BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #127290 przez Agusia83
Ja czasami czuje jakbym miala zakwasy w pachwinach...najbardziej w lewej...takie dziwne uczucie..tak jakby pachwina mnie ciagnela i to troche boli..
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #127296 przez pati-m
Ja Agusia mam tak samo. Ostatnio od kilku dni tak z raz dziennie ciągnie mnie w prawej pachwinie i muszę przyznać, że jest to dość bolesne. W środę idę do lekarza i muszę jej koniecznie o tym powiedzieć. Mam nadzieję, że wszystko jest ok i nic złego sie nie dzieje.
13 lata 10 miesiąc temu #127307 przez Pyśkaaaa
i ja tak mam... co prawda rzadko ale mam i jest to dość bolesne...

Pati i ja mam w środę wizytę...tylko że ja mam połówkowe...
13 lata 10 miesiąc temu #127309 przez Marta M
Agusia ja wczoraj dodalam posta i pytajac co z jutrem chodzilo mi o dzisiaj...ale jutro tez moze byc...ja na profilu mam podany nr gg to jesli masz gg to w ten sposob lepiej by bylo sie dogadac bo nie bedziemy tu dziewczynom smiecic ;)
13 lata 10 miesiąc temu #127312 przez Agusia83
No widzisz Marta, nie popatrzylam na godzine napisania postu...przepraszam :silly: ...ale jesli bys mogla, to jutrzejszy dzien bardziej mi pasuje...niestety nie mam gg...ale tu jakos mozna pisac na priv, prawda?tylko nie wiem jak sie to czyni :silly: hahah
13 lata 10 miesiąc temu #127313 przez pati-m
No to trzymam kciuki :) W końcu to dzień dziecka, więc liczę na to, że wszystko będzie dobrze :)
13 lata 10 miesiąc temu #127317 przez Agusia83
Dziewczynki, pewnie, ze musi byc dobrze....w dodatku wizyta lekarska w swieto naszych maluszkow? :laugh: Z tym ciagnieciem pachwin, to mysle, ze to cos naturalnego i chyba nie niepokojacego.Ale zawsze lepiej dowiedziec sie na nurtujacy temat od specjalisty!
13 lata 10 miesiąc temu #127322 przez Mała
Ja czuję te "zakwasy" tak nisko, pod brzuchem na wzgórku łonowym. Nie jest to bolesne, tylko takie uczucie drętwienia i normalnie zakwasów.
13 lata 10 miesiąc temu #127326 przez Agusia83
Hmmm....ja tez to uczucie bym porownala do zakwasow, ale jesli chodzi o dretwienia...to w nocy jak sie poloze, dretwieje mi lewa noga i biodro...nigdy prawa strona...ale to ponoc macica z dzidziusiem uciska na jakas tetnice....wlasnie, Mala, moze u Ciebie tez jest podobnie i dzidzia uwiera jakies naczynie krwionosne?
13 lata 10 miesiąc temu #127336 przez Pyśkaaaa
a wiecie że mi dretwieją półdupki masakra jakaś :P
13 lata 10 miesiąc temu #127344 przez slowiczek
Mała, nie martw się :) każdą z nas nachodzą w pewnym momencie jakieś obawy ale grunt to się nie dać i myśleć pozytywnie :)

haha Pyśka :D to trzeba wtedy rozmasować :D ale ja też tak mam jak dłużej posiedzę :P
13 lata 10 miesiąc temu #127352 przez basia89
ale dzisiaj sobie pospałam :) maleństwo się kręcić zaczeło koło 4 nad ranem ale dalej poszło spać :) a dzień zaczełam od galaretki z truskawkami :) mniam :) i w ogóle mam bardzo dobry humor :)
a co do wózków to ja mam zamiar tak do tysiąca wydać :P bo na więcej mnie nie stać, a wózek musi być praktyczny na ta moją wieś, żeby przede wszystkim można było nim jeździć po wszystkich nawierzczhniach :)
a co do ciągnięcia tych pachwin to ja mam tak właśnie zawsze jak się obudzę i chce wstać, czasami to bardzo boli i z ledwością się podnoszę :unsure: więc nie wiem dlaczego tak jest :(
13 lata 10 miesiąc temu #127357 przez pati-m
Marta znalazłam tego użytkownika od tych pioseneczek dla bobasa chomikuj.pl/asikk/Dla+dzieci/Piosenki/Mu...asa/M*c4*85dry+bobas
Tu jest naprawdę skarbnica - polecam :) Miłego słuchania z maluszkiem :)
13 lata 10 miesiąc temu #127360 przez Marta M
Pati jeszcze raz dziekuje :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #127363 przez Agusia83
Pati, wlasnie slucham "nucacego bobasa" i melodyjka swietna :laugh:

Zajrzalam na strone wozka, ktory nam sie podoba i mi faktycznie do niego pasuje fotelik maxi cosi...hmmm, ciekawe czy udalo by nam sie kupic chociazby fotelik uzywany???
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia