BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #173686 przez Pyśkaaaa
witam :)
Beti sliczna ta Twoja psiunia :)
Basia fajnie że jesteś :kiss:

dziewczynki a ja najpierw panikowałam bałam się a teraz wogole to do mnie nie dociera... chodz jak poszliśmy ostatnio zapytac sie czy mamy szanse na SR i bylismy na tym oddziale gdzie mamy z dzidzusiami są to taka miałam gęsią skorkę...
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #173690 przez monika1984lodz
BEti rzeczywiscie bunio sie opuscil :)

Ja to wogole chcialam zameldowac 120cm w brzuszku.....
ide polezec moze sie zdrzemne..

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #173691 przez basia89
a wiecie ja już bym chciała mojego skarba mieć przy sobie :) ostatnio coś już psychicznie wysiadam, całe dnie sama, nawet nie ma do kogo się odezwać. ludzie dookoła jak widzą ciężarną to jakby się bali i uciekają. ostatnio idąc przez miasto zostałam wyśmiana przez jedną starą babe. a śmiała się z mojego wystającego pępka. jej jak by to moja wina była że ten pępek tak śmiesznie wyszedł. no i się poryczałam wtedy. heh.

ja już urodzić chce :)

marta a wiesz co jest najgorsze że ja sama ciągle i sama się nakręcam. wpadam w panikę z byle powodu. ciągle ryczeć mi się chce. myśle że jednak nie chce tego ślubu. itp. poźniej mam pretensje do tego mojego, o wszystko. kłocimy się. a to i tak nic nie zmienia. heh.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173694 przez czajenka
nie spamujemy ^^MODERATOR
13 lata 8 miesiąc temu #173697 przez Pyśkaaaa
wnerwia mnie ten error

Beti wg mnie jest nisko :)
Basia wiesz ślub to poważna decyzja ja wiem że teraz trochę rządzą nami hormony i prawdziwy obraz może być zamazany ale warto sie nad tym zastanowić tym bardziej że mówisz że nie chcesz tego ślubu...
Monia to ładnie 120 :D
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173704 przez gosia2324
Witam Was kochane brzuszki poniedzialkowo :)

Od rana nie mogłam sie zalogować :angry: :angry: :angry:

Znajomy juz pojechał, teraz robię pranie, a no obiadek wciskamy sie do mojej mamy :silly:

Byłam już w Zusie zawieść zwolnienie i u dentysty,
Prywatny gabinet i NIC nie płaciłam , Pani powiedziała ze kobiety w ciąży nie płaca, czujecie ??? Wiec zapisałam sie jeszcze na czwartek i ok 150 zl mam zaoszczędzone :laugh: :blink:

Mysza Trzymam kciuki za Ciebie i Janka !!!!!!!
Monia Kurcze to juz rzeczywiście blisko .... :)
Fajnie ze z Dzidziusiem wszystko ok :woohoo:
Marta GRATULUJE kolejnego tygodnia i odejscia czopu :silly:

A i najważniejsze... SPAKOWAŁAM WALIZKĘ!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

13 lata 8 miesiąc temu #173705 przez slowiczek
Dzien dobry dziewczynki :)

Ogarnelam wlasnie mieszkanko, zostalo tylko odkurzyc, kurier dzis przyniosl Natalkowy materacyk, a na balkonie suszy sie torba do szpitala ktora mam dzis zamiar spakowac :D

Marta - trzymam kciuki za wizyte :)

Beti - rzeczywiscie brzus juz niziutko :)

Basia - dobrze ze wrocilas :)

Monia - ciesze sie ze wszystko dobrze...no a godzina zero zbliza sie nieuchronnie :p
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173714 przez Pyśkaaaa
Beti zapomniałam napisać że trzymam kciuki za FIlipkowe serduszko

MartaM za wizytę i za Majeczkę aby okazało sie że wszystko dobrze za Mysze i Janka co by ten szpital nie był konieczny :kiss: i cieszę sie bardzo że Moniki malutka jest zdrowa

no ciekawa jestem Gosia czy by Cie wpuścili na porodówkę z takimi walizami hahaha :D już widzę te miny pielęgniarek

a ja melduję że się wziełam za siebie i zostało mi kupić wkładki laktacyjne i staniki i dla siebie mam wszystko...a dla malucha jeszcze kupę rzeczy...
13 lata 8 miesiąc temu #173718 przez basia89
Pyśkaaaa nie chodzi o to ze ja nie chcę tego ślubu. bo chcę :) i to bardzo :) tylko sie boję że nie dam rady być dobrą żoną i do tego matką. heh. no i przeraża mnie to że ja jakby nie patrząc będę musiała całe życie zmienić :( tzn już zmieniło się wszystko, bo jest mały i to on stoi na pierwszym miejscu :) a ostatnio wątpliwości się pojawiły przez te hormony, bo jak mi źle jest to odrazu myślę że to wszystko przez tego mojego, i że lepiej by mi bez niego było. a wcale tak nie jest. bo on jest najlepszym facetem pod słońcem i ja go bardzo kocham :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #173721 przez bewipo
Cześc dziewczyny.
Wczoraj nie wchodziłam a dzisiaj tyle nadrabiania.
Co do wymazu, to ja dzisiaj miałam pobrany, więc pamiętajcie na wizytach o tym, bo to czas najwyższy.
Tak piszecie o tym jedzeniu, ja tez ciągle głodna i coś jem, stwierdziłam, że organizm magazynuje energię przed porodem ;)
Basia dobrze, że jesteś. Nic się nie martw, teraz to wszystko hormony szaleją. Ja też siedzę sama w domku całymi dniami, musimy jakoś dac radę. Niedługo zatęsknimy za takim spokojem ;)
Co do porodu, to ja się najbardziej boję, że mnie mąż samą w szpitalu zostawi. Powiedział, że będzie ze mną, ale wiecie zawsze może się odmyśleć. On będzie mógł wyjść, ja nie ;)
13 lata 8 miesiąc temu #173722 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:

Beti zapomniałam napisać że trzymam kciuki za FIlipkowe serduszko

MartaM za wizytę i za Majeczkę aby okazało sie że wszystko dobrze za Mysze i Janka co by ten szpital nie był konieczny :kiss: i cieszę sie bardzo że Moniki malutka jest zdrowa

no ciekawa jestem Gosia czy by Cie wpuścili na porodówkę z takimi walizami hahaha :D już widzę te miny pielęgniarek

a ja melduję że się wziełam za siebie i zostało mi kupić wkładki laktacyjne i staniki i dla siebie mam wszystko...a dla malucha jeszcze kupę rzeczy...

Pyska chyba by kazali mi zostac na parkingu !!! :)
A moja torba jest mniejsza, kurcze najwiecej miejsca zajmuja te podpaski olbrzymy! ;)
A wracać to juz bede chyba na pusto :)
13 lata 8 miesiąc temu #173730 przez bewipo
Ja się zastanawiam czy tych podpasek i pieluch nie włożyć w osobną torbę, bo to tylko miejsce zajmuje. A tą szpitalną mam małą. Więc chyba dam do takiej torby na ramię i tylko po porodzie mąż mi to na oddział przyniesie i już.
13 lata 8 miesiąc temu #173733 przez basia89
a ja ani podkładów ani podpasek nie muszę brać :laugh: wszystko dają w szpitalu :) no tylko pieluchy dla małego i chusteczki nawilżane :) a to zostawię w domu i mi rodzice przywiozą :)
13 lata 8 miesiąc temu #173736 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Nie wchodziłam na forum 2 dni, bo mnie jakis wirus dopadł :( Jeszcze jestem nad morzem i jakas fala grypy żołądkowej po pensjonacie przeszła. Pierwszy dzień plackiem leżałam i tylko wycieczki do toalety miałam żeby zwymiotować, a drugi dzień było lepiej, tylko plakałam bo tak mnie żołądek bolał. Mąż całą noc przy mnie siedział i przygotował już cały plan jazdy do najbliższego szpitala, bo myślałam że nie dam rady. Ale na szczęście już mi przeszło.

Czytałam o Waszych obniżających się brzuchalkach. U mnie jest zupełnie odwrotnie - on jest strasznie wysoko! Jeszcze do tego piersi mi ciążą i oddychać jest naprawdę ciężko, że o zgadze nawet nie wspomnę :( Szczerze, to marzę żeby choć troszkę się obniżył, bo może wtedy mi będzie łatwiej.
Jutro wracamy do domku, więc czeka nas jeszcze kilka godzin w samochodzie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie oki. A w środę mam wizytę i już nie mogę się doczekać :)
No i nareszcie będę systematycznie śledzić nasze forum :)

gosia - piękne zdjęcia!!!!!

Buziaki dla wszystkich!!!! :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #173751 przez beti
Basia, po prostu dużo Ci się zmienia naraz, ale nie myśl o tym, czy będziesz dobrą żoną...moim zdaniem takie pojęcie nie istnieje, bo czym różni się dobra żona od dobrej partnerki?? Niczym tak naprawdę..nie ważne nazwisko i "status" tylko ważne jaką osobą jesteś...więc się nie przejmuj... a wątpliwości przed ślubem chyba ma każdy :)

Gosia, coś Ci się te walizki nie podomykały :P

Ja spakowałam 1 torbę do szpitala + reklamówkę z Filipkowymi rzeczami + jeszcze jedną torbę, którą M będzie woził w samochodzie, z rzeczami, których mogłoby mi zabraknąć (dodatkowa paczka podpasek, papier toaletowy, woda, dodatkowe wkładki itp itd) + fotelik z zapakowanymi rzeczami na wyjście :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia