- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164419 przez katy25
dzieki jeszcze raz dziewczynki:)
elelinaaa ubranka cudowne!! ja pamietam, jak przy Inesce kapletowałam cukierkowe ubranka ach... a teraz pozostał mi błękit, zółć i zielen hihi
a masz karte IKEA FAMILY? bo na nią sa bardzo fajne zniżki m.in dla dzieci w sensie na dziecinne rzeczy chociażby na ten recznik kapielowy z kapturkiem. Jest olbrzymi za 19,90:) Kup sobie wanienke bo jest genialna!
agusia ta lodowka to kaprys mojego meza chociaz my ja bardzo tanio kupilismy w MEDIA MARKT zapłaciłabym za nia ok 1200 zł wiecej niz zapłaciłam, ale że ja jestem internetowy człowiek to wyszukałam tanio robi lód a obok jest dozownik do wody ale jeszcze nie używałam...
dobra ja sie ogarniam bo juz po 12...
ide jakies naleśniki zrobić i siadam do mojej pracy
elelinaaa ubranka cudowne!! ja pamietam, jak przy Inesce kapletowałam cukierkowe ubranka ach... a teraz pozostał mi błękit, zółć i zielen hihi
a masz karte IKEA FAMILY? bo na nią sa bardzo fajne zniżki m.in dla dzieci w sensie na dziecinne rzeczy chociażby na ten recznik kapielowy z kapturkiem. Jest olbrzymi za 19,90:) Kup sobie wanienke bo jest genialna!
agusia ta lodowka to kaprys mojego meza chociaz my ja bardzo tanio kupilismy w MEDIA MARKT zapłaciłabym za nia ok 1200 zł wiecej niz zapłaciłam, ale że ja jestem internetowy człowiek to wyszukałam tanio robi lód a obok jest dozownik do wody ale jeszcze nie używałam...
dobra ja sie ogarniam bo juz po 12...
ide jakies naleśniki zrobić i siadam do mojej pracy
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164422 przez Agusia83
Oj Ewelinka, ale zrobilas km....niezle maratony a ciuszki fajne...najbardziej spodobaly mi sie te liliputowe skarpeteczki slodziachy
Dziewczynki mam pytanko, jak pralyscie ubranka, to biale byly strikte tylko biale, czy z jakimis bezowymi paskami lub z obwodka pomaranczowa mozna pomieszac? Nie chcialabym by biel zszarzala ani by cos zafarbowalo, ale juz sama nie wiem jak rozdzielic te ciuchy...mam duzo zoltych, je ochyba osobno bede prac....
A do ubranek moge wsadzic pieluchy tetrowe i flanelowe? one sa cale biale...
Dziewczynki mam pytanko, jak pralyscie ubranka, to biale byly strikte tylko biale, czy z jakimis bezowymi paskami lub z obwodka pomaranczowa mozna pomieszac? Nie chcialabym by biel zszarzala ani by cos zafarbowalo, ale juz sama nie wiem jak rozdzielic te ciuchy...mam duzo zoltych, je ochyba osobno bede prac....
A do ubranek moge wsadzic pieluchy tetrowe i flanelowe? one sa cale biale...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164436 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kurcze przez caly dzien nie dalo sie wejsc na forum wrrrr
Ewcia super ciuszki
Ewcia super ciuszki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #164440 przez Marta M
No nareszcie, napisalam przedtem posta i nie moglam dodac przez kilka godzin...dobrze ze go skopiowalam Oto on:
Kasia, Monika, Pyska piekne zdjecia
klatina ja mam takie klucia od jakiegos 30tc...momentami jak stoje musze przykucnac albo podtrzymac sie tam reka, tak jakbym chciala sie sama podniesc..pytalam lekarza, powiedzial ze to normalne w tym czasie, jednak gdyby klucia wystepowaly razem ze skurczami zglosic sie na ip.
co do seksu my wybieralismy zawsze takie pozycje, ktore teraz nam w niczym nie przeszkadzaja, nie uciskaja brzuszka i jest pelen spontan, jednak w sobote po naszych przytulankach dostalam takich boli krzyza, ze myslalam juz o tym coby zglosic sie do szpitala...przy tym brzuch mi twardnial, ale bolu brzucha nie czulam...dzieki Bogu przeszlo..a dzis obudzilo mnie pulsowanie w palcu, wyobrazcie sobie ze podczas snu tak spuchlam, ze kostki mi zniknely a u rak nawet problem byl z namydlona obraczka..niezle musialam sie nagimnastykowac zeby ja sciagnac, juz jej przed porodem nie zaloze..
Agusia SPELNIENIA MARZEN!!! Co do moczu to mnie sie nie pienil, ale ostatnio jak oddawalam do pojemniczka to plywalo w nim pelno smieci..
Kasia to moja o tym czasie wazyla pol kilo mniej..wow..
Katy ale masz wypasista kuchnie, mnie montuja we srode wiec tez wrzuce fotki...a kolory mebli mam identyczne..dol braz, gora krem..haha
Do wszystkich, ktore nie moga spac w nocy..odkad zawlaszczylam cala koldre w lozku, robie sobie z niej taki walek, ktory wkladam miedzy nogi, pod brzuszek i pod glowe i spi mi sie o niebo lepiej...maz ma spiwor
Kasia, Monika, Pyska piekne zdjecia
klatina ja mam takie klucia od jakiegos 30tc...momentami jak stoje musze przykucnac albo podtrzymac sie tam reka, tak jakbym chciala sie sama podniesc..pytalam lekarza, powiedzial ze to normalne w tym czasie, jednak gdyby klucia wystepowaly razem ze skurczami zglosic sie na ip.
co do seksu my wybieralismy zawsze takie pozycje, ktore teraz nam w niczym nie przeszkadzaja, nie uciskaja brzuszka i jest pelen spontan, jednak w sobote po naszych przytulankach dostalam takich boli krzyza, ze myslalam juz o tym coby zglosic sie do szpitala...przy tym brzuch mi twardnial, ale bolu brzucha nie czulam...dzieki Bogu przeszlo..a dzis obudzilo mnie pulsowanie w palcu, wyobrazcie sobie ze podczas snu tak spuchlam, ze kostki mi zniknely a u rak nawet problem byl z namydlona obraczka..niezle musialam sie nagimnastykowac zeby ja sciagnac, juz jej przed porodem nie zaloze..
Agusia SPELNIENIA MARZEN!!! Co do moczu to mnie sie nie pienil, ale ostatnio jak oddawalam do pojemniczka to plywalo w nim pelno smieci..
Kasia to moja o tym czasie wazyla pol kilo mniej..wow..
Katy ale masz wypasista kuchnie, mnie montuja we srode wiec tez wrzuce fotki...a kolory mebli mam identyczne..dol braz, gora krem..haha
Do wszystkich, ktore nie moga spac w nocy..odkad zawlaszczylam cala koldre w lozku, robie sobie z niej taki walek, ktory wkladam miedzy nogi, pod brzuszek i pod glowe i spi mi sie o niebo lepiej...maz ma spiwor
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164441 przez pati-m
Agusia - ja też prałam wszystkie ciuszki razem, tzn, posegregowałam w miarę na ciemniejsze i te jasne, ale prałam całkiem białe z zółtymi, albo z białymi z jakimiś paskami czy nadrukami i nic nie zafarbowało.
Cały dzień nie można było wejść na forum tak, jak pisze Monika. I właśnie w tej chwili przekonałam się, że jestem od Was uzależniona
Ja odpoczywam i buszuję w internecie. Strasznie dokucza mi zgaga
Zobaczcie co znalazłam allegro.pl/nowosc-samozamykajacy-smoczek...aby-i1718659173.html ale wydaje mi się, że to dla starszych dzieci, choć tu jest napisane 0+
Cały dzień nie można było wejść na forum tak, jak pisze Monika. I właśnie w tej chwili przekonałam się, że jestem od Was uzależniona
Ja odpoczywam i buszuję w internecie. Strasznie dokucza mi zgaga
Zobaczcie co znalazłam allegro.pl/nowosc-samozamykajacy-smoczek...aby-i1718659173.html ale wydaje mi się, że to dla starszych dzieci, choć tu jest napisane 0+
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164444 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martusia dobry sposob z ta koldra hihi chyba tez mojemu zwine
Co do przytulanek to my jeszcze 3 tygodnie musimy wytrzymac, kurcze a tak nam sie chce ze poprostu masakra, wiec zazdroszcze Wam wszytskim, ktore moga pozwolic sobie na chwile zapomnienia ze swoimi eh...
Pati ja tez sie od Was uzaleznilam hehhhe
Co do przytulanek to my jeszcze 3 tygodnie musimy wytrzymac, kurcze a tak nam sie chce ze poprostu masakra, wiec zazdroszcze Wam wszytskim, ktore moga pozwolic sobie na chwile zapomnienia ze swoimi eh...
Pati ja tez sie od Was uzaleznilam hehhhe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164447 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fajne te smoczki musze Marcinowi pokazac
JA znalazlam cos takiego www.baby-shower.pl/NIEMOWLE/Zakupy/Smoko-przytulaki.html
JA znalazlam cos takiego www.baby-shower.pl/NIEMOWLE/Zakupy/Smoko-przytulaki.html
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164456 przez ewelinaa
Przez cały dzień pojawiał się error i nie mogłam się zalogować na forum
Katy - karty Ikea Family nie mam, ale chyba trzeba będzie sobie założyć
A co do zakupów - kupiłam właśnie ten wielki ręcznik kąpielowy z kapturkiem, naprawdę mega wielki w porównaniu z innymi (np. mam z firmy Bobas - wydaje się malutki). Ręcznik, parę innych dupereli - jak to w Ikeki zawsze coś się znajdzie i 300 zł nie ma Ale nie żałuję, upolowałam też fajną stojącą lampę papierową za 30 zł
Wanienkę w Ikei kupił mi już jakiś czas temu brat, bardzo mi się podoba, bo ma taką matę w środku antypoślizgową i pod spodem też ma gumy żeby się nie ślizgała. Na pewno będę z niej zadowolona
A teraz jeszcze wstawiłam porcje prania nowych ciuszków Znowu się nazbierało
Agusia - u mnie białe ubranka czekają jeszcze na pranie, ale tak jak już pisały dziewczyny jeśli jest biały z dodatkiem koloru to zaliczam do białych i piorę razem, dołożę też pieluchy tetrowe i flanelowe (białe we wzorki). Białych mam mniej, więc czekają na swoją kolej
Katy - karty Ikea Family nie mam, ale chyba trzeba będzie sobie założyć
A co do zakupów - kupiłam właśnie ten wielki ręcznik kąpielowy z kapturkiem, naprawdę mega wielki w porównaniu z innymi (np. mam z firmy Bobas - wydaje się malutki). Ręcznik, parę innych dupereli - jak to w Ikeki zawsze coś się znajdzie i 300 zł nie ma Ale nie żałuję, upolowałam też fajną stojącą lampę papierową za 30 zł
Wanienkę w Ikei kupił mi już jakiś czas temu brat, bardzo mi się podoba, bo ma taką matę w środku antypoślizgową i pod spodem też ma gumy żeby się nie ślizgała. Na pewno będę z niej zadowolona
A teraz jeszcze wstawiłam porcje prania nowych ciuszków Znowu się nazbierało
Agusia - u mnie białe ubranka czekają jeszcze na pranie, ale tak jak już pisały dziewczyny jeśli jest biały z dodatkiem koloru to zaliczam do białych i piorę razem, dołożę też pieluchy tetrowe i flanelowe (białe we wzorki). Białych mam mniej, więc czekają na swoją kolej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164466 przez pati-m
Właśnie dziewczyny, a propos pieluch tetrowych! Mam pytanko - ile ich macie? I nie chodzi mu tu o dzielenie na białe, kolorowe czy flanelowe, tylko zastanawiam się ile minimum trzeba mieć tych tetrowych oprócz normalnych pampersów. Ja w sumie mam 25 i wydaje mi się, że starczy. No chyba, że się mylę i doświadczone mamy doradzą, że trzeba mieć więcej?
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #164485 przez bewipo
Jej, cały dzień Error....
Agusia wszystkiego najlepszego
pati ja mam 6 tetrowych i 2 flanelowe. Flanelowe są milsze w dotyku
katy kuchnia super
A ja dzisiaj mam jakiegoś wyjąkowego powera. Od rana byłam w labie, potem zapisać się do położnej środowiskowej. Od razu zaprosiła mnie na szkołę rodzenia, powiedziała, że teraz wszystkie kobietki same przychodzą, bo mężowie w pracy, więc pójdę. Zaczynam co prawda od końca i na wszystko nie zdążę chodzić, ale teraz będzie o połogu, a za tydzień o diecie mamy karmiącej więc chociaż jakieś ciekawostki załapię.
Poza tym nagotowalam cały gar lecza z kabaczka i zaprawiłam w słoiki, jestem z siebie dumna
Agusia wszystkiego najlepszego
pati ja mam 6 tetrowych i 2 flanelowe. Flanelowe są milsze w dotyku
katy kuchnia super
A ja dzisiaj mam jakiegoś wyjąkowego powera. Od rana byłam w labie, potem zapisać się do położnej środowiskowej. Od razu zaprosiła mnie na szkołę rodzenia, powiedziała, że teraz wszystkie kobietki same przychodzą, bo mężowie w pracy, więc pójdę. Zaczynam co prawda od końca i na wszystko nie zdążę chodzić, ale teraz będzie o połogu, a za tydzień o diecie mamy karmiącej więc chociaż jakieś ciekawostki załapię.
Poza tym nagotowalam cały gar lecza z kabaczka i zaprawiłam w słoiki, jestem z siebie dumna
Moderatorzy: ilona