BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #163981 przez mgielka22
Agusia teraz lekarzy z powolania jest tylko garstka, wszyscy ida po znajomosci "bo moj tatus jest albo mamusia jest to ja tez musze..." ale gnoje nie licza sie z innymi, bo nie wiedza co to empatia i to jakby chcieli byc samemu traktowani, bo wszystko ciule maja po znajomosci ;/ szkoda gadac ciezka kase nam z pensji zabieraja ale zeby dostac sie do lekarza i uslyszec jego narzekania i "zly dzien" to jest beszczelnosc bo naprawde biora ciezka kase za NIC bo niewielu jest takich co faktycznie pomoga ;/ strach chorowac i strach rodzic w tym kraju ;/
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163983 przez Agusia83
Mgielka, masz zupelna racje...ja wiem cos o tym, bo pracuje z lekarzami...niewielu wciela sie w sytuacje swoich pacentow i niewielu potrafi sie odzywac do nich z nalezytym szacunkiem...maja wszystko w d....e,bo uwazaja, ze wszystko im sie nalezy, a przede wszystkim multum kasy....sa oczywiscie wyjatki...ale ta rasa ginie bezpowrotnie...
13 lata 5 miesiąc temu #163995 przez megi2501
Gosiu, ja też oglądałam ten portfel dla męża na prezent. Według mnie to świetny pomysł + zdjęcia Wasze.

Mam nadzieję Aga, że już się to nie powtórzy. Niech dzidzia jeszcze zaczeka!

My z M oglądamy filmik i wypoczywamy :)
13 lata 5 miesiąc temu #164004 przez mgielka22
Wiem Agusia bo ja rowniez pracuje z lekarzami i wszystka najgorsza robote nawet na nas zwalaja a kiedy oni cos musza zrobic to ich sie doprosic nei mozna, a nie oszukujmy sie wiele pacjentow potrzebuje cos na cito!!! ahh nie komentuje tej naszej sluzby zdrowia ;/ a tak propo to czym sie zajmujesz :D
13 lata 5 miesiąc temu #164020 przez gosia2324
Mała napisał:

Gosia jak długo Kuba jeździł w wózku?

Kasia śliczne zdjęcia.

Mysza jak Twoja gin była na urlopie, to zawsze możesz powiedzieć, że coś Cię zaniepokoiło i poszłaś do innego i co ona na jego rewelacje.

Ja chyba swojemu to muszę powiedzieć, bo u mnie z kolei odwrotnie inny lekarz dał na podtrzymanie, a prowadzący twierdzi, że nie ma leków na podtrzymanie i mam tylko leżeć. Mówię, że mam 3mm rozwarcia w 29tc, a on na to że to nic. Nie mam zamiaru go słuchać.

Mala woziliśmy go w sumie do czewca czyli mial rok i 10 mies potem doatal na Dzien Dziecka rower i spacerujemy na rowerze, a jesli chodzi o gondole to nie cale 5 mies.
13 lata 5 miesiąc temu #164028 przez monika1984lodz
KAsia ale masz zdolnego syna :) a Ty wygladasz pieknie :)

Teraz ja sie pochwale brzuszkiem :) zdjeia robil moj kochany M :)
To my 34 tc

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164031 przez mgielka22
Moniczko jaki sliczny brzuszek :D tez chce zeby moj M tez mi cos takiego namalowal :P
13 lata 5 miesiąc temu #164032 przez Agusia83
Monia, fajny malunek a buz cacany :laugh:

Mam pytanko do mam, ktore juz rodzily,,,,czy podczas porodu, gdy lekarz sprawdza rozwarcie szyjki, czy to boli?
13 lata 5 miesiąc temu #164034 przez gosia2324
Monika jaki zgrabny brzuszek, piekne jestescie :blink:
A ta NUNA to juz Wam chyba tak zostanie :) :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #164037 przez monika1984lodz
dziekuje dziewuszki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164039 przez bewipo
Śliczne fotki dziewczyny.
A ja dziś dostałam w spadku troszkę ubranek :)
13 lata 5 miesiąc temu #164041 przez Agusia83
A ja bardzo prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanko....
13 lata 5 miesiąc temu #164049 przez klatina
Monia, brzuszek super:) Bardzo lubię oglądać fotki Waszych brzuszków. Ja mam problem z wrzucaniem fotek :(

:unsure: :unsure: :unsure:
Mam do Was pytanko, od 2 godzin męczą mnie takie kłucia w pochwie, lekkie skurcze. Trwają może sekundę i powtarzają się co minutę, może 3. takie uczucie, jakby mnie ktoś szpilka nakłuwał. Gdzieś doczytałam że to może być rozciąganie macicy. Miałyście coś takiego? Trochę mnie to niepokoi. :(
Nie sądzę by były to skurcze Braxtona. Opisy mi do tego kompletnie nie pasują.

13 lata 5 miesiąc temu #164053 przez slowiczek
Klatina - ja mam czasem takie klucia...czasem nawet bardzo mocne, ale nie wiem o co cho :)

Monia - slicznie wygladacie :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164062 przez mgielka22
Mnie ostatnio tylko ciagnie w dole brzuche ale wiem ze to normalka...

Klatina skurcze Braxtona to masz wtedy kiedy Ci brzuch sie napina i macica jest twarda jak kamiec przez 1min czy cos kolo tego, a te klocia to moze rzeczywiscie rozciaganie ja moze tak mialam z raz albo dwa mega dziwne uczucie ale stwierdzilam ze pewnie mala sie tak rozciagnela i juz...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia