BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #164174 przez katy25
agusia sprawdzanie rozwarcia boli. Mnie bolało zwłaszcza już na końcu... kochane cały poród boli i nieważne czy któras ma wysoki czy niski próg bólu! PORÓD NIE MUSI ALE Z REGUŁY BOLI... ja coraz czeście o nim myslę, bo się zbliża i boję sie... naturalnie ale PRZEŻYŁAM RAZ, PRZEŻYJĘ I DRUGI:) kilka minut po porodzie z maleństwem w ramionach zapominamy o bólu...

dziewczynki zdjęcia wstawię jutro bo nie mam ich na kompie a juz mi sie nie chce...
ide sie położyć bo ja od 2h mam jakies dziwne skurcze i boli jak cholera może jak sie położę to przejdzie...
buźkaaaaaaaaa
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164209 przez Agusia83
Hej dziewczynki...nie spie juz od pol godziny, wiec stwierdzilam, ze do Was napisze :laugh: Dziewczyny przerazacie mnie z tym sprawdzaniem rozwarcia, no, ale skoro da sie przezyc, to dobrze :lol: wiadomo, ze porod boli...mala dzidzia musi przecisnac sie przez nasze miedniczki :silly: ale w koncu to my jestesmy stworzone do noszenia pod sercem tej malutkiej istotki ....nie mezczyzni..i szczerze ciesze sie, ze moge odczuwac ruchy maluszka...a nasi partnerzy moga tylko o tym pomarzyc...mysle, ze wszystko bedzie dobrze...najwazniejsze bysmy ujrzaly piekne i zdrowe dzieci :lol:

Czy zdarzylo Wam sie kiedys, ze oddany mocz do pojemniczka spienil sie troszke? Zastanawiam sie czy zle wyplukalam pojemniczek, czy tez strumien byl wysoko i pod wielkim cisnieniem :silly:
A tak w ogole, to sa dzis moje urodziny :laugh: koncze 28lat....

Katy, jak sie czujesz? Skurcze przeszly?
13 lata 5 miesiąc temu #164216 przez Mała
Witam.
Ja na nogach od 4:30 idziemy z małym na eeg i jest to najgorsze dla mnie badanie, bo Kamil musi zasnąć, ale to nie takie proste. Do tego spał masakrycznie w nocy, a u nas Ola już jest solidarna z bratem i też nie spała. W ogóle miałam wczoraj skurcze przepowiadające, ale mimo to nieprzyjemne. Już sama w końcu nie wiedziałam czy to Ola tak szaleje czy to kolejny skurcz. Spałam może z 1 godz.

Agusia sto lat, sto lat. Zdrowej dzidzi i łatwego porodu. :kiss:
A taki spieniony mocz może też wskazywać na białko w moczu.
A mi rozwarcie badał lekarz.
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164222 przez gosia2324
WITAM W PONIEDZIALEK :)
DZiewczyny to OSTATNI tydzien lipca :woohoo:

Mala
trzymam kciuki za Kamila, na pewno będzie dzielny! :)

AGUSIA Dla Ciebie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Niech zyje rocznik 83 :silly:
:blink:
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164237 przez Agusia83
Dziewczynki, dziekuje za zyczenia....Gosia torcik smacznie wyglada, a kotek slodziusiany :lol:

Mala, a co moze oznaczac bialko w moczu? Zaczynam sie niepokoic...w srode mam wizyte...ale moze jutro juz odniore wyniki badan....troche mam stresa...nigdy sikajac do kubeczka nie mialam spienionych siuskow
13 lata 5 miesiąc temu #164239 przez monika1984lodz
Dzien dobry Dziewuszki :)

Agusia Wszystkiego co najlepsze, bezbolesnego porodu i zdrowej dzidziolinkiv:)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164244 przez monika1984lodz
Agusia ja mialam bialko w moczu na pooczatku ciazy, u mnie dzieki temu wykryli kamice nerkowa, ale teraz juz jej nie mam.Najpierw odbierz wyniki a , potem bedziemy sie martwic jak cos .... teraz nie masz sie czym przejmowac.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164247 przez Agusia83
Monia, masz racje...musze dac sobie na wstrzymanie...moze to wcale nie bialko? Naczytalam sie teraz o zatruciu ciazowym, gestozie...mam nadzieje, ze tego cholerstwa nie mam...cisnienie nadal w normie...
dziekuje za piekne zyczenia :laugh: ide obierac jarzynke na salatke...a za niedlugo przychodzi kolezank na ciacho i ploty....odstresuje sie...
13 lata 5 miesiąc temu #164249 przez kasia79
Nuna ma piękne mieszkanko :)

Agusia Wszystkiego najlepszego i łatwego porodu ;)

Ja dzisiaj miałam wizytę na 8.30 więc melduję że już wróciłam, mała waży 2422 gram a ja spadłam z wagi pół kilo, więc mam 8,5 kg na plusie, przepływy i wszystko inne w porządku.

To ciuszki które miałam wam pokazać
13 lata 5 miesiąc temu #164251 przez monika1984lodz
to milej posiadowki z kolezanka :) i uszy do gory :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164253 przez kasia79
pierwsze
13 lata 5 miesiąc temu #164256 przez kasia79
co jest
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #164258 przez kasia79
następne
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #164259 przez monika1984lodz
super ta bluzeczka z biedrona :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164269 przez slowiczek
Agusia - 100 lat w szczesciu, latwego porodu i zdrowego Maluszka :*

Kasia - ciesze sie ze wszystko ok :)

Ja dzis w nocy przezywalam chwile zwatpienia, chcialo mi sie plakac, do 3 nie moglam zasnac bo Malusia szalala, ciagle niewygodnie, budze sie przy kazdym przewracaniu sie z boku na bok bo przeciez nie da sie tego uczynic jednym zgrsbnym ruchem, sypia mi sie koszmarnie :( no i brakuje mi mojego spania na brzuchu :p
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia