- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #163981 przez mgielka22
Agusia teraz lekarzy z powolania jest tylko garstka, wszyscy ida po znajomosci "bo moj tatus jest albo mamusia jest to ja tez musze..." ale gnoje nie licza sie z innymi, bo nie wiedza co to empatia i to jakby chcieli byc samemu traktowani, bo wszystko ciule maja po znajomosci ;/ szkoda gadac ciezka kase nam z pensji zabieraja ale zeby dostac sie do lekarza i uslyszec jego narzekania i "zly dzien" to jest beszczelnosc bo naprawde biora ciezka kase za NIC bo niewielu jest takich co faktycznie pomoga ;/ strach chorowac i strach rodzic w tym kraju ;/
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163983 przez Agusia83
Mgielka, masz zupelna racje...ja wiem cos o tym, bo pracuje z lekarzami...niewielu wciela sie w sytuacje swoich pacentow i niewielu potrafi sie odzywac do nich z nalezytym szacunkiem...maja wszystko w d....e,bo uwazaja, ze wszystko im sie nalezy, a przede wszystkim multum kasy....sa oczywiscie wyjatki...ale ta rasa ginie bezpowrotnie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164004 przez mgielka22
Wiem Agusia bo ja rowniez pracuje z lekarzami i wszystka najgorsza robote nawet na nas zwalaja a kiedy oni cos musza zrobic to ich sie doprosic nei mozna, a nie oszukujmy sie wiele pacjentow potrzebuje cos na cito!!! ahh nie komentuje tej naszej sluzby zdrowia ;/ a tak propo to czym sie zajmujesz
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164020 przez gosia2324
Mała napisał:
Mala woziliśmy go w sumie do czewca czyli mial rok i 10 mies potem doatal na Dzien Dziecka rower i spacerujemy na rowerze, a jesli chodzi o gondole to nie cale 5 mies.
Gosia jak długo Kuba jeździł w wózku?
Kasia śliczne zdjęcia.
Mysza jak Twoja gin była na urlopie, to zawsze możesz powiedzieć, że coś Cię zaniepokoiło i poszłaś do innego i co ona na jego rewelacje.
Ja chyba swojemu to muszę powiedzieć, bo u mnie z kolei odwrotnie inny lekarz dał na podtrzymanie, a prowadzący twierdzi, że nie ma leków na podtrzymanie i mam tylko leżeć. Mówię, że mam 3mm rozwarcia w 29tc, a on na to że to nic. Nie mam zamiaru go słuchać.
Mala woziliśmy go w sumie do czewca czyli mial rok i 10 mies potem doatal na Dzien Dziecka rower i spacerujemy na rowerze, a jesli chodzi o gondole to nie cale 5 mies.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164028 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164037 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziekuje dziewuszki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #164049 przez klatina
Monia, brzuszek super:) Bardzo lubię oglądać fotki Waszych brzuszków. Ja mam problem z wrzucaniem fotek
Mam do Was pytanko, od 2 godzin męczą mnie takie kłucia w pochwie, lekkie skurcze. Trwają może sekundę i powtarzają się co minutę, może 3. takie uczucie, jakby mnie ktoś szpilka nakłuwał. Gdzieś doczytałam że to może być rozciąganie macicy. Miałyście coś takiego? Trochę mnie to niepokoi.
Nie sądzę by były to skurcze Braxtona. Opisy mi do tego kompletnie nie pasują.
Mam do Was pytanko, od 2 godzin męczą mnie takie kłucia w pochwie, lekkie skurcze. Trwają może sekundę i powtarzają się co minutę, może 3. takie uczucie, jakby mnie ktoś szpilka nakłuwał. Gdzieś doczytałam że to może być rozciąganie macicy. Miałyście coś takiego? Trochę mnie to niepokoi.
Nie sądzę by były to skurcze Braxtona. Opisy mi do tego kompletnie nie pasują.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164062 przez mgielka22
Mnie ostatnio tylko ciagnie w dole brzuche ale wiem ze to normalka...
Klatina skurcze Braxtona to masz wtedy kiedy Ci brzuch sie napina i macica jest twarda jak kamiec przez 1min czy cos kolo tego, a te klocia to moze rzeczywiscie rozciaganie ja moze tak mialam z raz albo dwa mega dziwne uczucie ale stwierdzilam ze pewnie mala sie tak rozciagnela i juz...
Klatina skurcze Braxtona to masz wtedy kiedy Ci brzuch sie napina i macica jest twarda jak kamiec przez 1min czy cos kolo tego, a te klocia to moze rzeczywiscie rozciaganie ja moze tak mialam z raz albo dwa mega dziwne uczucie ale stwierdzilam ze pewnie mala sie tak rozciagnela i juz...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez mgielka22.
Moderatorzy: ilona