- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj byliśmy zamówić Oliwii mszę na roczek. Udało nam się zaklepać termin na niedzielę 06.10 więc najpierw pójdziemy na mszę, a później małe przyjęcie w domku Oliwia dziś nadrabia straty ostatnich dni i jest bardzo grzeczna, sama się sobą zajmuje i co jakiś czas przychodzi do mnie zrobić mi cacy i dać buzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
pamiętam kiedyś pisałaś o stulejce, co z tym robisz? pytam, bo Oli tez ma. I do tego wędrujące jąderko Dzisiaj byliśmy u endokrynologa w Bydgoszczy.
Sandra u nas też upały, klimatyzacji brak wiatrak tylko non stop chodzi
Czajusiątko ty już o roczku myślisz, a ja w polu mam nadzieję ze pogoda będzie i w ogródku da się zrobić
Makrelcia w dużym mieście nie dałabym rady mieszkać, dobiły by mnie dojazdy. Wieś jedynie tak jak pisałam, ze szkołą, przedszkolem, gimnazjum, przychodnią i do tego blisko miasta. Nie chciałabym w jakiejś głuszy mieszkać.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
SandraSandra dziękujemy za życzonka tylko dodałaś nam 1 miesiąc ja co wieczór i co rano mierzę temp. u nas w pokoju i też jest niezmiennie 29 stopni
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Odnośnie roczku, to jest taka zabawa z pierwszymi wyborami. Co będziecie wystawiać, bo ja z Magdą dałam min. karty, i wzięła, i był ubaw albo wróżka albo hazardzistka , a , że ona wychowana na tych magicznych książkach, typu harry potter, to pod wróżkę podchodzi,ale Filipowi nie chcę dać kart. W sumie, to nie wiem, pieniądze, różaniec, długopis.....???
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
My za 2,5 tyg mamy roczek. Planujemy na działce zrobić imprezkę i mam nadzieję, że pogoda dopisze. Musze właśnie się wybrać na zakupy bo coś trzeba będzie zrobić. A mam ambitne plany zrobić kilka fajnych różności. Ale co wyjdzie to się okaże Menu już jest więc to najważniejsze
hehe a w prezencie to moje dziecko dostanie okulary
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
W końcu wróciłam po urlopie Myślałam, że na wolnym będę miała więcej czasu dla siebie, ale się przeliczyłam
Nie doczytałam jeszcze co tam u Was, ale przesyłam wielkie buziaki dla wszystkich naszych solenizantów z ostatnich dwóch tygodni No i przede wszystkim dla naszych roczniaków
Aż się wierzyć nie chce że to już rok minął odkąd czekałyśmy z utęsknieniem na dzień porodu Pamiętam jak by to było wczoraj, jak każda z nas widziała u siebie już objawy
U nas z nowości to tylko to, że Maksiu w końcu dostał zęby i ta gorączka co nas męczyła cały tydzień przed urlopem to na pewno było na zęby bo pierwszy się przebił 21.07
Maksiu super się spawował na wakacjach
A tu filmik jak sobie radzi z chodzeniem
Buziakuje i wracam do pracy
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Agnessa super Maksiu śmiga
Przekopałam dzisiaj forum i dokładnie rok temu pisałam:
"wczoraj córka się zapytała, co będzie jak mi wody odejdą i nikogo nie będzie w domu. No to ja jej na to, że wsiądę w auto i sama pojadę. Żebyście widziały, jakie oczy zrobiła
odwiedziłam wczoraj sąsiadkę, która urodziła synka 1 sierpnia. Śliczny maluszek, taki idealny Ja już też chcę "
i jeszcze:
"Ja czasami siedzieć nie mogę, muszę sie położyć na boku, bo mały jak szaleje to odpycha się od mojego żołądka i skacze głową po pęcherzu i szyjce, aż się skręcam "
oj zapomniało już się
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
Oliwka jeszcze czasem się przewraca, ale umie sobie wstać więc jakoś sobie radzi. Najlepszy ubaw mam jak chodzi na dworze po nierównym bo wtedy robi 3 kroki, przewraca się, wstaje, robi kilka kroków, znowu się przewraca... ale jest bardzo zawzięta i oststnio to chyba z 15 min tak chodziła Najbardziej mnie wkurza jak teściowa albo męża babcia drą się " łap ją, ją podtrzymuj, nie puszczaj" a po jaką cholerę ja mam to robić skoro ona sobie sama radzi?! Aż się dziwię, że z takim podejściem to mój mąż zaczął chodzić
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
Mojemu nie spieszy się do chodzenia chociaż zauważyłam, że staje już bez trzymanki. Także może lada dzień ruszy
Koleżanki córka miesiąc starsza od Jerzola tydzień temu jeszcze nawet sama nie stała a wczoraj biegała. Opanowała chodzenie w kilka dni
Wczoraj byłam na imieninach u chrześniaczki prawie 3 latka. Kupiłam jej plecak z Kubusiem puchatkiem. Ale miała radoche. Fajnie jak się trafi z prezentem w dobie miliona gier i zabawek Chyba bardziej ja się cieszyłam, że jej się podoba
eh dzisiaj mamy 5 rocznicę ślubu Chciałam wczoraj zrobić piękny tort z tej okazji no ale... Jak się człowiek spieszy i mu zależy to zawsze kicha. Zamiast okrągłego torcika wszystko wylądowało w keksówce zalane masą. Co z tego wyszło okaże się wieczorem. Przyozdobię ładnie i też będzie super
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- hanias
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Widzę że wzięło was na wspominki. Z tego co kojarzę to aż takich upałów nie pamiętam w zeszłym roku! Ale jak większość nie mogłam się doczekać kiedy zobaczę się z moją córeczką a tu już rok zaraz będzie miała
U nas z chodzeniem jest tak że przy meblach i pchacz ma to go pcha i jakoś chodzi,ale sama nie. JAk ją postawie to stoi sama kilka sekund, ale jak się zorientuje, że niczego się nie trzyma, to na czworaka szybko albo na dupcie siada.
A i wyszedł nam trzeci ząbek - górna lewa dwójka
W sobotę jedziemy do Dźwirzyna, spodobało nam się w czerwcu i wracamy tam na kilka dni
Co do tego co nasze maleństwa potrafią to Hania robi papa, pokazuje gdzie lala ma oko, kosi kosi, tyny, pokazuje gdzie jest lampa, pokazuje jak Hania robi kupę (wtedy tak śmiesznie charczy) , robi "aja"i mówi aja
Sporo dziewczyn przestało pisać.Pewnie brak czasu
A ja we wrześniu wracam do pracy i już się boję i nawet jak o tym myślę to mi sciska w żołądku
To się rozpisałam... hehehe
Buziaki dla wszystkich