- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ania W tym programie Bosackiej sprawdzała kiedyś witaminy i ponoć te musujące to nic nie dają, bo się nie wchłaniają Ale nie wiem czy faktycznie tak jest
Kasia Super prezenty
Makrelcia zdrówka dla Jerzyka
Maksiu nie jest duży, ma 79cm i waży 10,5kg, na zdjęciach może tak wygląda, bo ma oczka poważne, ale w żłobku jest drobinką do pozostałych dzieci A te ubranka to dresy, więc bardzo wygodne dla dzieci
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Co do prezentów to muszę się pochwalić że właśnie zamknęłam listę zakupową teraz czekam na dostawy
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Polal gratulujemy siuśków. U nas na razie nocnik stoi samotnie, jakoś nie chce mi się Oliwki co trochę rozbierać ze spodni, rajstopek i pieluchy... wiem leń jestem A co do tej skazy to nie wydaje mi się żeby dopiero teraz wyszła u Gabrysi. Może coś innego ją uczula??
Agnessa mam nadzieję, że wszytko rozwiąże się pomyślnie
- trufla
- Wylogowany
- budujemy zdania
I mieliśmy powikłania dość poważne po szczepionce. Ala dostała wysypki na całym ciele ale jest ona poronna po szczepionce coś podobne do różyczki. Opryszczki we włosach i zapalenia ucha była na 3 antybiotykach Wysypkę na ciele ma do teraz i nawet po emolium niechce zajść. Może to przez ketchup który zjadła na pizzy lub przez zwykłe mleko ale wcześniej piła i nic jej niebyło. Powiedzcie mi czy płyn do kąpieli z nivea baby może wysuszać skórę? Bo chyba po nim jest jeszcze gorzej
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Oliwier chyba przoduje Waży ponad 14 kg, ubrania na 92 nosi, buty rozmiar 23
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
trufla to gigantka z tej lekarki
Ja też do mycia używam Johnsona, tą dużą butlę 3w1 od urodzenia Filipa używam dopiero drugiej,a kąpię Filipa co dzień i żadnych uczuleń nie ma. Piorę też w dziecinnych płynach,ale wiele razy zdarzyło mi się wyprać w naszych i odpukać Filip nie miał żadnych uczuleń.
Kasia mocny sen a wielkość dzieci zależy od tego jacy my rodzice jesteśmy. Ja zawsze lubiłam dużych facetów,a mój mąż taki nie jest zresztą jak go poznałam, to wcale mi się nie podobał. Tylko on łaził za mną,aż wyłaził , a jak zaczęliśmy być razem "na całego", to okazało się, że wcale mi nie przeszkadza, że on nie jest duży chłop. Może dlatego przeżywam, że mój syn wdał się w ojca, bo ma identyczną budowę i nawet chodzi jak on, nogi tak samo koślawo stawia jak tata.
U nas dziś zapowaiadana wichura,ale tylko wolniej musiałam jechać
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazdroszczę Wam, że Wasze szkraby już zaczynają załapywać o co chodzi z nocniczkiem. Nasz Julianke ucieka, nie chcę na nim nawet siedzieć, wcale go nocnik nie interesuje a jest cały czas w pokoju, gdzie on się bawi. Ale znajoma mnie pocieszyła, że jej synek dopiero przed samymi 3 urodzinami zaczął z nocnika korzystać, wcześniej też nie chciał. Kązde dziecko jest inne, nie warto generalizować.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Polecam chyba najlepsza metoda, szybka,moze nieco drastyczna,bo po butach leci,ale nie ma zabawy
Ummi-FIlip ma figure taty,a twarz bardziej po mojej rodzinie,
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Sandra dużo siły życzę, dla Bruna.
Trufla koszmar z tymi lekarzami, nam każdy mówicoinnego, amyślałam, że ta mojalekarka jest naprawdę dobra, dziś byłam u trzeciego lekarzaigłupieję
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Jak u was po huraganie Ksawerym? U mnie brak neta, tacie gałąź zbiła szyb e w aucie, jak jechał do mnie. Poza tym Oliwier wlazł na stół i rozwalił matrycę w laptopie. Same szkody
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia- u nas,wiecej paniki niz to warte z tym wiatrem. A wypadkow,nie zazdroszcze. To uwas na odwrot niz u nas z tym wygladem. Ja nie jestem duza kobieta,ale ostatnio przytylo mi sie, chyba przez ta jesień:-S wiec moj chlop jest wyzszy i wiekszy ode mnie,wiec my oboje jestesmy nie za duzi
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Co do płynów do kąpieli to mi jednak najbardziej odpowiadał Nivea. Mleczko nawilżające z tej serii co prawda wysuszało,ale po płynie było wszystko ok. Teraz mamy ten Johnsona 3 w 1, ale zapach mi nie bardzo podpasował i jak tylko się skończy to kupię z Nivei.
Huragan u nas w sumie przeszedł bez echa, ale w sąsiedniej miejscowości zerwał dach ze szkoły