- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172863 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti ja wczoraj mialam akcje malowanie paznokci u stop hehhe i powiem Ci szczerze , ze nie wiem czy ten najmniejszy palec ma pomalowany paznokiec czy czubek palca hehhe
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #172880 przez mgielka22
Cześć Kochane już w sobote ja dzis mam 33tc a mała się rusza jak robaczek we mnie
Fanka jak dobrze że wróciłaś, trudno z krostkami musisz sie przemęczyć ,a el to tak szybko minie że nawet nie zauważysz kiedy
Haha Monia ciekawie te Twoje wygibasy musiały wyglądać
Mój M też dziś do pracy pojechał u nas strasznie gorąco więc się ubrał w kolory bahama mama i na dzień dobry sprzedał 2 telefony a ja do niego że jak sie rzuca w oczy to ludzie chętniej przychodzą
A ja padam co pochodzę chwilkę to qrcze mam tak spuchnięte nogi że nic mi nie pomaga, paróweczki normalnie...
Dziś na obiad naleśniki, z serem, dżemem i muszę iśc jeszcze po banany to będzie z musem bananowym i czekoladą a ja sie dziwie czemu mala potem tak rozrabia
Fanka jak dobrze że wróciłaś, trudno z krostkami musisz sie przemęczyć ,a el to tak szybko minie że nawet nie zauważysz kiedy
Haha Monia ciekawie te Twoje wygibasy musiały wyglądać
Mój M też dziś do pracy pojechał u nas strasznie gorąco więc się ubrał w kolory bahama mama i na dzień dobry sprzedał 2 telefony a ja do niego że jak sie rzuca w oczy to ludzie chętniej przychodzą
A ja padam co pochodzę chwilkę to qrcze mam tak spuchnięte nogi że nic mi nie pomaga, paróweczki normalnie...
Dziś na obiad naleśniki, z serem, dżemem i muszę iśc jeszcze po banany to będzie z musem bananowym i czekoladą a ja sie dziwie czemu mala potem tak rozrabia
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172884 przez kasia79
Czesć, godzinę was nadrabiałam.
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa w brzuszkach, szczególnie za Myszkę i martę, fanka jeśli wyszłaś ze szpitala to pewnie nic grożnego.
Ja wczoraj byłam na urodzinach bratowej na sali, tańczyłam a wszyscy dziwili się że mam jeszcze siły, ale za to dzisiaj mam nogi spuchnięte jak serdelki a na znowu na urodzinki do chrześniaka.
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa w brzuszkach, szczególnie za Myszkę i martę, fanka jeśli wyszłaś ze szpitala to pewnie nic grożnego.
Ja wczoraj byłam na urodzinach bratowej na sali, tańczyłam a wszyscy dziwili się że mam jeszcze siły, ale za to dzisiaj mam nogi spuchnięte jak serdelki a na znowu na urodzinki do chrześniaka.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172911 przez mYSZA
Fanka- już niedużo zostało, wiec wytrzymasz. Może masz taką urodę ciążową?
my mamy za 2 tygodnie ślub przyjaciele mojego męża z jego siostrą ( tj. siostrą mojego męża. Ale najpierw oni się przyjaźnili a jakieś 5 lat później Szymon zwrócił uwagę na młodszą siostrę Sławka;P ). Sławek jest świadkiem. Ja już sukienkę w zeszłym tygodniu kupiłam. Mam nadzieję, że w poniedziałek w cudowny sposób wszystkie złe przypuszczenia się rozmyją i Janek będzie zdrowy a mama z tatą pójdą na wesele...
ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. ale teraz idę zjeść kiszoną kapuchę!
my mamy za 2 tygodnie ślub przyjaciele mojego męża z jego siostrą ( tj. siostrą mojego męża. Ale najpierw oni się przyjaźnili a jakieś 5 lat później Szymon zwrócił uwagę na młodszą siostrę Sławka;P ). Sławek jest świadkiem. Ja już sukienkę w zeszłym tygodniu kupiłam. Mam nadzieję, że w poniedziałek w cudowny sposób wszystkie złe przypuszczenia się rozmyją i Janek będzie zdrowy a mama z tatą pójdą na wesele...
ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. ale teraz idę zjeść kiszoną kapuchę!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172952 przez beti
fanka napisał:
Wg kalendarza, to chyba jutro zaczynasz
wytrzymam, wytrzymam, dla mojego synka wszystko- tylko jakby to jeszcze tak cholernie nie swędziało!!!! psychicznie mnie to już wykańcza.
Dziewczyny czy ja już zaczęłam 9- ty miesiąc?
Wg kalendarza, to chyba jutro zaczynasz
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #172953 przez mYSZA
Mała napisał:
no u nas to tylko 20, ale Gina mi już powiedziała, że jeżeli w poniedziałek potwierdzi sie ta hipotrofia to mnie ze szpitala nawet na sam ślub nie wypuści;/
Pati, moim zdaniem już dawno zaczęłaś 9-tke!
nie wiem co mam zjeść...w lodówce warzywniak i nie wiem co ugotować
Mysza my też mamy wesele za 2 tygodnie. Moi chłopcy idą, a ja nie wiem co robić. Musielibyśmy dojechać 360 km w jedną stronę. We wtorek spytam mojego gina co on na to, ale jak go znam to mi nie pozwoli.
no u nas to tylko 20, ale Gina mi już powiedziała, że jeżeli w poniedziałek potwierdzi sie ta hipotrofia to mnie ze szpitala nawet na sam ślub nie wypuści;/
Pati, moim zdaniem już dawno zaczęłaś 9-tke!
nie wiem co mam zjeść...w lodówce warzywniak i nie wiem co ugotować
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej