BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127367 przez pati-m
Cieszę się, że mogłam pomóc :) Ja mam zamiar przyzwyczaić mojego szkraba do tych melodii, a później już po urodzeniu również wspólnie będziemy ich słuchać i zasypiać przy znanych mu dźwiękach :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127369 przez Pyśkaaaa
Agusia maxi cosi mozna kupic uzywane :) tylko musisz poszperać bo nowe jednak są drogie...

a my od jakiegos tyg czytamy Frankowi "Dyzia Marzyciela" czytałam gdzies że to może pomoc potem przy zasypianiu... pozyjemy zobaczymy ile w tym prawdy :P lece na zakupy bo bede dziś robic serniczek na zimno z truskawkami :D mniam mniam :D
13 lata 10 miesiąc temu #127371 przez Agusia83
A ja zaczelam szukac kolysanek...bo szczerze malo ich znam... :silly: a chcialabym sie kilka nauczyc by moc zaspiewac maluszkowi :laugh: teraz i jak juz bedzie z nami...

Pyskaa, dzieki, wlasnie zaczynam szukac.
13 lata 10 miesiąc temu #127375 przez basia89
a moja dzidzia jakoś tak kołysanek nie lubi chyba, bo jak słyszy taka wolną melodię to się wierci niecierpliwie, ale za to uwielbia wszystkie żywe piosenki :) i u mnie non stopa radio gra :)
13 lata 10 miesiąc temu #127380 przez monika1984lodz
dzien dobry.
dziewuszki za wami nadazyc to naprawde sztuka hihi

Wstalam dzisiaj z takim bolem w pachwinach, ze nie moglam z lozka wstac, masakra poprostu.To napewno przez ten wczorajszy spacer.

Wczoraj bylismy u znajomych co im sie w marcu synek urodzil i powiem wam, ze sie poryczalam jak zobaczylam tego szkraba :) az sie ze mnie smiali.Potem dali nam zaproszebie na wesele wiec juz jest pewne ze 6 sierpnia bede sie bawic hihi, ciekawa jestem co na siebie zaloze :P

Co do kolysanek to ja pamietam kilka ktore mi babcia spiewala.Uwielbiam np. opowiesci iskierki :)
Maoja Babcia byla cudowna kobieta :) szkoda, ze nie pozna prawnuczki.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #127381 przez Pyśkaaaa
Basiu moj chyba tez nie bardzo... on chyba woli jak go katuje tym czego my sluchamy :P zauważyłam że ostatnio nam sie kult podoba hihi
13 lata 10 miesiąc temu #127386 przez Marta M
Haha, ja przez studia opiekowalam sie dwojgiem dzieci i pierwszy raz jak usypialam i nie moglam sobie nic przypomniec to nucilam melodie: STO LAT, STO LAT...zasneli od razu :lol: :lol:
13 lata 10 miesiąc temu #127388 przez basia89
a ja ostatnio nawet dżem zaczęłam słuchać i maleństwu się podoba :)

a dziewczyny jak wasze wyprawki???
13 lata 10 miesiąc temu #127391 przez Agusia83
A ja ciagle slucham piosenek hiszpanskich, swoich ulubionych wykonawcow :laugh: i maluszkowi tez sie podoba :laugh: ..

Jesli chodzi o wyprawke...to ja mam juz sporo, zreszta czekam na kolejna przesylke :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #127399 przez basia89
ja narazie mam trochę ubranek :) hmm nic pozatym :( no i mam obiecane łóżeczko z wikliny od znajomej, ale trzeba po nie pojechać, a i mam nożyczki do paznokci, termometr do wody i sztoczeczkę do włosków i tyle :) narazie to mało :( ale staram się wszystko nadrobić :) a narazie szukam jakieś fajnej kiecki na lato dla siebie :)oczywiście na allegro :)
13 lata 10 miesiąc temu #127402 przez basia89
i mam suwaczek :P sama nie wiem kiedy mineły te 24 tyg:) w środę będzie koniec 25 tyg :) a jutro wizyta u lekarza :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127408 przez Pyśkaaaa
Marta ja z Tobą nie mogę hahaha zawsze się uśmieje...

jeju jeju coś się zebrać nie moge... chce iść na te zakupy ale jakoś cięzko się podnieść :P

bo czas zsuwa jak nie wiem co...

a widziałyście? jednej czerwcowce wody odeszły :ohmy: jeszcze czerwiec lipiec sierpień i my :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Basia nie widać suwaczka :P
13 lata 10 miesiąc temu #127415 przez monika1984lodz
Ja to cos czuje, ze ja w sierpniu sie rozpakuje....

ZZ wyprawki mam spioszki i niedrapki hihi ale pora zaczac kupowac..

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #127424 przez basia89
suwaczek na pierwszej stronie jest :) u siebie jakoś umieścić nie umiem :) ja mam nadzieje na trochę wcześniejsze rozwiązanie, bo w październiku mam ślub, więc jakoś dojść do siebie trzeba :) ale porodu i tak się boje, może nie tyle tego bólu ale tych lekarzy :(
13 lata 10 miesiąc temu #127442 przez SYLWIA
Cześć Kochane!

Ja jestem z Olsztyna. Może ktoś jeszcze z Olsztyna?

Zdjęcie z soboty byliśmy na ślubie cywilnym kuzynki mojego męża.

Miłego dnia Wam życzę :)

[url=http://www.su
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży