BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #172863 przez monika1984lodz
Beti ja wczoraj mialam akcje malowanie paznokci u stop hehhe i powiem Ci szczerze , ze nie wiem czy ten najmniejszy palec ma pomalowany paznokiec czy czubek palca hehhe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #172880 przez mgielka22
Cześć Kochane już w sobote :D ja dzis mam 33tc :D a mała się rusza jak robaczek we mnie :D

Fanka jak dobrze że wróciłaś, trudno z krostkami musisz sie przemęczyć ,a el to tak szybko minie że nawet nie zauważysz kiedy ;)

Haha Monia ciekawie te Twoje wygibasy musiały wyglądać :P

Mój M też dziś do pracy pojechał u nas strasznie gorąco więc się ubrał w kolory bahama mama i na dzień dobry sprzedał 2 telefony :D a ja do niego że jak sie rzuca w oczy to ludzie chętniej przychodzą :D

A ja padam co pochodzę chwilkę to qrcze mam tak spuchnięte nogi że nic mi nie pomaga, paróweczki normalnie... :S

Dziś na obiad naleśniki, z serem, dżemem i muszę iśc jeszcze po banany to będzie z musem bananowym i czekoladą :D a ja sie dziwie czemu mala potem tak rozrabia :P
13 lata 4 miesiąc temu #172884 przez kasia79
Czesć, godzinę was nadrabiałam.
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa w brzuszkach, szczególnie za Myszkę i martę, fanka jeśli wyszłaś ze szpitala to pewnie nic grożnego.

Ja wczoraj byłam na urodzinach bratowej na sali, tańczyłam a wszyscy dziwili się że mam jeszcze siły, ale za to dzisiaj mam nogi spuchnięte jak serdelki a na znowu na urodzinki do chrześniaka.
13 lata 4 miesiąc temu #172911 przez mYSZA
Fanka- już niedużo zostało, wiec wytrzymasz. Może masz taką urodę ciążową?

my mamy za 2 tygodnie ślub przyjaciele mojego męża z jego siostrą ( tj. siostrą mojego męża. Ale najpierw oni się przyjaźnili a jakieś 5 lat później Szymon zwrócił uwagę na młodszą siostrę Sławka;P ). Sławek jest świadkiem. Ja już sukienkę w zeszłym tygodniu kupiłam. Mam nadzieję, że w poniedziałek w cudowny sposób wszystkie złe przypuszczenia się rozmyją i Janek będzie zdrowy a mama z tatą pójdą na wesele...

ja jeszcze nie wiem co dziś na obiad. ale teraz idę zjeść kiszoną kapuchę!

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #172915 przez Mała
Mysza my też mamy wesele za 2 tygodnie. Moi chłopcy idą, a ja nie wiem co robić. Musielibyśmy dojechać 360 km w jedną stronę. We wtorek spytam mojego gina co on na to, ale jak go znam to mi nie pozwoli. :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #172933 przez beti
Dziewczynki, kolejne bobo na sierpniówkach!! :) Niedługo MYYYYYY!!!! :D
13 lata 4 miesiąc temu #172946 przez fanka
wytrzymam, wytrzymam, dla mojego synka wszystko- tylko jakby to jeszcze tak cholernie nie swędziało!!!! psychicznie mnie to już wykańcza.
Dziewczyny czy ja już zaczęłam 9- ty miesiąc?
13 lata 4 miesiąc temu #172950 przez mgielka22
O matko Beti jak one wszytskie sie rozsypuja :ohmy: i to przed terminem :D mam nadzieje ze nam tez szybko pojdzie :D
13 lata 4 miesiąc temu #172952 przez beti
fanka napisał:

wytrzymam, wytrzymam, dla mojego synka wszystko- tylko jakby to jeszcze tak cholernie nie swędziało!!!! psychicznie mnie to już wykańcza.
Dziewczyny czy ja już zaczęłam 9- ty miesiąc?

Wg kalendarza, to chyba jutro zaczynasz :D
13 lata 4 miesiąc temu #172953 przez mYSZA
Mała napisał:

Mysza my też mamy wesele za 2 tygodnie. Moi chłopcy idą, a ja nie wiem co robić. Musielibyśmy dojechać 360 km w jedną stronę. We wtorek spytam mojego gina co on na to, ale jak go znam to mi nie pozwoli. :dry:

no u nas to tylko 20, ale Gina mi już powiedziała, że jeżeli w poniedziałek potwierdzi sie ta hipotrofia to mnie ze szpitala nawet na sam ślub nie wypuści;/

Pati, moim zdaniem już dawno zaczęłaś 9-tke!

nie wiem co mam zjeść...w lodówce warzywniak i nie wiem co ugotować

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #172956 przez mgielka22
Moze zupe warzywna???
13 lata 4 miesiąc temu #172967 przez mgielka22
Dziewczyny to dziwne ale chyba brzuch mi opadl :ohmy: :ohmy: :ohmy: tak poczulam i zobaczylam w lustrze :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #172974 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Fanka dobrze, że jesteś. Mam nadzieję, że ci przejdzie szybciej, ale końcówka ciąży już niedaleko.
Ja mojego zamknęłam w łazience ;) Mały remoncik robi, a ja dołączam do leniących się dzisiaj :)
13 lata 4 miesiąc temu #172976 przez mYSZA
mam fasolkę szparagową, ziemniaczki i jajko sadzone;)

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #172980 przez Mała
Mgielka pokarz fotki ocenimy.

A mnie chyba naprawdę czop odchodzi i mam często parcie na odbyt, ja jeszcze nie chcę urodzić. :(

A z tych optymistycznych rzeczy, to pojawiła się u mnie siara. :lol:

Mysza obiad pychaaaaa.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży