BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 8 miesiąc temu #406409 przez hanias
Widzę, z większość wybrała waciki z spirytusem. Chyba też kupię.
Jeśli chodzi o skurcze to ich nie mam (nawet nie wiem jak to się czuje), mam nadzieje, że rozpoznam je wtedy kiedy trzeba bedzie hehehehe. Czasem boli i ciągnie mnie podbrzusze ale to chyba nie skurcze?
Siary też do tej pory nie miałam, a mam nadzieję, że będzie pokarm!!!!

Patys - ślicznie wyglądasz, nad jeziorkiem to zawsze trochę chłodniej... fajnie... B)

PolaL - zazdroszczę, bo kocham góry!!!!

Wczoraj widziałam na TVN długoterminową pogodę - pod koniec sierpnia ma być masakrycznie gorąco!!!! nie wiem jak to zniosę!! :angry:
A dziś miało padać a tu nawet kropla nie spadła!!!

Idę do kuchni, mam taką ochotę na frytki :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #406432 przez Patka0308
Agnesssa już dziś jest ok:) od rana miałam pełno energii, podłogi szorowałam na kolanach w mieszkaniu które remontujemy, bo wielkimi krokami zbliżamy się do końca remontu w naszym gniazdku;)

Patys ślicznie wyglądasz nad tym jeziorkiem, tylko pozazdrościc;)

ja wczoraj ciśnienie to miałam 115/56 i serce mi łomotało strasznie,ale dziś już w normie:D Ja jak do tej pory to siary też nie miałam ale mój gin powiedział, że to nie ma nic wspólnego z tym czy będzie pokarm po porodzie czy nie wiec hanias myśle że nie ma co się przejmować na zapas, stresujesz siebie i swoje maleństwo, zobaczysz że będzie wszystko dobrze :) ooooo też bym zjadła frytki:D:D

u mnie przed chwilą skończyła się burza;) ale fajnie że popadało od razu inne powietrze i inaczej się człowiek czuje. Dosyć już tych upałów.

12 lata 8 miesiąc temu #406433 przez aganio87
Witajcie kochane przepraszam że nie dałam znaku ale z nienacka zaczęłam rodzić tzn wody mi odeszły w nocy 31 lipca i informuję

DNIA 01.08.2012r URODZENIE DWÓCH WSPANIAŁYCH CHŁOPAKÓW :

KAJETAN--13:21-- 1780g--45 CM :)
KSAWERY--13:23--2210g--48CM

najważniejsze że już z nimi wszystko ok:)

wybaczcie ale zdjęcia wrzuce później albo zapraszam na FB bo nie mam sił zmniejszać zdjęć

co doporodu to miałąm cc i miałam znieczulenie ogólne bo dostałam wysokiego ciśnienia ok 200/100 a po porodzie dostałam krwotoku dlatego tak długo byłam w szpitalu... i dziś wyszłam ale dzieci musiały zostać jeszcze ok 2 tygodni by nabrały sił :)... szerszą relację zdam jutro albo pojutrze jak w miare dojde do siebie....

[*] 6.11.2011

12 lata 8 miesiąc temu #406434 przez Anulka
WITAJ NASZA KOCHANA AGANIO!!!!!! :laugh: :laugh:
Tak się cieszę, że w końcu napisałaś nam kilka słówek, my bardzo bardzo czekaliśmy na Ciebie :). Jeszcze raz GRATULACJE DLA CAŁEJ WASZEJ CZWÓRECZKI :).
Odpoczywaj, nabieraj się sił, a my zaczekamy na twoje opowieści :).
BUUUUUUUZIAKI DLA MAŁYCH URWISKÓW. :)

12 lata 8 miesiąc temu #406439 przez PolaL
Aganio gratulacje mamusiu :lol: i całuski od forumowej cioteczki :kiss: dla maluszków

My już po "spacerku" po górach. Mieliśmy jechać 2 wyciągami na szrenicę ale okazało się że jeden jest nieczynny i człapaliśmy 3h do góry. Ale za to w tempie relaksacyjnym tyle że cały czas do góry. No ale jak wracaliśmy to udało nam się załapać już na 2 wyciągi :lol: co nie zmienia faktu że mi nogi wchodzą w d... Przyjemne zmęczenie ale teraz idę leżeć :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=51996

12 lata 8 miesiąc temu #406444 przez agnesssa
Aganio Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Ciebie i Twojej rodzinki :kiss: :kiss: :kiss: Chłopaki są przesłodkie, a jakie usteczka mają śliczne :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Odpoczywaj kochana, a dwa tygodnie miną raz dwa i będziesz miała chłopaków w domku :kiss: :kiss: :kiss:

Aaaaaaa no i aktualizuję naszą tabelę :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 8 miesiąc temu #406461 przez Jussstyś
Aganio podwójne gratulacje :)w końcu się odezwałas :laugh: nareszcie wiemy, co z maluszkami i z Tobą :) duże i zdrowe chłopaki :) a jakie ładne :) jeszcze raz gratulacje i powodzenia :) teraz czekamy, która będzie nastepna :) buziaki od forumowej cioci :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #406466 przez kasia7775
aganio87 gratulacje kochana :kiss: Maluszki śliczne, udaje ci się je rozróżnić?
Niech rosną zdrowo i przybierają :kiss: A Ty nabieraj sił :kiss:
1 sierpnia chłopaki ciągnęli na świat :silly: Twoich dwóch, moja koleżanka urodziła no i mój się śpieszył :lol:

PolaL zazdroszczę chodzenia - ja do sklepu mam już problem dojśc :silly:

Patys ślicznie wyglądasz :kiss:

Ja jak dotąd dobrze się czuje, nic się ie dzieje :) Byłam w innym gabinecie i pobrali wymaz na paciorkowca, przynajmniej za darmo :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #406515 przez 26joanna
aganio87 jeszcze raz Gratulacje dla Was ! Chłopaki śliczniutkie i te pełne usteczka w sam raz do całowania :kiss:
My dzisiaj byliśmy na ostatnich zakupach ale mamy już wszystko prócz wozak :) Maz kazał mi wszystko kupywac co potrzeba i kupiliśmy nawet karuzele do łóżeczka z melodyjkami Mozarta i Bacha :lol: Cala noc nie mógł spać ( on ) bo wczoraj się źle czułam i bolało mnie strasznie podbrzusze i to krocze :dry: Praktycznie cały czas mnie boli i nie wiem co jest , ale młody aktywny wiec mam nadzieje ze wszystko ok :woohoo: Ale w końcu do niego dotarło ze za niedługo będziemy w czwóreczkę :kiss: I teraz chodzimy i oglądamy , przekładamy rzeczy dla maluszka :laugh:
Ja na praktykantów tez bym się nie zgodziła , wiem ze na pewno będzie jedna praktykantka z położna , pytają się przed porodem czy się zgadzasz i ona trzymała mi nogę ( tutaj rodzi się w pozycji bocznej bo podobno mniej się pęka ) . Maz już nie może sie doczekać kolejnego porodu i nawet mu mowie ze może zostanie z Lusia w domu i przyjadą już po to prawie się obraził bo on będzie ze mną :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #406528 przez Patka0308
aganio87 gratulacje, niech się zdrowo chowają :)) wszystkiego co najlepsze :*:*:))

12 lata 8 miesiąc temu #406581 przez madeleine
Aganio Gratulacje ode mnie i mojego P :) Zdjęcia widzieliśmy na FB :) Ślicznych synków się doczekałaś, mój już się nie może doczekać kiedy zobaczy naszą córcię, ale z pół godziny siedział i zmieniał zdjęcia z jednego na drugie na FB :) Nie mógł się napatrzeć , tak samo jak ja :P
Mam nadzieję, ze z tym krwotokiem to nic poważnego nie było.
Odpoczywajcie i nabierajcie sił ! Cała czwóreczka :) Nie lada wyzwanie przed wami :) podwójne szczęście ale i podwójne obowiązki Gratuluję raz jeszcze ! :kiss: :kiss:

Wiktorek już jest z nami!

12 lata 7 miesiąc temu #406595 przez moniab26
Dziewcznki podpowiedzcie mi jak znaleść Aganio i jej maluszki na FB

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

12 lata 7 miesiąc temu #406611 przez Jussstyś
moniab wpisz w wyszukiwarce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:-)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #406612 przez Sandra85
Aganio jeszcze raz serdecznie gratuluje!!!!! :ohmy: Slicznych masz Syneczkow,widzialam fotki na fb :) Oby jak najszybciej mogli juz byc z Wami i szybkiego powrotu do zdrowka rowniez dla Ciebie :kiss: Buziaczki dla Was :kiss: :kiss: :kiss: Dziewczyny ja ostatnie nie pisalam,ale to dlatego,ze mam gosci i nie najlepiej sie czuje.Przyjechala do nas szwagierka z synem(8lat) na jakies dwa tyg.Ciesze sie,bo takie wieksze porzadki typu mycie okien,wieszanie zaslon itd. bede miec z glowy,ale z drugiej strony to ich pobyt bardzo mnie meczy.A to dlatego,ze maly jest bardzo rozpuszczony i najwieksze sceny sa zawsze w porze obiadowej i przy kolacji,bo mu sie nigdy jesc nie chce.Wczoraj obiad jadl o 17.30 :angry: Ale oczywiscie jak wszyscy jedli to jemy sie nie chcialo i szwagierka sie wkurzala i ogolnie przez to taka troszke napieta atmosfera,bo ja strasznie nie lubie jak ktos krzyczy,nawet jesli to mnie nie dotyczy :dry: A teraz nawet jak pojde do mojej sypialni to z patrteru slysze krzyki,a mlody jeszcze strasznie pyskuje :angry: Ale pomiedzy posilkami to jest przekochane dziecko :blink: A tak pozatym to mnie bardzo ciagnie dol brzucha,wczoraj to prawie nie moglam chodzic.Jeszcze moj Maluszek mnie wystraszyl,bo sie malo ruszal od niedzieli,ale po szkole rodzenia zostalam chwilke dluzej i polozna posluchala serduszka,troche podotykala brzucha i sie obudzil lobuziak :blink: Sorki,ze tak sie zale :huh: Buziaczki :kiss: Milego dnia Mamusie :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #406620 przez anette24
dawno mnie nie było na forum...a tu dzisiaj wchodzę i takie wieści :)
aganio gratuluję z całego serca Twoich dwóch Skarbów :kiss: :kiss: :kiss: Chłopaki są prześliczne, napatrzeć się nie idzie takie Cukiereczki :) :) :) aż się popłakałam, że to już nadszedł czas na nas...
Miłego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka