- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173758 przez fanka
Witam w kolejnym tygodniu. Ja dziś po wizycie u dermatologa i okazało się, że ta moja wysypka to pokrzywka. Pani doktor powiedziała, że klasyczna pokrzywka. Mimo, że ja nigdy żadnych problemów nie miałam skórnych to mówi, że w ciąży jednak organizm inaczej reaguje. Dostałam 2 maści do smarowania, tabletki na łagodzenie swędzenia na noc, żebym mogła spać no i liczę, że będzie lepiej. Zdziwiła się strasznie,że ze szpitala wypuścili mnie bez diagnozy konkretnej i pomocy.
Dziewczynki - Marta, Mysza, Beti- trzymam kciuki żeby z Waszymi Bąbelkami było wszystko dobrze!!
Pati- bidulko to się wymęczyłaś na koniec wakacji, ale najważniejsze, że przeszło.
Monika- 2 tygodnie?? kurcze, faktycznie to my tez już tuż tuż...Nunulka sie szykuje "ostro" do wyjścia na świat!!
A ja GBS już miałam robiony i wiecie co, ma wynik pozytywny, czyli ma paciorkowca jeszcze tego mi brakowało do szczęścia.
Dziewczynki - Marta, Mysza, Beti- trzymam kciuki żeby z Waszymi Bąbelkami było wszystko dobrze!!
Pati- bidulko to się wymęczyłaś na koniec wakacji, ale najważniejsze, że przeszło.
Monika- 2 tygodnie?? kurcze, faktycznie to my tez już tuż tuż...Nunulka sie szykuje "ostro" do wyjścia na świat!!
A ja GBS już miałam robiony i wiecie co, ma wynik pozytywny, czyli ma paciorkowca jeszcze tego mi brakowało do szczęścia.
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173759 przez mYSZA
hej dziewczynki!
tak wiec jestem;)
no i hipotrofia jest potwierdzona;/ ale właściwie mnie pocieszono, bo się gina ucieszyła, że mały urósł o równy tydzień wszędzie. Tj. nadal jest różnica 3 tygodni, ale się nie powiększa;)
i mały urósł już przez tydzień o 200 gram czyli ma 2 kg;)
za tydzień mam znowu przyjść na kontrolę i wtedy poleżę 3/4 dni i jak będzie dobrze to może nawet na ten ślub pójdę)))
tak wiec jestem;)
no i hipotrofia jest potwierdzona;/ ale właściwie mnie pocieszono, bo się gina ucieszyła, że mały urósł o równy tydzień wszędzie. Tj. nadal jest różnica 3 tygodni, ale się nie powiększa;)
i mały urósł już przez tydzień o 200 gram czyli ma 2 kg;)
za tydzień mam znowu przyjść na kontrolę i wtedy poleżę 3/4 dni i jak będzie dobrze to może nawet na ten ślub pójdę)))
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #173769 przez Mała
Mysza super wieści. To teraz dalej leż na lewym boku i objadaj się nieprzyzwoicie
Pati to prawda autostrada do Świecia to super sprawa, tylko taka pogoda, że nie zazdroszczę Wam tych korków w Redzie, Rumi i Gdyni.
Fanka co teraz z tym paciorkowcem? Czy lekarze, do których chodzi się na NfZ też zlecają to badanie?
Pati to prawda autostrada do Świecia to super sprawa, tylko taka pogoda, że nie zazdroszczę Wam tych korków w Redzie, Rumi i Gdyni.
Fanka co teraz z tym paciorkowcem? Czy lekarze, do których chodzi się na NfZ też zlecają to badanie?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #173792 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ale sie zdrzemnelam hi ciekawa jestesm co ja teraz bede w nocy robila hihi juz wiem, zapomnialam sie pochwalic , ze lekarz nam pozwolil na odrobine zapomnienia hihi :P
Mayszka super wiesci i tak jak pisza dziewczynki lez na lewym boczki i wpitalaj jak najwiecej
Dziewczynki ktoras pisala o sposobie obliczania dlugosci maluszka dzieki dlugosci kosci udowej, mozna prosic o powtorzenie
Gosia dzieki Tobie ja tez sie wezme za pakowanie torby
Mayszka super wiesci i tak jak pisza dziewczynki lez na lewym boczki i wpitalaj jak najwiecej
Dziewczynki ktoras pisala o sposobie obliczania dlugosci maluszka dzieki dlugosci kosci udowej, mozna prosic o powtorzenie
Gosia dzieki Tobie ja tez sie wezme za pakowanie torby
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #173799 przez LILY
Mój brzuszek też już dość nisko ale wizytę mam dopiero za tydzień więc na razie żadnych szczegółów. Torbę juz spakowałam choć pewnie jeszcze z kilka razy od nowa będę sprawdzać, przekładać Do szpitala zawiezie mnie prawdopodobnie siostra bo chłopaka nie ma, jest za granicą w pracy i ma przyjechać zaraz jak dzidziuś się urodzi żeby go zobaczyć no i formalności załatwić. Nikomu nic nie poradzę odnośnie dolegliwości bo prawie żadnych nie mam - oprócz bolących żeber ale nie jest to uciążliwe. Mój malec ma już ponad 3 kg i prawdopodobnie urodzi się duży
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #173825 przez Marta M
Mysza to super wiesci
Ja sobie pospalam i pewnie znow nie bede mogla w nocy spac..nie przeklinam, ale kilka ostatnich nocy to mi sie wiazanka puscila, z boku na bok, z boku na bok, i jak tu nie poklac
Ok, ja sie zbieram, bo mam godzine na oporzadzenie sie i wyjscie na wizyte..napisze jak bede po..papa
Ja sobie pospalam i pewnie znow nie bede mogla w nocy spac..nie przeklinam, ale kilka ostatnich nocy to mi sie wiazanka puscila, z boku na bok, z boku na bok, i jak tu nie poklac
Ok, ja sie zbieram, bo mam godzine na oporzadzenie sie i wyjscie na wizyte..napisze jak bede po..papa
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #173843 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No plany sa, ale co z tego wyjdzie hehhe