BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #163835 przez Mała
Mysza a u Ciebie chodziło o długość szyjki czy że jest za miękka? Bo jeżeli o długość to ja bym odstawiła luteinę, a i myślę, że sex nie zaszkodzi, bo już teraz pomału szyjka może się skracać.
Chyba że jest za miękka no to wtedy może się zacząć rozwierać to wtedy lepiej ją brać.

Nie lubię niedziel :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #163838 przez mYSZA
a dlaczego nie lubisz niedziel?

chodziło o długość szyjki...

jejku my się już tak długo nie kochaliśmy... męża zobaczę dopiero jutro, ciekawe co powie;P

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #163856 przez fanka
Oj Dziewczyny, Dziewczyny- niedzielne przedpołudnie a Wy o sexie i orgazmach ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #163857 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
A ja dziś nie mogłam zwlec się z łóżka. Jak już miałam wstawać, to odwróciłam sie na drugi boczek i znów mi się przysnęło :)
Wczoraj mi brat zamówił fotelik do auta i w tygodniu powinien już być u mnie :) Ale się cieszę, jeden większy wydatek z głowy. Jeszcze tylko wózek...
13 lata 5 miesiąc temu #163863 przez megi2501
Mysza, ale Ci zazdroszczę. Ja od 16 tygodnia ciąży się nie kochałam przez to "ringo" :( Pewnie zapomnę, co to orgazm za kolejne dwa miesiące.

Prania trzy zrobiłam, poprasowałam, zupkę krupnik ugotowałam, zrobiłam porządek w szafie z moimi ciuchami. Czyli część wydaje takiej biednej rodzinie, a i tak w nich nie chodzę. Pomału szykuje miejsce dla córci :laugh:

Teraz wcinam kabanosy!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163871 przez gosia2324
A ja wstawialam wlasnie kurczaka i ziemniaczki do piekarnika :)

Mysza powiesz swojej lekarce ze bylas na konsultacji u innego lekarza?
13 lata 5 miesiąc temu #163882 przez slowiczek
Ja sexilam sie ostatni raz w marcu :D ale tylko dlatego ze zwyczajnie w swiecie mi sie nie chce, libido -100. :(

Tez od rana wpadlam w wir sprzatania, teraz skonczylam i ide na zakupy - pora pomyslec o obiedzie :)
13 lata 5 miesiąc temu #163891 przez mgielka22
Czesc niedzielne Kurczaczki:D

Ja wlasnei jestem po obiedzie, dzis zrobilam rosiol, ziemniaczki, swiezonke z tzatziki :D

Mysza tak czytalam ten Twoj opis i Ci powiem ze mi sie wydaje tak jak dziewczynom ze nie powinnas juz brac tej luteiny, odstaw ja. Gosia sie pyta czy bedziesz mowila o innej wizycie gin podejrzewam ze to nie bylby najlepszy pomysl bo ona by zaczela byc wredniejsza ze jej nei wierzysz czy podwarzasz kompetencje. Lepiej zostaw dla siebie ta 2 konsultacje i posluchaj tej 2 lekarki. Co do sexu mozesz sprobowac nic nie zaszkodzi, przeciez jak Cie cos zaboli czy zle sie poczujesz zawsze mozesz przestac ;)

Ja Wam naprawde wspolczuje ktore sie nie kochalyscie z mezami, ja nie wiem jakbym miala przezyc 9 miesiecy bez :P ale wielki szacunek dla Was :)

Zycze milej niedzieli ja mysle gdzie moge wyciagnac swojego babla zeby pochodzic czy cos bo niedziela to jedyny dzien gdy ma wolny od pracy niestety :angry:
13 lata 5 miesiąc temu #163896 przez mgielka22
Qrcze cos suwaczek mi sie mota :/ mam 31 tydzien i 1 dzien ;/ i cos mi si etak zrobic nie chce :/
13 lata 5 miesiąc temu #163900 przez katy25
czesc dziewczynki:)

ale macie ciekawe tematy od rana ho ho
mój mąż to mnie non stop molestuje o sex, a teraz jak mieszkam u rodziców to przy każdej okazji... ja ogólnie nie mam ochoty aż takiej. Zawsze mu mówię żeby nie narzekał bo są takie kobitki, co przez całe 9 miesięcy nie mogą i co?

Ja pamiętam, że po I ciąży bardzo szybko zaczęłam współżycie, na pewno nie czekałam 6 tygodni... wróciłam też do tabletek, ale tym razem nie wiem jak bede sie zabazpieczać? A na pewno będę bo już więcej dzieciaków nie planujemy...

Ja juz nie moge sie doczekac jak wrócę do formy sprzed ciąży, jak założę dopasowane ubranko... i szpilki!! Boże jak za nimi tęsknieeeeeeeee możecie sie śmiać, ale ja uwielbiam w nich chodzić! Mam 160 wzrostu więc jestem niska, a szpilki sa sexy... eh...

Jedyne co dobre w tym wszystkim to fakt, że nic nie kupowałam dla siebie na teogrocznych wyprzedażach bo i po co? Wczoraj byłam w HOME&YOU znacie ten sklep? Kupiłam sobie piękne talerze obiadowe, deserowe i filiżanki oraz miski w fiolecie do nowej kuchni:):) Za grosze...
Może potem wrzuce jakies fotki kuchni? ale i tak jest jeszcze nie dopieszczona i wybrudzona. Wprowadzamy sie po 1, już nie moge sie doczekac.

My z Ines i z moim tatą byłysmy dziś na odpuście. Ines oczywiście zabrała swój portfel ale wydała tylko 5zł na wiatrak do roweru. A tak to chodziła i mówiła, że zapomniała go z samochodu a ja miałam go w torebce :silly: spryciura...
Ide sie troszke legnąć bo jakos mnie wymęczył ten spacer...
miłej niedzieli dziewczynki
odezwe sie wieczorkiem:)
13 lata 5 miesiąc temu #163903 przez mYSZA
oj dziewczyny! statystyczny polak czas na seks ma właśnie w niedzielę;)

przypomniało mi się, że kobiety które maja taki mega wytrysk w czasie orgazmu to "kobiety fontanny". Ale się stresuję przed jutrzejszym spotkaniem;P te które się kochacie nadal powiedźcie- czy możecie sobie pozwolić na "zatracenie się" czy jest to raczej seks kontrolowany?

raczej nie powiem tej babeczce że się konsultowałam. zreszta ten lekarz też mi nie chciał nic w kartę ciąży wpisywać, żeby tamta nie wiedziała...

ja kupiłam dziś zielony dywan do Jankowego kącika;) teściu kupił 5 kg lowelli do białego, 5 kg lowelli do kolorowego oraz płyn do prania. Więc od poniedziałku wielki pranie!

Katy- wiem o czym mówisz z tymi wyprzedażami- tak mi czasem żal, że coś tak fajnego i taniego, że bym normalnie kupiła a teraz to ani nie przymierzę, ani nie wymierzę czy po ciąży się zmieszczę;/

ale jestem głodna na słodycze dziś!!!

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163911 przez gosia2324
Mysza to Cie czeka jutro wyzwanie z parlka :)
pochwal sie dywanikiem :)
A te 10 kg proszku to starczy Ci na 1,5 roku :)

A my kochalismy sie w ciazy raz i to w 5 miesiacu :huh: :angry: ;)

Ja po obiedzie ruszać sie nie moge :silly: a na 17.00 wybieramy sie z malym do cyrku.
13 lata 5 miesiąc temu #163912 przez mYSZA
jutro zrobię zdjęcie jak już w domku będę, regał bedzie skręcony i wogóle będzie ślicznie;)
na 1,5 roku? naprawdę? ja się bałam, że góra na 3 miesiace!

Janek z nami!
13 lata 5 miesiąc temu #163913 przez kasia79
Witam niedzielnie,jeszcze was nie nadrobiłam, dodam tylko zdj z dzisiejszej wyprawy.
Załączniki:
13 lata 5 miesiąc temu #163915 przez gosia2324
Eeeeee ja kupowalam te w plynie to lalam 2 zakretki do jenego prania,
Te proszki sa bardzo wydajne, a maluszka rzeczy raczej nie sa brudne tylko sie je odświeża, no potem tak jak juz wkraczaja zupki i owoce :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia