- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Synuś też ma czerwoną plamę z tyłu tuż pod włoskami. Mam nadzieję, że mu z czasem zniknie ten naczyniak.
Baby ja dziś robię kotlety z jajek i z kaszy gryczanej też. A do tego zobaczę może talarki i surówka z pora.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandra85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Patys nie zazdroszcze przygody,ale dorze,ze chociaz kase oddala No i gratuluje fajnej nocki,tez tak chce No,ale nie mam co narzekac,bo Bruno budzi sie tylko 2 razy na jedzenie,a spi od 22-22.30 do 9.30-10.Chasiami fotki przesliczne,a Alicja taki slodki pulpecik na buzce,malutki anioleczek Do zacalowania Baby_55 ja juz dlugo wszystko jem i bigos tez jadlam i nie widze zadnej roznicy w zachowaniu synka A ja tez uwielbiam wszelkiego rodzaju pasty i czesto je jem
Dziewczyny mam pytanie,czy Wasze maluszki sie slinia???Bo moj od jakis 2tyg. sie zaczal slinic,ale ostatnie kilka dni to masakra,przynajmniej 3 sliniaki na dzien przemoczone,a slini sie tylko jak nie spi i jak nie ma smoka w buzi.Ja juz nie wyrabiam go przebierac Bo jak go poloze na brzuszku to atakuje swoja raczke i caly rekaw mokry,a jak lezy i nie nadazam z wycieraniem to splywa po szyjce i trzeba body zmieniac bo mokre :(I jak nie ma smoka to wklada raczki do buzi,ssie kciuka,albo wszystkie paluszki na raz i fajne dzwieki wydaje przy tym A i jeszcze sie pochwale,Bruno juz sie przekreca z brzuszka na plecki Myslalam ze przez przypadek,ale nie,bo najpierw sie zaczyna bujac tak na raczkach,a potem sie przekreca na bok i przewrotka I my mamy naczyniaka,w sumie to dwa i pediatra powiedziala,ze z czasem znikna,ale Malemu jak narazie rosna Jednego ma na piersi,a drugiego na pleckach.Zobaczymy,czy znikna,bo sa bardzo widoczne,krwista czerwien i troszke to na piersi odstaje,taka jakby narosl,jakies 1,5cm. Milego dnia
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Niki też się ślini ale na razie jeszcze niezbyt mocno
Anulka gratuluję przespanej nocki ja nie licze na przespaną nockę wcześniej jak za rok hehhe trzeba być realistą
26joanna dziobnięcie bociana robi się na czole raczej, mój Adi miał takie i zniknęło już mu jakieś 2-3 mies temu
a dajesz Jasiowi SabSimplex albo jakieś inne kropelki? ja co prawda młodej kropelek nie daję ale biorę tabletki lactinatal, ta dziewczyna ze sklepu na Tallaght (polskiego) ma je zamówić, więc jak bedzie miała to dam Ci znać, moze spróbujesz i bedzie małemu lepiej
w niedziele wybieramy się na wycieczkę ze znajomymi
jedziemy nad morze do Howth na rybkę i pospacerować trochę ciekawe jak młoda będzie się zachowywać? w sumie chustę wezmę więc problemu nie bedzie bo ja wpakuję do chusty i pójdzie spać jakby co
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Sandra mój filip też się ślini od jakiegoś czasu. Właśnie miałam o tym pisać Chyba zęby..
Agnessa- piękne zdjęcia z chrzcin. Napisz czy jesteś zadowolona z ubranka dla Maksa, bo chciałabym zgapić od ciebie Też mi się marzy tak ubrać mojego
Chasiami- ślicznie foty
Mój mały (odpukać) nie ma już nic na policzkach. Nie wiem czy eliminacja potraw z glutaminianem sodu, czy po prostu miało zejść.
My śpimy razem, a w nocy jak Filip się budzi, to podłączam go do cyca i śpimy dalej. Więc praktycznie się wysypiam. Jak za długo śpi,to sama się budzę i sprawdzam
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Nan
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Chasiami - sliczne fotki (a w zasadzie modelki:))
Moja Malutka ma naczyniaka na karczku i na powiekach plamy łososiowe - wszystko ma podobno zniknąć.
U mnie na obiadek zupa krem z dyni- mniam mniam:)
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Mój Oskar dzisiaj też ładnie przespał nockę - jak zawsze - ale teraz chyba pogniewał się na swoje łóżeczko bo usnął w leżaczku - zaniosłam go do łożeczka pospał może pół minuty i w płacz a w leżaczku śpi już chyba z pół godziny.
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też nie mogę sie oprzeć i pochwalę się najnowszymi mojego łysolka
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
moniab26 fajna pościel, zazdroszczę umiejętności! też nie raz bym chciała coś uszyć, może i pomysł jest, ale na chęciach się tylko kończy :| nie mam maszyny a w rękach to kiepsko takie cuda wyczarować, typu pościel
baby55 superowa gwiazda! jest jakiś kurs jak można takie cudo stworzyć? sukieneczka przesłodka Tymek dostał ubranko na święta, chociaż mniej eleganckie i raczej do spanka
Ania14.09 słodki synuś i tutaj akurat nie widać na tych fotkach że łysolek
A my dziś rano mieliśmy szczepienie 5w1 + wzw B płakał oczywiście przy kłuciu, później się szybko uspokoił, nawet cyc nie był potrzebny a teraz śpi w chuście już prawie 2h ale największy szok doznaliśmy jak został zważony... dziś dokładnie kończy 8 tygodni i waży 6455g ! a dokładnie 10 dni temu ważył 5945! nieźle przybiera, a tylko na cycu się żywi mój 'mały' głodomorek
Też miała któraś z Was niby zapobiegawczo osłonowo paracetamol w czopkach dziś i jutro na noc? Szczerze obawiam się wsadzania tego czopka :|
- majka_166
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
dzis przyszla nam hustawka jest wspaniala i nieoceniona:)
moja kruszynka ma niecale 5 kg ale nosi juz ubranka na 3-6 miesiecy bo jest bardzi dluga i przez to ze pokupowalam jej duzoooooooo 62 a malo 68 to az szkoda wyrzucac bo niezniszczone
Anulka ale ci zazdroszcze moje poszla spac o 21 a wstala standard o 2 a potem o 4 i juz nie chciala usnac . dopiero o 9.30 i przesypia prawie caly dzien dzis a jak ja delikatnie budze to ryk (
dziewczyny wy tak zasypiacie z malymi bez odbijania??tzn nie neguje ze to zle tylko ze ja niera chodze z mala po pol godziny w nocy zeby odbila sobie i ona sie wybudza i nie chce mi spac pozniej:(((
- patys
- Wylogowany
- rozmowna