- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173200 przez Agusia83
Mgielka, ale twardnienie brzucha jest norma, moze sie zaczac juz po 20tc chyba...to oznacza, ze macica sobie cwiczy tak wiec nie martw sie...
a jak sprawdzasz szyjke?ja wloze palec ale za chwiny nie wyczuje szyjki...jest bardzo wysoko...no chyba, ze mam krotkie palce...moze meza poprosze
a jak sprawdzasz szyjke?ja wloze palec ale za chwiny nie wyczuje szyjki...jest bardzo wysoko...no chyba, ze mam krotkie palce...moze meza poprosze
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173241 przez Pyśkaaaa
witam się :*
Gosia ładne zdjęcia
Migiełka zeczywiście ciut niżej ten woj bzuś..
Fanka cieszę się że ćie wypuścili i trzymaj się dzielnie
Marta Mysza cały czas zaciskam kciuki za wasze maluszki
dziewczyny nie mam weny ostatnio pisac ale opowiem wam co mi sie przytrafiło... szłam sobie z moim 9 letnim bratem ulicą i on jak to dziecko zawzięcie opowiadał mi hostorię byla ona dość smieszna bo taka pani sie do nas odwróciła i zaczeła go pytac ile ma lat itp itd a potem do mnie na kiedy mam termin i później robeczała mi się na ulicy bo jej córka też miała termin na wrzesień ale w 6 miesiącu straciła dzidzie ja wogóle nie wiedziałm jak się zacchować co powiedzieć było mi tak smutno....
a z weselszych rzeczy to jedziemy dziś na aukcję i pokazy koni
życzę miłej niedzieli
Gosia ładne zdjęcia
Migiełka zeczywiście ciut niżej ten woj bzuś..
Fanka cieszę się że ćie wypuścili i trzymaj się dzielnie
Marta Mysza cały czas zaciskam kciuki za wasze maluszki
dziewczyny nie mam weny ostatnio pisac ale opowiem wam co mi sie przytrafiło... szłam sobie z moim 9 letnim bratem ulicą i on jak to dziecko zawzięcie opowiadał mi hostorię byla ona dość smieszna bo taka pani sie do nas odwróciła i zaczeła go pytac ile ma lat itp itd a potem do mnie na kiedy mam termin i później robeczała mi się na ulicy bo jej córka też miała termin na wrzesień ale w 6 miesiącu straciła dzidzie ja wogóle nie wiedziałm jak się zacchować co powiedzieć było mi tak smutno....
a z weselszych rzeczy to jedziemy dziś na aukcję i pokazy koni
życzę miłej niedzieli
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173254 przez beti
Pyśka...no niezbyt ciekawa sytuacja, aczkolwiek też nie bardzo rozumiem ludzi, którzy ciężarnej opowiadają takie rzeczy...nagle wszyscy sie rzucają ze :strasznymi" historiami...
Dziewczyny, już się domyślam, skąd ta skrobia w moczu...mam od kilku dni przepisany Lactovaginal i doczytałam się wczoraj w spisie, że tam składową jest skrobia, więc się pewnie przemyciła...
Dziewczyny, już się domyślam, skąd ta skrobia w moczu...mam od kilku dni przepisany Lactovaginal i doczytałam się wczoraj w spisie, że tam składową jest skrobia, więc się pewnie przemyciła...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173280 przez mgielka22
dzien dobry niedzielnie
Oj dzis sobie pospalam do 10 jak to na wsi mala sie baardzo uspokaja i sierusza tylko od czasu do czasu
Babcia na sniadanko zrobila placuszki z jablkami <mniam>
Beti a Ty sie tak martwilas ja wlasnie z lactovaginalu przeszlam na lacibios femina moze tez Ci lekarka pozwoli
Mała u nas tez duszno strasznie, mam ochote wskoczyc pod chlodny prysznic
Aaaale mam lenia... Dziewczyny a to sie sprawdza z tym opadaniem ze to rzeczywiscie jak pisza od 2 do 4 tyg przed porodem???
Oj dzis sobie pospalam do 10 jak to na wsi mala sie baardzo uspokaja i sierusza tylko od czasu do czasu
Babcia na sniadanko zrobila placuszki z jablkami <mniam>
Beti a Ty sie tak martwilas ja wlasnie z lactovaginalu przeszlam na lacibios femina moze tez Ci lekarka pozwoli
Mała u nas tez duszno strasznie, mam ochote wskoczyc pod chlodny prysznic
Aaaale mam lenia... Dziewczyny a to sie sprawdza z tym opadaniem ze to rzeczywiscie jak pisza od 2 do 4 tyg przed porodem???
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173292 przez mYSZA
hejo dziewczyny!
witam w niedzielę
widzę, że te nasze Maluchy raczej się śpieszą! jestem ciekawa czy którakolwiek z nas będzie miała jak to na patologii ciąży ostatnio mówili "towar przeterminowany"...
bardzo łądne zdjęcia- popieram- mężuś i synek to dwaj przystojniacy ale mamusia też niczego sobie;P
ja tez pierwsze co widzę skrobię w moczu!
do mnie wczoraj przyjechały dwie szwagierki. Mój mąż o tym wiedział, ale mi nie powiedział bo ja bym się nie zgodziła. I otworzyłam im drzwi z 3dniowymi włosami i ubrana jak lump! odrazu uciekłam pod prysznic- zmotywowały mnie żebym się trochę ogarnęła;P a potem to już do końca dnia gadałyśmy o facetach- bo one mają 20 i 21 lat i są takie zabawne z tymi swoimi przygodami sercowymi;P
dziś mają też przyjechać moi rodzice. wiec chyba się wszyscy ze mną chcą porzegnać przed tym szpitalem albo coś;P chociaż mój mąż mantrycznie powtarza że przecież do żadnego szpitala nie pójdę. Tylko mi trudno jemu uwierzyć...
witam w niedzielę
widzę, że te nasze Maluchy raczej się śpieszą! jestem ciekawa czy którakolwiek z nas będzie miała jak to na patologii ciąży ostatnio mówili "towar przeterminowany"...
bardzo łądne zdjęcia- popieram- mężuś i synek to dwaj przystojniacy ale mamusia też niczego sobie;P
ja tez pierwsze co widzę skrobię w moczu!
do mnie wczoraj przyjechały dwie szwagierki. Mój mąż o tym wiedział, ale mi nie powiedział bo ja bym się nie zgodziła. I otworzyłam im drzwi z 3dniowymi włosami i ubrana jak lump! odrazu uciekłam pod prysznic- zmotywowały mnie żebym się trochę ogarnęła;P a potem to już do końca dnia gadałyśmy o facetach- bo one mają 20 i 21 lat i są takie zabawne z tymi swoimi przygodami sercowymi;P
dziś mają też przyjechać moi rodzice. wiec chyba się wszyscy ze mną chcą porzegnać przed tym szpitalem albo coś;P chociaż mój mąż mantrycznie powtarza że przecież do żadnego szpitala nie pójdę. Tylko mi trudno jemu uwierzyć...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173296 przez beti
Mgiełka, mój to sobie może siedzieć ile chce, ruchy już niestety są coraz bardziej bolesne, ale żyć się da...chciałabym, żeby się najwcześnej w okol. 20 września urodził, ale chłop jak dąb o 3 tyg większy, więc może się zdarzyć, że będzie wcześniej, albo mnie nawet na CC skierują...wolałabym SN, ale co ma być to będzie... 37 tc kończymy w środę, wg mojej gin ciąża jest donoszona z końcem 38 tc...ale jakby nie patrzeć to już tuuuuż tuuuuż
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173299 przez beti
beti napisał:
No tak...nie 20 września, tylko 20 sierpnia!!! Ciąża kontra mózg 1:0
Mgiełka, mój to sobie może siedzieć ile chce, ruchy już niestety są coraz bardziej bolesne, ale żyć się da...chciałabym, żeby się najwcześnej w okol. 20 września urodził, ale chłop jak dąb o 3 tyg większy, więc może się zdarzyć, że będzie wcześniej, albo mnie nawet na CC skierują...wolałabym SN, ale co ma być to będzie... 37 tc kończymy w środę, wg mojej gin ciąża jest donoszona z końcem 38 tc...ale jakby nie patrzeć to już tuuuuż tuuuuż
No tak...nie 20 września, tylko 20 sierpnia!!! Ciąża kontra mózg 1:0
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #173300 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Juz po weselu uf... wytrzymalam prawie do 3 ale padlam jak mucha jak dotarlismy do domciu. Dzisiaj jeszcze poprawiny.
Gosia sliczne zdjecia
Mi tez wszyscy mowia, ze mi sie brzuszek opuscil , no ale w sumie juz chyba jego pora ;P
Juz po weselu uf... wytrzymalam prawie do 3 ale padlam jak mucha jak dotarlismy do domciu. Dzisiaj jeszcze poprawiny.
Gosia sliczne zdjecia
Mi tez wszyscy mowia, ze mi sie brzuszek opuscil , no ale w sumie juz chyba jego pora ;P
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173305 przez gosia2324
Mała napisał:
agusia literki sa z takich piankowych puzli.
A wogóle to dziękuje za komplementy w imieniu chłopaków
My juz rano byliśmy nad woda. Zaraz biorę się za obiad, bo kolega wyjeżdża ok 16,.00 wiec muszę wszytko ogarnąć.
Gosia fotki super. A w Kubie się zakochałam
Ja od tego dzisiejszego jedzenia to się chyba ocielę
agusia literki sa z takich piankowych puzli.
A wogóle to dziękuje za komplementy w imieniu chłopaków
My juz rano byliśmy nad woda. Zaraz biorę się za obiad, bo kolega wyjeżdża ok 16,.00 wiec muszę wszytko ogarnąć.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona