- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
jak tam wasze brzuszki??? gdzie są zdjęcia????? chyba czas troche pokrzyczeć na was byście sie zaczęły chwalić...
mi przybyło w brzuchu 3 cm a maluchy są takie ruchliwe że z męzem sie śmiejemy że już są wariaty a co dopiero jak bedą z nami.. hehehhee
wszyscy mówią że nie powinnam czuć moich dzieci a jak już to bardzo delikatnie a ja normalnie czuje nie tylko jak leże wieczorem w łóżku a ile razy jak siedze przy komputerze czy jak robie obiadzik, takie w prawdzie delikatne ale kopnięcia i brzuchol lekko sie rusza wtedy, mam "wyjątkowe dzieci"
wczoraj byłam w kościele i pierwszy raz od jakiegoś czasu normalnie prawie zemdlałam mąż mnie złapał w ostatnim momencie i wyprowadził na zewnątrz, a ludzie nawet nie pomogli otworzyć mu drzwi normalnie znieczulica ludzka nie zna granic....
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Aganio Nie wiem, kto Ci wmawia, że nie możesz czuć ruchów... przecież to jest bardzo indywidualna sprawa Fajnie, że już czujesz swoje maluchy To straszne, że nikt nie pomógł Tobie w kościele
Mi również było wczoraj słabo, pewnie dlatego, że całą ewangelię trzeba było stać, i trzymałam się kurczowo mojego męża, żeby nie upaść, później na mnie nakrzyczał, że powinnam usiąść, ale byliśmy zupełnie pod ołtarzem więc jak bym sobie nagle usiadła, to wszyscy ludzie by się na mnie patrzyli jak na oszołoma
Anulka dobre, ale coś w tym jest co nie
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A z tymi ruchami to indywidualna sprawa tak mówi moja gin
Juz niedługo tak będą nas kopac ze będziemy tym wykończone
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
DOŁĄCZ i TESTUJ :
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- 26joanna
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie mdłości wróciły , ale podejrzewam ze przez to ze dzidziuś podniósł się wyżej i uciska mi flaczki
Ja nie wrzuciłam zdjęcia brzuszka bo nie mam mąż mi jeszcze nawet jednego nie zrobił
Wczoraj przeczytałam artykuł na temat ruchów dziecka . Wieloródki nie szybciej odczuwają ruchy dziecka , tylko potrafią je rozróżnić od wzdęć ! Czyli nie ważne czy jesteś w pierwszej czy kolejnej ciąży , ruchy czuje się podobnie , ale nie wszystkie wiedza ze to "to"
- aganio87
- Wylogowany
- rozmowna
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
PolaL też mi ie tak wydaje
Joanna współczuje mdłości a męża poproś o zdjątko z dedykacją dla nas
chasiami to właśnie pokaż nam swój brzusio
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pierwszy raz byłam na badaniu bez męża, bo musiał iść do pracy na popołudnie normalnie każda moja wizyta u lekarza trwała od 40 min do 1 godz, a dziś niecałe 15 minut!!!
Lekarz odbębnił co musiał, na szybko badanie, usg popisał coś w kartotece i proszę zaplacić tyle i do zobaczenia za 3 tyg
Normalnie jak to usłyszałam to mnie wbiło w krzesło, mówie mu, że mam do niego jeszcze kilka pytań itp.
Pytalam go o mój wyjazd za granice, on na to może pani bez niczego, nie powiedział ani słowa, że mam unikać słońca, nic o morzu i basenach, ani nawet, że mam na siebie uważać. Mam wrazenie, że tylko chciał dostać kasę i myślał babo idź już sobie
Poza tym pierwszy raz miałam badanie przez powłoki brzuszne, za bardzo nie wiedziałam nawet gdzie co jest bo te usg nieco różni się od dopochwowego a on nawet nic nie wytłumaczył. Zdjęcia też nie dostałam bo stwierdzł, że nie za wiele widac... powiedział, że 15-16 tg to nie czas na robienie usg bo na dopochwowe już za późno a przez brzuszek jeszcze za wcześnie, więc po co właściwie kazał mi przyjść w tym czasie???!!!
Jestem zła bo mój lekarz zawsze traktował mnie bardzo dobrze i troskliwie, w końcu za to bierze grubą kase... Mam nadzieje, że to wina tego, ze dziś poniedziałek a nikt nie lubi poniedziałków, więc następnym razem pójdę w środę...
- madeleine
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Synuś już na świecie! :))
No normalnie jak to usłyszałam to myślałam że padnę na plecy, no a dzidzia jak dzidzia, jak coś jej nie pasuje to płacze, a tamta miała może z 5-6 miesięcy, nie więcej.
Dziewczyny smarujecie brzuchy kremami? ja wcześniej oliwka smarowałam a teraz kupiłam jakiś taki kremik, mam nadzieję, że dobry będzie, dzisiaj jak właśnie smarowałam brzuch zauważyłam u siebie lekko brązową kreskę od pępka w dół
- mala2809
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała moje comiesięczne wizyty u gina zawsze tak wyglądają ja ta którą opisałaś. Ja zawsze czuję się niedopieszczona. Ale to może dlatego, że ja chodzę na NFZ. Napewno następna twoja wizyta będzie lepsza , lekarz przecież też człowiek i może mieć swój gorszy dzień
DOŁĄCZ i TESTUJ :