BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #174049 przez monika1984lodz
Martus bardzo mozliwe hihi :)

Gosia :)

Beti suuuuper wiesci :) kciuki sie przydaly :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #174054 przez gosia2324
Beti SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #174055 przez fanka
Marta ale dużo za ten GBS płaciłaś, masakra, ja jak pisałam wcześniej płaciłam 10 zł za wymaz z pochwy i odbytu. Ale najważniejsze, że od Majeczki dobre wieści płyną :-)

Monika- bardzo dobrze zrobiłaś, ja też mam szwagierkę wkurzającą. Co prawda dziecka mi nie podrzuca ale co rusz wpraszają się do nas to na grila to na odwiedziny, to na posiedzenie w ogrodzie bo oni z bloku, a dziś zadzwoniła czy jutro na cały dzień mogą z mała (3 lata) przyjechać bo u nich remont i nie będą w huku siedzieć!! no masakra, a żeby było śmieszniej zadzwoniła do mojego M bo wiedziała, że on się zgodzi i oczywiście on się zgodził. Żeby jutro padało.... to nie przyjadą ;-)
13 lata 4 miesiąc temu #174061 przez monika1984lodz
Fanka ja bym zadzwonila do niej i powiedziala, ze nie czuje sie najlepiej i nie mam sily na gosci.U mnie tez nigdy do mnie nie zadzwonia tylko do Marcinka eh... a ten mieka d... zawsze sie zgadza, dobrze , ze juz sie nauczyl w takiej sytuacji do mnie dzwonic i pytac. Tak swooja droga to jak Nunulka juz bedzie na siwecie to pewnie tez bedzie chciala mi tu dzieciory przysylac eh...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #174075 przez Agusia83
Beti cudowne wiesci :laugh: widzisz, ze u Fifiego wszystko sie ulozylo...

dziewczyny a ja odkrylam jednego rozstepa...dlugo musialam szukac, bo samoczynnie go nie zobacze, musi sie odbic w lustrze :silly: ale tak czy siak, jest :(
13 lata 4 miesiąc temu #174077 przez monika1984lodz
Agus jeden to nic :)ale wiem ze sie przykro robi, ja mam wiecej, to tak na poieszenie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #174079 przez Agusia83
ja go wyczulam pod palcami....i z tego co widzialam to jest maly, ale taki siny...
dzis caly dzien stawia mi sie brzuch....
13 lata 4 miesiąc temu #174083 przez gosia2324
Monika walizka spakowana ? :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #174089 przez Marta M
Ja pare dni temu odkrylam ze mam caly brzuch zciachany...widac tylko w odpowiednim swietle, sa przezroczyste, wygladaja jak blizny po operacji albo po jakichs cieciach..smaruje cala ciaze brzuch i tak wygladam..po porodzie jak brzuch nie bedzie juz taki napiety wszystko wyjdzie..
13 lata 4 miesiąc temu #174106 przez monika1984lodz
Gosiu nie bo mi sie nie chcialo hehhhee :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #174194 przez mYSZA
o rany dziewczyny!

jak ja jestem z Wami cały dzień to wychodzą dwa posty na godzinę, a jak mnie nie ma to piszecie jak najęte! mniej wiecej nadrobiłam i Marta daj jutro znać; skaczę z radości że s serduszkiem Filipka wszystko ok, zdjęcia jak zwykle super- nie wiem dlaczego nikt nie wkleja brzyskich zdjęć;P i też by mi się już nie chciało zajmować kogoś dzieckiem;/

mnie nie ma bo ciągle ze mną siedzą szwagierki i napychają mnie jedzeniem- autentycznie- jem NON STOP, właśnie wyszły a ja w gardle czuję czekoladę arbuza jeszcze! Fajne są;P

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #174197 przez LILY
Mam doła i płakać mi się chce. Nie lubie niepewności. A nie wiem kiedy urodzę a to już coraz bliżej i jak to w ogóle będzie a będę na pewno sama bo mojego faceta nie ma, pojechał do pracy. A inaczej to sobie wyobrażałam: że będzie we wrześniu w domu. Ale stwierdził ze lepiej pracować przez miesiac niz nic nie robic i ze musi zarabiac i przyjedzie jak sie urodzi. Ok rozumiem, ale nie zalicza sie do biednych ludzi i troche moglby sobie odpuscic. Jakos mi to dzis przeszkadza akurat

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 miesiąc temu #174208 przez beti
Ale u nas dziś cisza...Marta trzymamy kciuki za jutro...kto tam jeszcze ma jutro wizyty???

Lily, przyjmij mój sposób, ja o porodzie nie myślę, ide na żywioł i zamierzam być jak nasze służby drogowe zimą WIELCE ZASKOCZONA, że się zaczęło :P

Mysza, jedz jedz i korzystaj, że tak o Ciebie dbają :P

Ja Wam w końcu z wrażenia nie napisałam, że Fifik ma 3200g i jest kawał byka!!! :) no i całe badanie tak skakał, że w środku badania lekarz mi kazał wyjść na korytarz i pochodzić kręcąc biodrami, żeby go uśpić :silly: i wyobraźcie sobie mnie między ludźmi prawie tańczącą w poczekalni... :P
13 lata 4 miesiąc temu #174213 przez LILY
Mój mały już 3 tygodnie temu miał 2100 a rośnie podobno 300gram na tydzień. To teraz pewnie ma 3kg. Wizytę mam za tydzień to się dowiem. Ogólnie Pani doktor mówi że będzie duży ponad 4kg ale może się nie sprawdzi przepowiednia :) Samego porodu się nie boje, wiem że wszytsko jest do przeżycia i dam radę :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 4 miesiąc temu #174230 przez slowiczek
No to sobie pospalam - az 4 godziny :( obudzilam sie godzine temu na siku ale nie moge juz usnac...

W dodatku na brzuchu pojawila mi sie czerwona swedzaca wysypka :o przewertowalam internet i widze ze niektore kobiety w koncowce ciazy tak maja i jest to srednio wytlumaczalne ale i tak musze to skonsultowac z ginem :/

A zeby tego bylo malo - zrobilo mi sie zimno na ustach, i wygladam okropnie :<
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka