- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128174 przez basia89
jej ja nawet o szpitalu to nie myśle
ale w razie czego to mam już dwie koszule nocne. no ale mam nadzieje na szybki poród
i że szybko wyjdę z tego szpitala
no ja właśnie nie mam nikogo doświadczonego w temacie ciąży, i przez to szperam tyle w internecie. no i uważam że trochę za młoda jestem ale muszę dać radę bo to moje ukochane maleństwo
i już na nie czekam

Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #128176 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
oj chyba tez zakupie jzu proszek do prania dla niuni, bo widze, ze tylko ja zostalam hihi
ja dzisiaj na obiadek mialam zrobic tortille z papryka i kukurydza ale nigdzie nie dostalam plackow tortilli na osiedlu a do tesco mi sie nie chce leciec.Wiec tak wykombinowalam , ze to miesko mielone z ta kukurydza i papryka i sosikiem podam z plackiem ziemniaczanym.Jak myslicie dobre bedzie??
ja dzisiaj na obiadek mialam zrobic tortille z papryka i kukurydza ale nigdzie nie dostalam plackow tortilli na osiedlu a do tesco mi sie nie chce leciec.Wiec tak wykombinowalam , ze to miesko mielone z ta kukurydza i papryka i sosikiem podam z plackiem ziemniaczanym.Jak myslicie dobre bedzie??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128177 przez Agusia83
Monia, pewnie, ze bedzie smacznie
...ale jak nie masz plackow tortilli, to mozesz zrobic do opatulenia farszu zwyczajne nalesniki.... 
A ja wlasnie obserwowalam bus...maluszek kopal po prawej stronie, ale tak juz pod zebrami..
a teraz jak podciagnelam bluzke to juz nie chce kopac...hmm...sloneczko go razi, czy wstydzi sie?

A ja wlasnie obserwowalam bus...maluszek kopal po prawej stronie, ale tak juz pod zebrami..

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128190 przez Pyśkaaaa
hej babeczki 
Agusia może maluszek się wstydzi...
Basia a ile masz lat jeżeli mozna wiedzieć?
Monika ja też nie mam proszku koszul podkładów.. ale ja na wszystko mam czas:P a on leci jak niewiadomo co..
Najpierw się pochwale że dostałam wczoraj od rodziców pieniązka na łóżeczko i juz mam ochotę kupić
a teraz pomarudzę... wczoraj usnęłam też z płaczem troche się nie kleją nam pewne sprawy...i chyba dziś przez to też nie mam nastroju...

Agusia może maluszek się wstydzi...
Basia a ile masz lat jeżeli mozna wiedzieć?
Monika ja też nie mam proszku koszul podkładów.. ale ja na wszystko mam czas:P a on leci jak niewiadomo co..
Najpierw się pochwale że dostałam wczoraj od rodziców pieniązka na łóżeczko i juz mam ochotę kupić

a teraz pomarudzę... wczoraj usnęłam też z płaczem troche się nie kleją nam pewne sprawy...i chyba dziś przez to też nie mam nastroju...

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128200 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128204 przez pati-m
slowiczek - te wypowiedzi dzieciaków są słodkie 
Pyśka - ja wczoraj miałam taki płaczliwy dzień i nerwy na męża, ale dziś po przebudzeniu jakoś inaczej świat wygląda i jest ok. Oni nie rozumieją, że to, że siedzimy w domu i nie pracujemy tak "ciężko", to nie znaczy, że nie możemy być zmęczone. A jak ja się upominałam wczoraj o chwilę czułości i przytulenia, to burknął, że zmęczony jest a ja przecież cały dzień w domu siedziałam więc żebym nie marudziła
No ale cóż, nie ma takich par, które się nie sprzeczają, a najważniejsze jest to, żebyśmy godzić się potrafili 
Ja właśnie wróciłam z tych zakupów. O matko jaki upał!
Nigdzie się już dziś nie ruszam - jak dla mnie za gorąco. Kupiłam truskaweczki i właśnie wcinam 
A na obiadek to ja dziś robię szaszłyki - tak na zgodę za wczorajszą sprzeczkę

Pyśka - ja wczoraj miałam taki płaczliwy dzień i nerwy na męża, ale dziś po przebudzeniu jakoś inaczej świat wygląda i jest ok. Oni nie rozumieją, że to, że siedzimy w domu i nie pracujemy tak "ciężko", to nie znaczy, że nie możemy być zmęczone. A jak ja się upominałam wczoraj o chwilę czułości i przytulenia, to burknął, że zmęczony jest a ja przecież cały dzień w domu siedziałam więc żebym nie marudziła

Ja właśnie wróciłam z tych zakupów. O matko jaki upał!

A na obiadek to ja dziś robię szaszłyki - tak na zgodę za wczorajszą sprzeczkę

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128210 przez Agusia83
Basiu moje najmniejsze ubranka to na rozm.62...co prawda mam jedno na 56...ale na koncowym usg mam nadzieje, ze dowiemy sie ile dzidzia mniej wiecej ma wzrostu i wowczas dokupimy ubranka mniejsze, jesli bedzie trzeba...jak narazie wszystko wskazuje na duzego babla
...
A jesli chodzi o wyprawke dla mnie do szpitala, to nie mam nic, oprocz pudelka wkladek laktacyjnych

A jesli chodzi o wyprawke dla mnie do szpitala, to nie mam nic, oprocz pudelka wkladek laktacyjnych

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128213 przez pati-m
Basiu ja mam prawie wszystkie na 62, kilka na 68 i ostatnio teściowa kupiła śpioszki na 56, ale w tym rozmiarze to mam chyba tylko z 2-3 rzeczy. Ja podobnie jak Agusia - pod koniec zobaczę jaki duży jest Kacper i najwyżej w ostatniej chwili dokupię ubranka w rozmiarze 56, bo lepiej żeby coś się okazało za duże, bo przecież maluchy i tak szybko rosną.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #128216 przez Mała
Ja dla synka kupowałam na 62 cm i mimo, iż urodził się 51 cm to były w sam raz. Lepiej troszkę podwinąć rękawek, niż ubranka były za ciasne.
Moje maleństwo jeszcze jakieś 2 tygodnie temu też przestawało się ruszać, jak podniosłam bluzkę, a teraz wcale mu to nie przeszkadza. A rusza się dzisiaj non stop
A u mnie dziś młode ziemniaczki, mielone i mizeria
Moje maleństwo jeszcze jakieś 2 tygodnie temu też przestawało się ruszać, jak podniosłam bluzkę, a teraz wcale mu to nie przeszkadza. A rusza się dzisiaj non stop

A u mnie dziś młode ziemniaczki, mielone i mizeria

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128219 przez basia89
no ja właśnie też mam te najmniejsze w rozmiarze 62, i sie właśnie zastanawiam czy nie kupić kilka mniejszych
znalazłam nawet fajne kompleciki na allegro ale muszę najpierw przemyśleć zakup 
za chwilę lecę obiad zrobić a później do pana doktora, hmm chociaż tam mi się nie spieszy
gdybym nie musiała to bym do niego nie chodziła

za chwilę lecę obiad zrobić a później do pana doktora, hmm chociaż tam mi się nie spieszy

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #128221 przez pati-m
Myszka - ja też nie mam jeszcze proszku
No ale dzięki Wam na pewno zakupię Lovellę
Wielkie pranie urządzam jakoś tak lipiec - sierpień więc jeszcze mam czas