juz po wizycie, szkoda ze nie napisalyscie o zelu troche wczesniej, to bym zapytala i juz by cos bylo wiadomo co lekarze na to..
No wiec tak: wszystko w porzadku, Maja caly czas sie rusza, ze buzi nijak nie podgladnie. Mała wazy 823g
No wiec tak: wszystko w porzadku, Maja caly czas sie rusza, ze buzi nijak nie podgladnie. Mała wazy 823g

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #127850 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martus to juz kawal dziewuszki
super , ze wszystko dobrze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127852 przez Marta M
No ogromna jest 
A na suwaczku napisane 500-700, a dopiero zaczelam 27tc, wiec w tym tygodniu moze 900 pobijemy
Aj, Monika rozumiem jak sie czujesz...to moze sprobuj Ty wyjsc do kogos?? Albo zadzwon, ze np upieklas pyszne ciasto i zapros jakas znajoma
Na ciasto sie skusi
A potem zobaczy ze w ciazy jest sie normalnym!!

A na suwaczku napisane 500-700, a dopiero zaczelam 27tc, wiec w tym tygodniu moze 900 pobijemy

Aj, Monika rozumiem jak sie czujesz...to moze sprobuj Ty wyjsc do kogos?? Albo zadzwon, ze np upieklas pyszne ciasto i zapros jakas znajoma

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #127864 przez Pyśkaaaa
MartaM ale Majeczka duża już jest
mi się wydaje że te suwaczki troche oszukują 
Monia główka do góry... chcociaz wiem co czujesz... co prawda ma praca była do d*** ale zawsze się szło do ludzi... teraz moje kumpele czasu nie mają ciągle coś ja je rozumiem też byłam zalatana... chodz jak tylko znajdą chwilke wpadają (tak jak dzisiaj) a ja sie czuje samotna...

Monia główka do góry... chcociaz wiem co czujesz... co prawda ma praca była do d*** ale zawsze się szło do ludzi... teraz moje kumpele czasu nie mają ciągle coś ja je rozumiem też byłam zalatana... chodz jak tylko znajdą chwilke wpadają (tak jak dzisiaj) a ja sie czuje samotna...
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #127867 przez ewelinaa
Marta - fajnie, że z Mają wszystko super 
Monia - głowa do góry, może Ty zadzwoń do jakiejś kumpelki i się umówcie na kawkę i plotki
Ja mam to szczęście, że moja przyjaciółka ma dwuletnie dziecko i jest z nim w domu, więc nie ma problemu żeby się spotkać i poplotkować
I na brak towarzystwa nie narzekam - przecież z nami można gadać o innych rzeczach niż ciąża - moje kumpele to wiedzą i nie boją się spotkan ze mną

Monia - głowa do góry, może Ty zadzwoń do jakiejś kumpelki i się umówcie na kawkę i plotki
Ja mam to szczęście, że moja przyjaciółka ma dwuletnie dziecko i jest z nim w domu, więc nie ma problemu żeby się spotkać i poplotkować

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #127868 przez gosia2324
Pyśkaaaa powiem Ci szczerze ze nie wiem ile do nas wezmie.
Dwa lata temu placilismy 300 zl , ale to byl film plus zdjecia 3d, teraz mowil ze glowica do zdjec 3d jest popsuta na chwile odecna, Nie bedziemy czekac az ja zreperuja bo potem Dzidzia bedzie za duza na taki film i tak juz pewnie nie bedzie sie cala miescila na monitorze
Wiec teraz dostaniemy tylko plyte z USG, Wiem ze badanie trwa ok godzine, film oczywiscie duzo krótszy bedzie
Kasia ja kupilam taki wozek dla Jagodki tylko czerwony za 300 zl.
Jestem z niego bardziej zadowolona niz z X-landera bo jest lzejszy i ma zgrabny stelaz,
Ja polecam
Dwa lata temu placilismy 300 zl , ale to byl film plus zdjecia 3d, teraz mowil ze glowica do zdjec 3d jest popsuta na chwile odecna, Nie bedziemy czekac az ja zreperuja bo potem Dzidzia bedzie za duza na taki film i tak juz pewnie nie bedzie sie cala miescila na monitorze

Wiec teraz dostaniemy tylko plyte z USG, Wiem ze badanie trwa ok godzine, film oczywiscie duzo krótszy bedzie

Kasia ja kupilam taki wozek dla Jagodki tylko czerwony za 300 zl.
Jestem z niego bardziej zadowolona niz z X-landera bo jest lzejszy i ma zgrabny stelaz,
Ja polecam

Moderatorzy: ilona