BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #164622 przez gosia2324
Ja mam 10 tetrowych bialych, do odbijania i brudnej roboty, 6 kolorowych, do spania, czy na wyjscie do lekarza np.
A flanelowych przy Kubie nie mialam i teraz tez nie kupuje.

Do wanienki tez nigdy nie dawałam dziecko z pielucha, od razu do wody.
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #164626 przez gosia2324
fanka gratuluje cierpliwosci do tesciowej :silly: ja juz bym mojej cos powiedziala :P
13 lata 5 miesiąc temu #164627 przez slowiczek
A ja dzis bylam na ostatnich zajeciach w szkole rodzenia :)

pieluch tetrowych mam 10 :)

Katy - super kuchnia :)

Marta - ja do spania mam specjalnego rogala i wkladam go miedzy nogi ale w chwili obecnej nawet to srednio pomaga, i tak mi niewygodnie...
13 lata 5 miesiąc temu #164635 przez klatina
Mój na mnie Puszek mówi.
Tu próbuję wstać z łóżka;)

A tu próba higieny, wczoraj tak mniej więcej próbowałam zrobić porządek ze stopami ;P

13 lata 5 miesiąc temu #164637 przez fanka
Gosia- ja niestety nie mam takiego charakteru, raczej siedzę cicho i się wkurzam, czego często żałuję :-(
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #164643 przez gosia2324
fanka napisał:

Gosia- ja niestety nie mam takiego charakteru, raczej siedzę cicho i się wkurzam, czego często żałuję :-(

Fanka dasz rade :) Kwestia pocwiczyc :kiss:
Ja tez siedzialm cicho, dopóki nie urodzilam dziecka,
Nikt nie bedzie sie wtracal w moje życie, nie cierpię tego a moja teściowa juz o tym wie :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #164644 przez pati-m
klatina - niech żyje zgrabność i gracja, hihihi :silly: Ja mam tak samo :lol: I jakiś czas temu zostałam słonikiem z przysłowiowego składu porcelany :silly: A film oglądałam, bardzo fajny :)

odkrywcy.pl/kat,111396,title,Gdy-jedno-z...ml?smg4sticaid=6cb9c - dzięki Bogu żadna z nas nie musi podejmować takiej decyzji :(
13 lata 5 miesiąc temu #164658 przez gosia2324
Jagodka tak sie dzis rozpycha ze az mnie bok doli . Biedna , pewnie jest jej juz ciasno.
Ciekawe co czuje taki maluszek w brzuchu ?
13 lata 5 miesiąc temu #164772 przez monika1984lodz
no wlasnie co tam sobie robi taki babelek caly dzien? hi :) moja Nuna dzsiaj tez cwiczy rozciaganie :) co chwila czuje, ze stopka zaraz mi przez brzuch bedzie wystawala :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #164837 przez fanka
Dziewczyny jaja- chyba mi odszedł czop, byłam w wc, a tam duży przeźroczysty glut ,naprawdę spory. Z tego co czytałam to tak właśnie wygląda czop jak odejdzie. Na szczęście nie było tam żadnej krwi ani nic więc spokojnie czekam co będzie dalej. Kurde sama w domu jestem i to mnie trochę martwi ale mój wraca z pracy za 1,5 godz, dzwoniłam o niego to mówił , że jakby coś było nie tak to przyjedzie wcześniej. Mam lekkiego stresa...
13 lata 5 miesiąc temu #164860 przez pati-m
fanka - ale mnie zaskoczyłaś! Ja odkąd dowiedziałam się o czopie to też zawsze obserwuję swoje "wydzieliny" i wcale Ci się nie dziwię, że się zestresowałaś. Ale ja też czytałam, że czop potrafi odejść z 2tyg. przed porodem, więc nie musi to oznaczać, że za chwilę zaczniesz rodzić. Daj znać kochana gdyby coś się działo. Będzie dobrze :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #164879 przez katy25
fanka obserwuj sie ale moim zdaniem to nie czop:)
za wcześnie na niego, ja mam takie gigantyczne gluty od jakiegos czasu. zgłosiłam to lekarzowi i dał mi jakies tabletki bo ogólnie mam jakieś bakterie...
jakby to był czop to po nim zaczęłoby ci leciec coś więcej... a leci cos??
Obserwuj ale spokojnie:):)

Moj Sami tez sie rozpycha...

Co do tetrowych to ja mam ich mało ale wpsomniałam wam osttanio, że moja koleżanka mi powiedziała żeby te 15-20 szt. mieć. Musze to dokupic... ja ostatnie rzeczy dokupuję po 10 po wypłacie męża;) i finito...
Nadal nie mam komody ale chyba wstrzymam sie do września bo w pokoju małego mam garderobę, tak mi ją fajnie facet zmontował że moge ja przeznaczyć dla małego przynajmniej do czasu aż mi jakas kasa wpadnie...

lece zmywac i kłade sie spać bo jutro na 10 jade do skarbówki rozliczać sie z kasy fiskalnej eh...
13 lata 5 miesiąc temu #164892 przez bewipo
Chyba muszę dokupić tych tetrowych pieluch...
Ja też mam od 2 tyg taką gluciastą wydzielinę i już się zastanawiałam czy to tez nie czop, ale trochę szybko by było. Za tydzień mam wizytę u ginki to sie okaże.
13 lata 5 miesiąc temu #164903 przez slowiczek
Nam na SR mowili ze odejscie czopa o niczym w sumie nie swiadczy takze take it easy :)
13 lata 5 miesiąc temu #164922 przez pati-m
Zmykam spać. Dobranoc wszystkim :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży