- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173686 przez Pyśkaaaa
witam 
Beti sliczna ta Twoja psiunia
Basia fajnie że jesteś
dziewczynki a ja najpierw panikowałam bałam się a teraz wogole to do mnie nie dociera... chodz jak poszliśmy ostatnio zapytac sie czy mamy szanse na SR i bylismy na tym oddziale gdzie mamy z dzidzusiami są to taka miałam gęsią skorkę...

Beti sliczna ta Twoja psiunia

Basia fajnie że jesteś

dziewczynki a ja najpierw panikowałam bałam się a teraz wogole to do mnie nie dociera... chodz jak poszliśmy ostatnio zapytac sie czy mamy szanse na SR i bylismy na tym oddziale gdzie mamy z dzidzusiami są to taka miałam gęsią skorkę...
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #173690 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
BEti rzeczywiscie bunio sie opuscil 
Ja to wogole chcialam zameldowac 120cm w brzuszku.....
ide polezec moze sie zdrzemne..

Ja to wogole chcialam zameldowac 120cm w brzuszku.....
ide polezec moze sie zdrzemne..
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173691 przez basia89
a wiecie ja już bym chciała mojego skarba mieć przy sobie
ostatnio coś już psychicznie wysiadam, całe dnie sama, nawet nie ma do kogo się odezwać. ludzie dookoła jak widzą ciężarną to jakby się bali i uciekają. ostatnio idąc przez miasto zostałam wyśmiana przez jedną starą babe. a śmiała się z mojego wystającego pępka. jej jak by to moja wina była że ten pępek tak śmiesznie wyszedł. no i się poryczałam wtedy. heh.
ja już urodzić chce
marta a wiesz co jest najgorsze że ja sama ciągle i sama się nakręcam. wpadam w panikę z byle powodu. ciągle ryczeć mi się chce. myśle że jednak nie chce tego ślubu. itp. poźniej mam pretensje do tego mojego, o wszystko. kłocimy się. a to i tak nic nie zmienia. heh.

ja już urodzić chce

marta a wiesz co jest najgorsze że ja sama ciągle i sama się nakręcam. wpadam w panikę z byle powodu. ciągle ryczeć mi się chce. myśle że jednak nie chce tego ślubu. itp. poźniej mam pretensje do tego mojego, o wszystko. kłocimy się. a to i tak nic nie zmienia. heh.
- czajenka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173697 przez Pyśkaaaa
wnerwia mnie ten error
Beti wg mnie jest nisko
Basia wiesz ślub to poważna decyzja ja wiem że teraz trochę rządzą nami hormony i prawdziwy obraz może być zamazany ale warto sie nad tym zastanowić tym bardziej że mówisz że nie chcesz tego ślubu...
Monia to ładnie 120
Beti wg mnie jest nisko

Basia wiesz ślub to poważna decyzja ja wiem że teraz trochę rządzą nami hormony i prawdziwy obraz może być zamazany ale warto sie nad tym zastanowić tym bardziej że mówisz że nie chcesz tego ślubu...
Monia to ładnie 120

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173704 przez gosia2324
Witam Was kochane brzuszki poniedzialkowo 
Od rana nie mogłam sie zalogować

Znajomy juz pojechał, teraz robię pranie, a no obiadek wciskamy sie do mojej mamy
Byłam już w Zusie zawieść zwolnienie i u dentysty,
Prywatny gabinet i NIC nie płaciłam , Pani powiedziała ze kobiety w ciąży nie płaca, czujecie ??? Wiec zapisałam sie jeszcze na czwartek i ok 150 zl mam zaoszczędzone

Mysza Trzymam kciuki za Ciebie i Janka !!!!!!!
Monia Kurcze to juz rzeczywiście blisko ....
Fajnie ze z Dzidziusiem wszystko ok
Marta GRATULUJE kolejnego tygodnia i odejscia czopu
A i najważniejsze... SPAKOWAŁAM WALIZKĘ!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Od rana nie mogłam sie zalogować

Znajomy juz pojechał, teraz robię pranie, a no obiadek wciskamy sie do mojej mamy

Byłam już w Zusie zawieść zwolnienie i u dentysty,
Prywatny gabinet i NIC nie płaciłam , Pani powiedziała ze kobiety w ciąży nie płaca, czujecie ??? Wiec zapisałam sie jeszcze na czwartek i ok 150 zl mam zaoszczędzone

Mysza Trzymam kciuki za Ciebie i Janka !!!!!!!
Monia Kurcze to juz rzeczywiście blisko ....

Fajnie ze z Dzidziusiem wszystko ok

Marta GRATULUJE kolejnego tygodnia i odejscia czopu

A i najważniejsze... SPAKOWAŁAM WALIZKĘ!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173705 przez slowiczek
Dzien dobry dziewczynki 
Ogarnelam wlasnie mieszkanko, zostalo tylko odkurzyc, kurier dzis przyniosl Natalkowy materacyk, a na balkonie suszy sie torba do szpitala ktora mam dzis zamiar spakowac
Marta - trzymam kciuki za wizyte
Beti - rzeczywiscie brzus juz niziutko
Basia - dobrze ze wrocilas
Monia - ciesze sie ze wszystko dobrze...no a godzina zero zbliza sie nieuchronnie

Ogarnelam wlasnie mieszkanko, zostalo tylko odkurzyc, kurier dzis przyniosl Natalkowy materacyk, a na balkonie suszy sie torba do szpitala ktora mam dzis zamiar spakowac

Marta - trzymam kciuki za wizyte

Beti - rzeczywiscie brzus juz niziutko

Basia - dobrze ze wrocilas

Monia - ciesze sie ze wszystko dobrze...no a godzina zero zbliza sie nieuchronnie

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173714 przez Pyśkaaaa
Beti zapomniałam napisać że trzymam kciuki za FIlipkowe serduszko
MartaM za wizytę i za Majeczkę aby okazało sie że wszystko dobrze za Mysze i Janka co by ten szpital nie był konieczny
i cieszę sie bardzo że Moniki malutka jest zdrowa
no ciekawa jestem Gosia czy by Cie wpuścili na porodówkę z takimi walizami hahaha
już widzę te miny pielęgniarek
a ja melduję że się wziełam za siebie i zostało mi kupić wkładki laktacyjne i staniki i dla siebie mam wszystko...a dla malucha jeszcze kupę rzeczy...
MartaM za wizytę i za Majeczkę aby okazało sie że wszystko dobrze za Mysze i Janka co by ten szpital nie był konieczny

no ciekawa jestem Gosia czy by Cie wpuścili na porodówkę z takimi walizami hahaha

a ja melduję że się wziełam za siebie i zostało mi kupić wkładki laktacyjne i staniki i dla siebie mam wszystko...a dla malucha jeszcze kupę rzeczy...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173718 przez basia89
Pyśkaaaa nie chodzi o to ze ja nie chcę tego ślubu. bo chcę
i to bardzo
tylko sie boję że nie dam rady być dobrą żoną i do tego matką. heh. no i przeraża mnie to że ja jakby nie patrząc będę musiała całe życie zmienić
tzn już zmieniło się wszystko, bo jest mały i to on stoi na pierwszym miejscu
a ostatnio wątpliwości się pojawiły przez te hormony, bo jak mi źle jest to odrazu myślę że to wszystko przez tego mojego, i że lepiej by mi bez niego było. a wcale tak nie jest. bo on jest najlepszym facetem pod słońcem i ja go bardzo kocham

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173721 przez bewipo
Cześc dziewczyny.
Wczoraj nie wchodziłam a dzisiaj tyle nadrabiania.
Co do wymazu, to ja dzisiaj miałam pobrany, więc pamiętajcie na wizytach o tym, bo to czas najwyższy.
Tak piszecie o tym jedzeniu, ja tez ciągle głodna i coś jem, stwierdziłam, że organizm magazynuje energię przed porodem
Basia dobrze, że jesteś. Nic się nie martw, teraz to wszystko hormony szaleją. Ja też siedzę sama w domku całymi dniami, musimy jakoś dac radę. Niedługo zatęsknimy za takim spokojem
Co do porodu, to ja się najbardziej boję, że mnie mąż samą w szpitalu zostawi. Powiedział, że będzie ze mną, ale wiecie zawsze może się odmyśleć. On będzie mógł wyjść, ja nie
Wczoraj nie wchodziłam a dzisiaj tyle nadrabiania.
Co do wymazu, to ja dzisiaj miałam pobrany, więc pamiętajcie na wizytach o tym, bo to czas najwyższy.
Tak piszecie o tym jedzeniu, ja tez ciągle głodna i coś jem, stwierdziłam, że organizm magazynuje energię przed porodem

Basia dobrze, że jesteś. Nic się nie martw, teraz to wszystko hormony szaleją. Ja też siedzę sama w domku całymi dniami, musimy jakoś dac radę. Niedługo zatęsknimy za takim spokojem

Co do porodu, to ja się najbardziej boję, że mnie mąż samą w szpitalu zostawi. Powiedział, że będzie ze mną, ale wiecie zawsze może się odmyśleć. On będzie mógł wyjść, ja nie

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173722 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
Pyska chyba by kazali mi zostac na parkingu !!!
A moja torba jest mniejsza, kurcze najwiecej miejsca zajmuja te podpaski olbrzymy!
A wracać to juz bede chyba na pusto
Beti zapomniałam napisać że trzymam kciuki za FIlipkowe serduszko
MartaM za wizytę i za Majeczkę aby okazało sie że wszystko dobrze za Mysze i Janka co by ten szpital nie był koniecznyi cieszę sie bardzo że Moniki malutka jest zdrowa
no ciekawa jestem Gosia czy by Cie wpuścili na porodówkę z takimi walizami hahahajuż widzę te miny pielęgniarek
Pyska chyba by kazali mi zostac na parkingu !!!

A moja torba jest mniejsza, kurcze najwiecej miejsca zajmuja te podpaski olbrzymy!

A wracać to juz bede chyba na pusto

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173736 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Nie wchodziłam na forum 2 dni, bo mnie jakis wirus dopadł
Jeszcze jestem nad morzem i jakas fala grypy żołądkowej po pensjonacie przeszła. Pierwszy dzień plackiem leżałam i tylko wycieczki do toalety miałam żeby zwymiotować, a drugi dzień było lepiej, tylko plakałam bo tak mnie żołądek bolał. Mąż całą noc przy mnie siedział i przygotował już cały plan jazdy do najbliższego szpitala, bo myślałam że nie dam rady. Ale na szczęście już mi przeszło.
Czytałam o Waszych obniżających się brzuchalkach. U mnie jest zupełnie odwrotnie - on jest strasznie wysoko! Jeszcze do tego piersi mi ciążą i oddychać jest naprawdę ciężko, że o zgadze nawet nie wspomnę
Szczerze, to marzę żeby choć troszkę się obniżył, bo może wtedy mi będzie łatwiej.
Jutro wracamy do domku, więc czeka nas jeszcze kilka godzin w samochodzie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie oki. A w środę mam wizytę i już nie mogę się doczekać
No i nareszcie będę systematycznie śledzić nasze forum
gosia - piękne zdjęcia!!!!!
Buziaki dla wszystkich!!!!
Nie wchodziłam na forum 2 dni, bo mnie jakis wirus dopadł

Czytałam o Waszych obniżających się brzuchalkach. U mnie jest zupełnie odwrotnie - on jest strasznie wysoko! Jeszcze do tego piersi mi ciążą i oddychać jest naprawdę ciężko, że o zgadze nawet nie wspomnę

Jutro wracamy do domku, więc czeka nas jeszcze kilka godzin w samochodzie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie oki. A w środę mam wizytę i już nie mogę się doczekać

No i nareszcie będę systematycznie śledzić nasze forum

gosia - piękne zdjęcia!!!!!
Buziaki dla wszystkich!!!!

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #173751 przez beti
Basia, po prostu dużo Ci się zmienia naraz, ale nie myśl o tym, czy będziesz dobrą żoną...moim zdaniem takie pojęcie nie istnieje, bo czym różni się dobra żona od dobrej partnerki?? Niczym tak naprawdę..nie ważne nazwisko i "status" tylko ważne jaką osobą jesteś...więc się nie przejmuj... a wątpliwości przed ślubem chyba ma każdy 
Gosia, coś Ci się te walizki nie podomykały
Ja spakowałam 1 torbę do szpitala + reklamówkę z Filipkowymi rzeczami + jeszcze jedną torbę, którą M będzie woził w samochodzie, z rzeczami, których mogłoby mi zabraknąć (dodatkowa paczka podpasek, papier toaletowy, woda, dodatkowe wkładki itp itd) + fotelik z zapakowanymi rzeczami na wyjście

Gosia, coś Ci się te walizki nie podomykały

Ja spakowałam 1 torbę do szpitala + reklamówkę z Filipkowymi rzeczami + jeszcze jedną torbę, którą M będzie woził w samochodzie, z rzeczami, których mogłoby mi zabraknąć (dodatkowa paczka podpasek, papier toaletowy, woda, dodatkowe wkładki itp itd) + fotelik z zapakowanymi rzeczami na wyjście

Moderatorzy: ilona