BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #173128 przez beti
Kurcze, ja rano odebrałam swoje wyniki i też są słabe... w posiewie wyszło:

1) śladowe białko
2) liczne nabłonki płaskie
3) nabłonki okrągłe
4) liczne bakterie
5) nieliczne pasma śluzu
6) liczne ziarna skrobii

Ktoś ma jakies pomysły co to za cholerstwo?? :/
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #173151 przez Mała
Beti od 1-5 to może być w moczu, ale o ziarnach skrobii to pierwsze słyszę, a uwierz wyników moczu przy moim cewnikowanym Kamilu to widziałam tysiące. Nie mam pojęcia.

Agusia też mam zamiar oglądać.

A ja dziś chyba konia z kopytami zjadłam i ciągle mi mało, masakra :dry:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173155 przez Agusia83
Ja tez jestem non stop glodna i mam zamiar za chwilke zrobic sobie (bialy ser z ryba w oleju i cebulka...wsio doprawione na pikantnie..)tylko jak bedzie reklama na polsacie...ogladam "ewolucje" i non stop leca mi lzy ze smiechu..

Beti ja tez pierwszy raz slysze o skrobii w moczu...a ostatnio mialam wyniki podobne do twoich..tyle, ze bez tej skrobii, bardzo martwilam sie bialkiem, ale ginka powiedziala, ze sa to sladowe ilosci i bym sie nie martwila, pod koniec ciazy wszystko jest mozliwe i mocz lubi byc brzydki...
13 lata 4 miesiąc temu #173156 przez beti
Tak, to z moczu, tylko czy to jakiś stan zapalny, czy powinnam się zacząć martwić...hmmm?
13 lata 4 miesiąc temu #173160 przez Agusia83
Beti, ja dostalam gynalgin, bo ginka stwierdzila, ze moze cos z pochwy dostalo sie do moczu...przeszlam kuracje, zobacze w poniedzialek jakie beda wyniki...
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173169 przez gosia2324
wkleje Wam 3 zdjecia ...
13 lata 4 miesiąc temu #173173 przez beti
Agusia, dzieki :D we wtorek mam gina to się dopytam, ale już się w takim razie nie martwię... :)
Gosia...fotki śliczne :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #173175 przez Agusia83
Gosia ale swietne fotki :laugh: bardzo ladnie wyszliscie, wszyscy w 4 :laugh:
A skad mialas literki? Specjalnie kupowaliscie?

Beti nie ma za co...ja tez sie martwilam jak zobaczylam swoje wyniki, do tego mialam szczawiany wapnia i chyba erytrocyty...ale skoro ginka kazala sie nie martwic, to chyba wie, co mowi :lol:

Wlasnie zjadlam 3 kromki z tym moim specfikiem...mniam mniam i mam ochote na wiecej, ale boje sie zgagi...w koncu cebulka...ide zrobic herbatke :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #173179 przez Mała
Gosia fotki super. A w Kubie się zakochałam :kiss:

Ja od tego dzisiejszego jedzenia to się chyba ocielę :silly: :lol: :blush:
13 lata 4 miesiąc temu #173181 przez beti
Ja to dziś chyba nie skończę jeść...poważnie się zastanawiam, czy sobie kanapek na noc koło łóżka nie postawić :D
13 lata 4 miesiąc temu #173182 przez Mała
beti napisał:

Ja to dziś chyba nie skończę jeść...poważnie się zastanawiam, czy sobie kanapek na noc koło łóżka nie postawić :D

hehe dobre.
Ja sobie na coś takiego nie pozwalam, tylko woda wchodzi w grę.
13 lata 4 miesiąc temu #173184 przez beti
Ja normalnie też nie...ale dziś...hmmm..dziwny dzień...
13 lata 4 miesiąc temu #173185 przez Agusia83
a ja zjadlam kolejna kanapke...tez mi sie dzis geba nie zamyka :silly: do tego doszedl arbuz i bananyno i pyszne ciastka :laugh: mieszanka wybuchowa
13 lata 4 miesiąc temu #173188 przez beti
O właśnie, idę po arbuza :P :D
13 lata 4 miesiąc temu #173195 przez mgielka22
A ja wlasnie od dwoch godzin jestem na wsi u babci meza :D zachcialo mi sie przyjechac i odwiedzic a tu jest superasno :D domek w srodku pola swieze powietrze i wiejskie mleko od krowy <mniam>

Marta no wlasnei zaczelam czuc brzuch na nogach a do tego cos mam go napietego :dry: qrcze zaczynam sie martwic zeby mi mala za szybko nie wyszla, zeby poczekala jeszcze chociaz te 4 tyg do 37 tc :dry: zaczynam sie martwic :(

Mi tez zawsze wychodza bakterie w moczu ale sie tym nieprzejmuje, mialam problem z erytrocytami ale bralam urosept i wyniki potem sie poprawily, zreszta to jedyne co mozna brac profilaktycznie w ciazy zeby nie nabawic sie zadnego zakazenia :)

Gosia sliczne fotki masz przystojnego meza i przeslicznego synka :D haha naszym dziewczynkom tez sie moze spodobac :D

Zaraz ide pod prysznic musze obczaicmoja szyjke...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia