- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172685 przez slowiczek
smutna sprawa z tym Lepperem, takie zdarzenia zawsze mną wstrząsają bo nie potrafię sobie wyobrazić co musi przeżywać taka osoba, co musi się dziać w umyśle że podejmuje się decyzję o odebraniu sobie życia, że nie widzi się już innego wyjścia, NIC.....
Gosia, Ty kupowałaś ten szlafroczek ?? allegro.pl/praktyczny-szlafrok-ciazowy-i...s-m-i1754860063.html jeśli tak to napisz czy jest fajny i czy warto brać
Gosia, Ty kupowałaś ten szlafroczek ?? allegro.pl/praktyczny-szlafrok-ciazowy-i...s-m-i1754860063.html jeśli tak to napisz czy jest fajny i czy warto brać
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #172686 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
no rzeczywiscie smutna to wiadomosc ale i zaskakujaca. W zyciu bym nie pomyslala, ze On o czyms takim moglby wogole pomyslec a co dopiero zrobic.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172689 przez gosia2324
Slowiczku bralam ten
allegro.pl/szlafrok-ciaza-bawelna-100-pr...ent-i1703994778.html
, jak dla mnie ok, bo nie jest jak wszystkie szlafroki ktorym sie da opasac
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #172701 przez beti
Cześć dziewczynki, trochę mnie dziś nie było bo się opalałam nad jeziorkiem A tu takie ważne tematy poruszałyście, więc zacznę od najważniejszego:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A kto się ze mną podzieli linkiem do pierwszego krzyku???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A kto się ze mną podzieli linkiem do pierwszego krzyku???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez beti.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172704 przez slowiczek
Gosia, dzięki zamówiłam sobie taki komplecik ale z tego mojego linku, różnią się chyba tylko długością rękawa ale u tego Twojego sprzedawcy nie widziałam koszulek które by mi do tego odpowiadały
Beti dobrze mówi, Mysza musisz uwierzyć, że będzie dobrze
w moim bliskim otoczeniu znajoma urodziła w 7 miesiącu, maluch ważył coś koło 1500 a teraz Karolek jest najbardziej rozbrajającym chłopcem jakiego znam
wiecie co, w ogóle zauważyłam że w ciągu ostatnich kilku dni ruchy Natalki totalnie zmieniły swój charakter nie ma przypadkowych kopniaków a zamiast tego są mega płynne ruchy, czuję jak przeciąga tymi swoimi kochanymi konczynkami po brzuszku, a brzusz cały faluje, czad
Beti dobrze mówi, Mysza musisz uwierzyć, że będzie dobrze
w moim bliskim otoczeniu znajoma urodziła w 7 miesiącu, maluch ważył coś koło 1500 a teraz Karolek jest najbardziej rozbrajającym chłopcem jakiego znam
wiecie co, w ogóle zauważyłam że w ciągu ostatnich kilku dni ruchy Natalki totalnie zmieniły swój charakter nie ma przypadkowych kopniaków a zamiast tego są mega płynne ruchy, czuję jak przeciąga tymi swoimi kochanymi konczynkami po brzuszku, a brzusz cały faluje, czad
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172712 przez beti
Nooo to już ten czas Fifi przez to, że jest większy to juz tak z 2 tygodnie ma...ale teraz to już naprawdę zaczyna czasem moooooocno boleć... jak mój M zapytał o to moją gin, to ona mu o tym bólu odpowiedziała tak: A proszę sobie wyobrazić, że ktoś panu szpikulec w jądra wbija... ale mu teraz mnie żal
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172715 przez beti
Coś do poczytania o krzyku w trakcie porodu:
www.mamopedia.pl/ciaza/porod/krzyk-podczas-porodu
Wiecie, że mamy już 600 stron naskrobane??
Wiecie, że mamy już 600 stron naskrobane??
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #172716 przez Mała
I dobrze niech wie, że to czasem nie takie miodzio Mój jak widzi, jak ja się na drugi bok przewracam, z tym moim bolącym spojeniem to też patrzy z politowaniem.
Najlepiej zapomniałam Wam napisać, jak mój mąż wczoraj prasował rzeczy Oli do szpitala. Przychodzi do mnie i pyta: te rękawiczki też mam prasować? - już się z niego śmiałam, a za chwilę przychodzi i mówi: a jak ja mam wyprasować rękawki, żeby nie było kantu? - no to już nie wytrzymałam i aż parsknęłam śmiechem
Najlepiej zapomniałam Wam napisać, jak mój mąż wczoraj prasował rzeczy Oli do szpitala. Przychodzi do mnie i pyta: te rękawiczki też mam prasować? - już się z niego śmiałam, a za chwilę przychodzi i mówi: a jak ja mam wyprasować rękawki, żeby nie było kantu? - no to już nie wytrzymałam i aż parsknęłam śmiechem
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #172732 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti dziekuje za cieple slowa
Mala naprawde perfekcjonista hihi wyobrazilam go sobie jak stara sie wyprasowac ten rekawek bez zostawiania kantu hihi
Slowiczku moja malutka robi to samo, a najgorsze jest to, ze umiejscowila sie po lewej stronie brzucha i jakos nie planuje chyba zmiany w najblizszym czasie, a mnie ten bok juz poprostu boli hehe
Mala naprawde perfekcjonista hihi wyobrazilam go sobie jak stara sie wyprasowac ten rekawek bez zostawiania kantu hihi
Slowiczku moja malutka robi to samo, a najgorsze jest to, ze umiejscowila sie po lewej stronie brzucha i jakos nie planuje chyba zmiany w najblizszym czasie, a mnie ten bok juz poprostu boli hehe
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172734 przez bewipo
Beti ja tu oglądałam
www.playtube.pl/filmy/dokumentalne/40375...tvrip-lektor-pl.html na tym videozer, niestety z przerwą po chyba 72 min, ale nic innego nie znalazłam.
Mała faceci to mają coś takiego, jak już się raz na ruski rok zabiorą do tych naszych babskich obowiązków to jakiś mega perfekcjonizm im się załącza ;D
Mała faceci to mają coś takiego, jak już się raz na ruski rok zabiorą do tych naszych babskich obowiązków to jakiś mega perfekcjonizm im się załącza ;D
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #172735 przez beti
bewipo napisał:
Dziękuję
Beti ja tu oglądałam www.playtube.pl/filmy/dokumentalne/40375...tvrip-lektor-pl.html na tym videozer, niestety z przerwą po chyba 72 min, ale nic innego nie znalazłam.
Dziękuję
Moderatorzy: ilona