- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163670 przez gosia2324
mYSZA napisał:
Mysza mi lekarz odstawil Luteine jak szyjka byla 3 cm, powiedzial ze na tym etapie ciazy to juz duzo i teraz moze sie juz pomalu zaczac skracac, A 4 cm to rzeczywiste bardzo duzo, ja na Twoim miejscu bym juz nie brala, zwlaszcza ze masz jakas wode czyli organizm czegos juz nie przyswaja.
beti dzięki za linka!
ja już PO konsultacjach. i wiecie co- nie wiem co myśleć. Ona mnie zbadał i mówi, że mam szyjkę 4 CENTRYMETRY! i że niepotrzebnie biorę tą luteiną, a ta woda która ze mnie wypływa to właśnie ta niewchłonieta luteina. Mówi, że ta cała panika była niepotrzebna bo i wód mam dużo i szyjkę w normie więc napsioczył na tą moja Gin że głupoty mi gada. I ja już nie wiem co mam robic- czy brać ta luteinę czy nie. On mówi, że może się skończyc tak, że przenoszę Małego co nie jest zdrowe też i że będę musiałą mieć wywoływany poród. A tamta znowu twierdzi, że ciąża jest cały czas zagrożona. Jedyne w czym sie zgadzają to w kwestii płci no i że Janek jest raczej małym dzieckiem...
co Wy na tO??/
Mysza mi lekarz odstawil Luteine jak szyjka byla 3 cm, powiedzial ze na tym etapie ciazy to juz duzo i teraz moze sie juz pomalu zaczac skracac, A 4 cm to rzeczywiste bardzo duzo, ja na Twoim miejscu bym juz nie brala, zwlaszcza ze masz jakas wode czyli organizm czegos juz nie przyswaja.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #163684 przez mYSZA
wiecie co, no jestem przerażona- tyle kasy płacimy na prywatne wizyty. Tyle strachu się najadłam. Tyle tej luteiny w siebie napchała. Uważam na siebie jak na jajko a tutaj miałby się okazać, ze mogłam spokojnie mieć NORMALNĄ ciążę!!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163686 przez gosia2324
Mysza to nie Twoja wina tylko lekarza ktory wpadl w rutyne, nie moze tak byc ze straszy sie pacjeta, daje leki na podtrzymanie i wyciaga kase co 2 tyg na wizyte. Nie martw sie, tylko ciesz ze trafiłaś do kogo innego, a przy 2 ciazy moze rostan przy tym 2gim lekarzu
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #163791 przez fanka
Witam w niedzielę, a mnie się dziś dzień ciężko zaczął, od 3 nie mogłam spać bo bolał mnie brzuch, od rana męczy mnie rozwolnienie i jest mi niedobrze, a mój M od rana wymiotuje. Wczoraj mieliśmy grilla i chyba coś musiało zaszkodzić a dziś na imieniny do Teściowej mamy jechać, ciężko będzie.
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #163816 przez klatina
Mysza, pytałaś o tą "wodę" jak rano wstajesz z łóżka. Ja ta no nie zwróciłam wcześniej uwagi ale mam tak samo. Nie sądzę, żeby to bylo coś złego. Taki nasz urok
Ja kiedyś przy orgazmie miałam czegoś takiego mega dużo. Niektóre kobiety tak mają.
Ja kiedyś przy orgazmie miałam czegoś takiego mega dużo. Niektóre kobiety tak mają.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #163823 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry niedzielnie dziewczynki.
Marta no to niezla akcja w szpitalu, ja to bym sie odezwala normalnie eh....
Mysza ja bym juz tej luteiny w siebie nie pchala, co do dlugosci szyjki, to jak bylam w szpitalu miala 3 cm a teraz na wizycie wyszly 4 cm , wiec ja juz oglupialam zupelnie.
Kurcze dziewczynki za trzy tygodnie moge legalnie rodzic
Marta no to niezla akcja w szpitalu, ja to bym sie odezwala normalnie eh....
Mysza ja bym juz tej luteiny w siebie nie pchala, co do dlugosci szyjki, to jak bylam w szpitalu miala 3 cm a teraz na wizycie wyszly 4 cm , wiec ja juz oglupialam zupelnie.
Kurcze dziewczynki za trzy tygodnie moge legalnie rodzic
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #163829 przez mYSZA
Monika, ale u Ciebie to leci! a ja jestem tylko 2 tygodnie w tyle! szok...
nie wziełam już wczoraj i dziś luteiny i rzadnej wody nie było. A u Ciebie klatina to przy orgaźmie to jest kobiecy wytrysk. Musisz mieć mega orgazmy bo teoretycznie każda z nas może coś takiego mieć ale tylko przy niewiadomo jakom orgaźmie!
no a teraz sprawa seksu- jak mam 4 cm i nie każe mi brac luteiny i twierdzi, że wszystko ok to myslicie, że mogę?
zapomniałam Wam powiedzieć wczoraj- Janko waży 1,700. Brakuje nam jeszcze 1,300 to wagi akceptowalnej...
nie wziełam już wczoraj i dziś luteiny i rzadnej wody nie było. A u Ciebie klatina to przy orgaźmie to jest kobiecy wytrysk. Musisz mieć mega orgazmy bo teoretycznie każda z nas może coś takiego mieć ale tylko przy niewiadomo jakom orgaźmie!
no a teraz sprawa seksu- jak mam 4 cm i nie każe mi brac luteiny i twierdzi, że wszystko ok to myslicie, że mogę?
zapomniałam Wam powiedzieć wczoraj- Janko waży 1,700. Brakuje nam jeszcze 1,300 to wagi akceptowalnej...
Moderatorzy: ilona