BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 3 tygodni temu #799401 przez PolaL
Majówka :unsure: pomyślę bo może się udać :D jakoś organizacyjnie co prawda uzależniona jestem od grafika męża ale ...

Kasiu dzięki za info o soli. Teraz wiem że roztwór hipertoniczny mnie interesuje :D

Jak znajdę trochę czasu to zapodam wam zdjęcie Gabi z sesji żłobkowej. W tym roku było tło ala lot balonem.

A jak tam przygotowania do świąt :unsure: u mnie już w lodówce masa piernikowa czeka do 20.12 - robię pierwszy raz więc zobaczymy czy nadziewane pierniczki wyjdą :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #799490 przez Ania14.09
Mysle,ze jak juz zaplanujemy,to moze cos z tego wyjsc. W majowke,wiekszosc ma wolne,nie sa to jeszcze wakacje,ani swieta. Zostaje miejsce do ustalenia. Wiadomo,ze wszyscy nie przyjada. Jednak niech bedzie polowa,to bedzie fajnie.

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 3 tygodni temu #799673 przez kasia7775
Ja się piszę :)

11 lata 3 tygodni temu #799874 przez Anulka
Ja się też piszę, jeśli będzie to u Kasi :laugh: . Będę już po rozwiązaniu, ale hormony jeszcze będą działały, więc bojowo nastawiona zostawiam maluchy z mężem :laugh:.

11 lata 3 tygodni temu #799929 przez Ania14.09
To juz jest nas trzy,a ja myslalam,ze przyjedziemy z dziecmi i moze z chlopami, a ANulka,a ty drugiego nie bedziesz karmila persia? Przynajmniej nie sprobujesz?
;)

11 lata 3 tygodni temu #799968 przez Anulka
Ania :laugh: ja tam nie mam nic przeciwko, aby z maluchami i ślubnymi przyjechać, tylko co na to Kasia??
Co do karmienia piersią to ja się nastawiam jak najbardziej, ale czy wyjdzie tym raziem czy nie, to zobaczymy :laugh: . W każdym razie ja bardzo chcę karmić piersią, bo to jednak wygoda i pożytek dla dziecka. :)

11 lata 3 tygodni temu #800061 przez makapaka
Jestem mama dwójki szkrabów i wiem, że ciężko znaleźć dobre gatunkowo ubranka,żeby nie kosztowały zbyt wiele a zarazem po pierwszym praniu nie wyglądały jak ściera do podłogi Zapraszam do mojego butiku dziecięcego. Duży wybór ubranek dla dzieci. Niskie ceny. www.makapaka.com.pl

11 lata 3 tygodni temu #800515 przez PolaL
Właśnie wysłałam męża po odbiór szwagierki z lotniska w Goleniowie więc siedzę sama z maluchami w domu. Jutro z okazji braku prądu w pracy planuję zrobić w domu porządki tak na prawie maxa przed świąteczne. O ile mi starczy czasu.

Obiecana podróżniczka :D mam nadzieję że wejdzie.

11 lata 2 tygodni temu #800768 przez Ania14.09
ale tu cisza, wszystkie sprzątacie przed świętami? Ja nie mam kiedy, okna brudne, ogólnie nie za bardzo w domu z porządkami. Filip szaleje, wczoraj zrobił pobudkę o 4,30 i chciał się bawić, a wieczorem na siłę musiałam go usypiać, bo ja padam,a on chce się bawić, ok 21 zasnął

11 lata 2 tygodni temu #800837 przez makrelcia
Ania u mnie to samo z tym, że w zestawie wkurzający mąż albo wiecznie nieobecny bo w pracy :)

11 lata 2 tygodni temu #800960 przez Ania14.09
Makrelcia- jak jeszcze niezle zarabia,to mozna wybaczyc. ;-)
My w sobotę bylismy na zakupach,a otworzyli tez u nas nowy sklep z zabawkami rus toys. Patrzymy za sankami. Tam cena sanek jakie szukamy 120. Idziemy do carfula,a tam identyczne sanki za 60:-o JAk to trzeba patrzec na ceny....

11 lata 2 tygodni temu #801039 przez kasia7775
Nie mam nic przeciwko ślubnymi dzieciom :) im więcej nas tym weselej :)

Ania ja sanki mam na szczęście po starszym synu, tylko dokupiłam oparcie na Allegro :) O porządkach przedświątecznych mogę tylko pomarzyć, z moim pędziwiatrem to ledwo bieżące porządki robię, sprzątam jedno, a za plecami już amm coś następnego narobione. A to kwiatek wysypany, a to cukier itp. :silly: Teraz mam jeszcze małego kota :) , czyli razem trzech szkodników już mam:lol: Do tego wszędzie kurz z remontu, pocieszam się, ze już niedługo koniec. :)

A i jutro jadę zapisać Oliwiera do żłobka, może uda się dostać na wiosnę :silly:

11 lata 2 tygodni temu #801167 przez PolaL
Aniutez byliśmy w tym sklepie tyle że w sobotę. Szymek z Gabi pomagali zrobić obrazek z LEGO i dostali w nagrodę żyrafkę do układania z Lego. Ale ceny to normalnie w tym sklepie :cheer: z nieba.

Wczoraj padł mi serwer więc ponowię próbę mojej podróżniczki dziś

Załączniki:

11 lata 2 tygodni temu #801266 przez agnesssa
Hej mamusie :)

Na spotkanie to bardzoooooo jestem chętna, ale już wiem, że majowe odpada dla mnie :( To jest jeden z niewielu weekendów gdzie możemy pojechać do rodzinki na kilka dni :dry: Ale każdy inny weekend jak da rade to wygospodaruję :)

PolaL Śliczna Podróżniczka :)

Ja o porządkach to nawet nie myślę, nie wiem czy będę miała na to czas :huh: Okna mam okropnie brudne, firanki muszę wyparć, a jak na razie nie mam ani pół weekendu żeby zadziałać, bo wiecznie goście :dry: Ostatni tydzień tak mnie wykończył, że boli mnie każdy fragment ciała :huh: Czuje się jak stara babcia :angry: :angry: Ale już nie marudzę bo humor od rana mi dopisuje :lol:

W ToysRus maja taka przebitkę, że nie wiem kto tam kupuje :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 2 tygodni temu #801278 przez makrelcia
mnie też już wzięło na porządki. Młody idzie spać po 19 więc jeszcze trochę czasu mam żeby coś zrobić. Okna umyję w tym tyg. Mama zabierze Młodego więc na spokojnie coś zrobię.
Ostatnio walczę w łazience bo mi się zachciało odświeżyć ja. Pomalowałam już sufit, wczoraj położyłam nowy silikon a dzisiaj muszę jeszcze rurki pomalować i część kabiny bo farba odłazi.
Lubię remonty :D
JA to się zastanawiam kto w ogóle kupuje tak drogie zabawki. A mój mąż zechciał kupić dziecku prezent na gwiazdkę i tak oglądał i oglądał (na allegro) i upatrzył (dla siebie) koparkę na pilota. Bardziej jemu by się podobała bo Jurek to nie będzie wiedział jeszcze o co chodzi. Ale oczy to mu się świeciły, że hoho :)

Ja to chyba mam jakąś depresje ostatnio... Chyba przez zimę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka