BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #164371 przez mgielka22
Witam Was w poniedzialek w kolejnym tygodniu ostatnim lipcowym ;) :ohmy:

Agusia
wszystkiego naj naj naj oby malenstwo wyszlo cale i zdrowe i zebys nie musiala sie meczyc :ohmy: :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss:

Kasiu sliczny zestaw ciuszkow a malutka tez pieknie sie rozwija :D:D:D

Ja wstalam 10:10 :P wiem uwielbiam spac a moja mala spi razem ze mna, nie sprawia mi na szczescie zadnych problemow :)

Pyska slicznie wygladasz bardzo szczuplutka z Ciebie laseczka :D
Mnie tylko brzuch od spodu ciagnie i tego nie lubie :angry:
Jejku jak mi sie nic nie chce, jade potem z mama na zakupy bo w lodowce swiatlo poo prostu :P

Buziaki dla Was :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #164373 przez pati-m
katy - ja tak samo, do końca września termin. Ale do końca sierpnia moja promotorka jest na urlopie i nic nie ruszy tej mojej pracy, więc od września zacznie ją sprawdzać, a potem pewnie mnie czekają poprawki itp. i boję się, że sobie nie poradzę, bo albo zacznę rodzić, albo bedę po porodzie i nie będę miała siły :dry: Teraz to się dziwię, że mi się zachciało tych drugich studiów :)
13 lata 5 miesiąc temu #164375 przez gosia2324
Kasia - Amelka rosnie jak na drożdżach :blink:

Pyska widzę ze nosisz małego kibica pod bluzka :silly: Fajne zdjęcie :side:

JEsli chodzi o spanie, to ja tez tylko spie na brzuchu, a w ciazy to wylko walam sie po łóżku :S nie mogę sobie miejsca znaleźć. Jeszcze wczoraj na wieczor pojedlismy arbuza i co godzine latalam do ubikacji, a jak zasypiałam to Kuba mnie wolał, bo jemu się siku chciało i taka miałam piękna noc ;)
13 lata 5 miesiąc temu #164379 przez katy25
pati-m napisał:

katy - ja tak samo, do końca września termin. Ale do końca sierpnia moja promotorka jest na urlopie i nic nie ruszy tej mojej pracy, więc od września zacznie ją sprawdzać, a potem pewnie mnie czekają poprawki itp. i boję się, że sobie nie poradzę, bo albo zacznę rodzić, albo bedę po porodzie i nie będę miała siły :dry: Teraz to się dziwię, że mi się zachciało tych drugich studiów :)

pati ja mam też problem z moim promotorem
pisałam do niego juz 3 tyg. temu aby przesłał mi poprawiony I rozdział i cisza
dzowniłam na uczelnie i podobno jest a mnie ma w d....
ogólnie to chce napisac szybko II rozdział i wtedy bede słac list gończy za nim
ja chcialabym sie obronic przed porodem ale to raczej mało realne...
13 lata 5 miesiąc temu #164382 przez gosia2324
Katy rzeczywiste podobny mamy styl :blink:
Mi tez sie podoba mocowanie piekarnika wyzej, nie pod kuchenka :)
Ładnie !!!!!
13 lata 5 miesiąc temu #164383 przez pati-m
katy - kuchnia rewelacyjna! Strasznie mi się podoba ten kolorek mebli (jeśli się nie mylę, to jest chyba wenge - też mam taki w naszym pokoju) :) Nieładnie jest zazdrościć, ale przyznaję, że zazdroszczę własnego domku, który powoli sobie pięknie urządzacie. Życzę szybkiego ukończenia i radości z mieszkania we czwórkę :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #164393 przez monika1984lodz
KAty piekna ta kuchnia :) jeju jak mi sie marzy taka .... ja mam co prawda tylko aneks kuchenny ale w nim stare szafki i wogole bu... moze kiedys uda nam sie ogarnac ta kuchnie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164395 przez katy25
dziekuje dziewczynki:)
ja też jestem JUZ w niej zakochana mimo, że brakuje kilka rzeczy ale to po mału...
tak to jest WENGE to akurat mąż wybierał, ale zamysł jest mój i kolorki też:) Mam taką o jakiej zawsze marzyłam:)
Ja sie również cieszę, że będę miała ten dom ale z drugiej strony mam strawznie dużo obaw, że nas koszta zjedza... że najzwyczajniej nie damy sobie rady. Mój mąż już od 2 tyg. gada z moim ojcem bo mają jakis plan... nikt mnie w nic nie wtajemnicza co mi sie nie podoba ale mniej wiecej wiem o co chodzi :huh: i juz zaczynam sie bac. A chodzi oto, że mój ojciec ma firme i coraz trudniej mu prowadzić ją samemu, a robi to od ponad 15 lat. Mój mąż za to ma ogromne doświadczenie właśnie w tym bo robi to samo co ojciec:) I mój tata chce podzielić firme abysmy byli na swoim. Sa tego plusy i minusy, wiadomo, że kiedys to bedzie NASZE ale... nie mam dobrych doswiadczeń z tego tytułu. Plusem jest to, że mój mąż pracowałaby w domku na poddaszu. Zaoszczedzilibyśmy bardzo dużo na jego dojazdach no i zarobki inne bo pracujesz na siebie... a nie na kogos. Zobaczymy co z tego wyjdzie... jak narazie to mnie pomijaja w rozmowach bo ja sie za bardzo denerwuję a jak pytam męża o co biega to mnie zbywa... i mówi że mam czekać :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #164397 przez Pyśkaaaa
Katy bardzo ale to bardzo fajna ta kuchnia...:D mebele mają świetny kolor mi też sie bardzo venge podoba a Ineska oczywiście cudna :P

dziewuszki 3 mam kciuki za wasze prace i łącze się w bólu gdzyż ja co prawda mam swoją oddać to stycznia a nie ruszona...przepraszam konspekt mam zrobiony :P

dziękuję za komplementy :P

ja lecę załatwiać kartony do preprowadzki bo bedziemy wywozić rzeczy w workach na śmieci :P
13 lata 5 miesiąc temu #164401 przez monika1984lodz
KAty moim zdaniem maz i tata maja racje , ze nie chca przy Tobie o tym rozmawiac, po co masz sie denerwowac :) a moze tez jakas niespodzianke dla Ciebie szykuja :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164404 przez pati-m
katy - zgadzam się z Moniką :) Po prostu masz bardzo odpowiedzialnego męża, który dba o rodzinkę i nie chce Cię denerwować w Twoim stanie :)
13 lata 5 miesiąc temu #164408 przez megi2501
Katy kuchnie masz piękną! Baaardzo mi się podoba.
Mają rację tata z mężem, Ty teraz nie powinnaś w ogóle zawracać sobie tym głowy :)
13 lata 5 miesiąc temu #164409 przez Agusia83
A ja juz po kawce i ploteczkach..czas mi jakos szybko zlecial...chyba za szybko...zaraz zabieram sie za saltake jarzynowa...taka mam na nia ochote.... :silly:
Jeszcze raz dziekuje wszystkim brzuchaczkom za zyczenia....jestem ciekawa czy o tym dniu bedzie pamietac zarowno moja tesciowa, tesciu i szwagierka....szczerze watpie....a jutro imieniny tesciowej....

Katy, bardzo ladnie sie przedstawia Twoja kuchnia...widze, ze masz super lodowke...sama robi lod, czy to jest maszynka do wody????Widzialam tez liliowe sciany :laugh: tzn, dla mnie takowy kolor, ale wiadomo, ze aparaty znieksztalcaja barwy....

Pyskaa, super zdjecie, niezlego masz kibica w brzuchu :laugh: bedzie chodzil z tata na mecze?..
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164412 przez ewelinaa
Witajcie dziewczynki :)

Nie miałam dostępu do internetu od czwartku i kilka godzin nadrabiałam czytanie forum ;)

Agusia - STO LAT I SPEŁNIENIA MARZEŃ :P

Katy - kuchnia rewelacyjna, bardzo mi się podoba

W skrócie mój tydzień:
środa - wyprawa do Warszawy (180 km w jedną stronę), głównie do Ikei :lol:
czwartek - przygotowywanie mieszkania do malowania
piątek - przyszedł pan malować mieszkanko, a mąż zabrał mnie na Mazury, żebym się zrelaksowała i nie wąchała farby w domu ;) (250 km tam i z powrotem)
weekend - wyjazd do babci i do rodzinki (100 km w jedną stronę)

Tyle kilometrów przez miesiąc albo i dwa nie zrobiłam, na szczęście cały czas jako pasażer :silly:

A dziś nie śpię od 5, boli mnie głowa i mam jakieś mdłości :unsure: :dry:
Chyba jestem zmęczona tymi wyjazdami, na szczęście mieszkanko odnowione, jutro przyjdzie moja mama i umyje mi okna i zawiesi firanki :)

Na pocieszenie pochwalę się ubrankami, które dostałam od swojej chrzestnej (ma dwoje wnuków, chłopców, więc mówiła, że jak widziała różowe to nie mogła powstrzymać się od zakupów :woohoo: )

13 lata 5 miesiąc temu #164414 przez klatina
Katy, kuchnia miodzio. Te kolorki na ścianach super dobrałaś do mebli. Ja mieszkam już w domku przeszło dwa lata i jeszcze do takiego stanu swojej kuchni nie doprowadziłam.
Wyobrażam sobie jaki macie Meksyk, jak musicie to wszystko na raz zrobić, do tego jeszcze szkoła i dzieciak. Trzymam kciuki. Córeczka jak cukierek. :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia