- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ummi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam tez nadzieje, ze u Madzi lepiej i szybko wroci tu z Natalka
Makrelcia a kiedy planujecie kolejnego szkraba ?
Wiem, ze Wasze dzieciaczki juz dawno biegaja, a nas cieszy, ze od paru dni Yasinek sam stoi ! a jaki dumny z siebie narazie nie za dlugo, ale i tak cieszy no i teraz to juz nie ma opcji – caly czas chce chodzic trzymany za raczki. Ja sie smieje, ze w sumie to nawet lepiej dla nas, ze tak pozno zaczyna chodzic, bo oboje z mezem jestesmy wysocy, to by nam kregoslupy wysiadly, a tak to Yasiek juz duzy i za bardzo sie schylac nie trzeba
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- :)
Ja nie miałam smaków ani zachcianek w ciąży, więc by się nie sprawdziło w każdym badź razie Anulka dużo zdrówka ja miałam w planie drugie.. ale chyba jednak nici z planów wyszły na chwilę obecną
Teraz mi się Młoda rozchorowała - chyba to angina, jest po raz pierwszy na antybiotyku.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Także moze po prostu Twoja córeczka ma taką urodę
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Madzia pozdrawiam serdecznie szybkiego rozwiązania problemów.
Sandra dobrze, że zdajesz sobie sprawę ze swojego samopoczucia i idziesz po pomoc Ja te w pewnym okresie korzystałam z pomocy psychologa i psychiatry, dużo mi pomogło. Pozdrawiam cieplutko.
Lui zdrówka dla malutkiej Mój teść jak się Oliwier urodził (pierwszy i raczej jedyny wnuk)to przyniósł mydło Bambino, chusteczki Bambino i używaną gumową zabawkę
A z szafy Oli też wyrzuca rzeczy, potem włazi na półkę i udaje, że śpi
Ummi gratulacje dla Yasinka
A ja wczoraj durna dałam Oliwierowi pól kuka mleka z kartonu. Dzisiaj dostał wysypkę na policzkach, całe czerwone ma i do tego biegunkę. A przecież wiem, że ma skazę
Do tego schodziłam u mamy po chodach na dwór, w ręku niosłam wózek i reklamówkę w drugiej ręce, przegapiam jeden schodek i runęłam jak długa na wózek. Zaryłam kolanami i wybiłam sobie palec w prawej dłoni, uderzenie było mocne, bo mi żel z paznokcia odleciał... Na szczęście zaraz obrączkę ściągnęłam, bo akurat ten palec najbardziej ucierpiał. Teraz jest dość spuchnięty
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jussstyś ) z jednej stronie dobrze, bo wiem, ze nie jest sama tutaj hehe
- Lui
- Wylogowany
- pierwsze słowa
kasia7775 - moja miała rozwolnienie po mleku z kartonu jak jej dałam raz spróbować, ale jak daję jej kakao z mleka homogenizowanego 2%(takie w butelce plastikowej - podpowiedziała mi koleżanka )to nic jej nie jest, ale nie wiem jak to jest ze skazą białkową
Jussstyś ) z jednej stronie dobrze, bo wiem, ze nie jest sama tutaj hehe
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ale się rozpisałyście Niestety nie ogarnę wszytskiego
Lui śliczna królewna
Sandra
Madzia
Kasia trzymam kciuki za żłobek Mam nadzieję, że Oliwierkowi szybko skaza zejdzie
Ummi Gratulacje dla Yaśka
Ania Oby to tylko zęby były
Makrelcia Szalejesz z tymi remontami i porządkami
Moja koleżanka z pracy ciężarna, właśnie przestała już pracować, więc pracy mamy jeszcze więcej, po południa spędzam z Maksiem a wieczory na przygotowywaniu prezentów i oto brak czasu całkowity Zamówiliśmy Maksiowi ubranka na gwiazdora i wczoraj przyszły, pewna mama zaczęła sama szyć z myślą o swoim synku i powiem Wam, że super są te ciuszki www.facebook.com/pages/Gapula/151593775040133 Szczerze polecam
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
Justys fajnie, że tak Wam idzie ząbkowanie
Kasia bidulko, aleś się załatwiła na pocieszenie mogę Ci powiedzieć,że ja ostatnio -nie wiem jak to zrobiłam- walnęłam nosem w skos w ścianie i mam teraz czerwone pomiędzy oczami, a jak się schyle to cały nos nawala a co do skazy, to ja ostatnio odstawiłam Oliwii wszystkie produkty mleczne, bo zjadła trochę zupy ze śmietaną i skóra na brzuchu i pleckach zrobiła jej się bardzo szorstka, a w jednym miejscu to aż strupek, więc stwierdziłam,że nie ma sensu narażać organizm i troszkę jeszcze poczekamy
Agnessa ale Maksiu modniś
Madzia, Sandra jak tylko będziecie miały taką potrzebę to piszcie do nas,my Was zawsze wysłuchamy
- makrelcia
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Ta witamina D to ta sama co Dzieciaczkom podajemy na to poprawienie nastroju ?
Ummi planów jako takich nie ma na drugie dziecko. Kiedyś. Ale chcieć chcę Mój mąż nie gotowy na drugie. Zresztą on nawet na pierwsze nie gotowy
Mój równe 10 kg waży i też chudzielec nie jest. A ma 76 cm. Ale ten czas leci. Dopiero co miał 56 cm i 2800 wagi
czajusiątko Kasia mój ma coraz więcej wysypki mimo że odstawiłam wszystko co mleczne. Niby w żłobku mają powiedziane nie dawać ale... Tego nie skontroluje. Plam ma coraz więcej. Najczęściej na przedramieniu i pod kolankami. Takie strupy z tego się robię. Może jeszcze coś go uczula... Tylko co ? Może jajko? Może gluten ? Najlepsze byłyby testy ale jest jeszcze za mały...
Wczoraj moje dziecko było na placu zabaw z kulkami, trampoliną tunelami. Ubaw miał niezły. Babcia go zabrała. Szalał z kuzynką (3 lata) jak nigdy. Jak zaszłam tam to przybiegł się tylko przywitać i z powrotem na trampolinę. Cały wieczór jeszcze się cieszył
A że przy okazji jakaś biegunka go dopadła ... chyba urok tych placów zabaw... Ciekawe czy Klaudia też coś złapała.
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Lui Luiza śliczna,a figurę ma podobną do mojego chudzielca My nosimy rozmiar 80, a z wagą, to dowiem się 12, bo mam szczepienie, ale ostatnio ważył 9,5 kg, a chudy jest, że wszystkie żebra mu policzę, kości biodrowe też mu wystają,ale wydaje mi się, że je normalnie,
choć kolejna noc niewyspana, kręci się po łóżku, a ja śpię z nim, bo inaczej bym wcale nie spała, a spać muszę żeby w dzień pracować i być dla synka
makrelcia ja kupiłam musującą wit D z wapnem w lidlu, ale nie wiem czy też nie większy ruch w pracy, dodał mi optymizmu, a pracuję jako przedstawiciel, musiałam po rocznej przerwie wiele kontaktów budować od nowa, to mnie załamywało, nie ma cię rok i na twoje miejsce wskakuje ktoś inny, bo jak pisałam dziewczyna co zastępowała mnie poszła do konkurencji i trochę mi namieszała, mimo, że niby jest gorsza ode mnie ( oczywiście zawodowo) to trochę namieszała, a ja nie mam tyle energii i chęci żeby walczyć, do tego doszedł kryzys na rynku i wystarczy...
agnessa Maks faktycznie modniś i duży jak chłopak
Madzia
Ummi gratulacje dla Yaska, teraz będziesz miała jak my
Dziś fILIP Wyrwał pstryczek, włącznik światła i gdzieś walnął jak ja szykowałam się do pracy, no nie ma dobrze, a wczoraj mieszał łyżką w garach, aż żałuję, że go nie nagrałam, bo do tej pory nie potrafił tak trzymać łyżki
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
Warto też brać wit. B12, poczytajcie sobie w necie, jakie jej niedobór daje objawy. Można ją przyjmować śmiało, bo nadmiar i tak jest wydalany z organizmy. Ja sobie zrobiłam badanie na poziom tej witaminy i przy normie 180-900 wyszło mi 187. Rodzinna dała mi zastrzyki z tej wit. A w necie wyczytałam, że już poniżej 400 zaczyna szwankować mózg
Oliwier dzisiaj już dobrze, policzki normalne, kupa też ujdzie. A już się bałam, że mnie lekarz nie ominie... Palec dalej boli i sztywny jest, muszę po altacet skoczyć.
A wczoraj byłam jeszcze na zakupach, kupiłam kafelki na ścianę do kuchni Może do świąt będzie gotowa Tata ma teraz urlop, to się ruszyło z robotą
Wczoraj zaczęłam już prezenty szykować, miałam kupon rabatowy do croppa na 40% I do H%M na 25% Nie wiem czy wiecie, że za zapisanie się do newslettera dostaje się 25% zniżki na jedną rzecz. Ja się zapisałam z 4 emaili
A mężowi kupiłam portfel skórzany z Wittchen z tłoczonymi inicjałami.