- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

czajusiatko a jesz surowe jakbkoa?? moja raz po surowym plakala ze 3 h i podobno niektore dzieici po surowym lapia kolke tak mi lekarz moj pow. i powiedzial jeszcze ze esputicon mozna podawac kilka razy dziennie bo gazy sa nieuniknione i stad tworzy sie kolka wiec moze dawaj po 2 razy dziennie po kropelce jej i pewnie kolek nie bedzie. chyba ze sa jakies mega mocne!! nam lekarz powiedzial zeby nie czekaz az przyjdzie bol tylko wylapac godzine o ktorej sie zaczyna (kolka jest dosc regularna u dzieci) i np pol godz przezd czasem dac. ale jak delicol pomaga i szybko przestaje pa=lakac to moze nie ingeruj profilkatycznie?? moja mala np juz z mieisac codziennie dostaje esputicol i czasem biogaie bo nie mozgla zrobic kupki , tworzly sie gazy , sama nie pierdziala i bylo cos na wzor kolki!!
madzia7 to moze zrobimy inteers i po chrzcinach sprzedaz sukienke mi?? chyba ze planujesz zostawic ja na jakies okazje itp

\
hanias mala ci sie tak czesto budzi?? moja zolza ostatnio usnela o 19 i spala do 4 a ptem o 5 nie wiem czemu ale do 6.30 spala. dzis w nocy koszmar wstala o 23 , potem o 2 o 4 ,5 , 6, i spala do 8 ale pisalam ze to przeze mnie i przez moje chispsy...
aganio 87 wiesz ja mam bardzo podobna sytuacje bo dosc wczesnie zaszlam w ciaze, bedac stydentka prawa rzucilam szkole, bo finansowo kosztowla mnieponad 1000 zl i nie dalalabym rady , no ale i kierunek mi nie podszedl. wiec byla afera ze szkole zostawiam (moja siostra rzucala juz 2 razy i rodzice maja traume !!) jak wyprowadzialam sie do meza to mieli do mnie pretensje czemu nie mieszkamy z nimi i sciagali mnie prawie cotydzien do siebie. ledwo zdarzylam urodzic i juz mnie ciagneli zeby z mala przyjechac ale ja nigdy za mezem nie bylam tyko z nimi i tak jezdzilam. czulam z tesknia ale tez nie moglam zagrzac miejsca i przeciez bylam juz zona to obowiazki itp.. ehh nie wiem co Ci ardzic moze jedno ZYJ W ZGODZIE Z WLASNYM SUMIENIEM i zrob tak jakbys miala zrobic.. nie kieruj sie mamy rzadami !!!

dziewczyny a gdzie wy sab simplex dostaliscie?? ja szukalam chyba wszedzie i tylko bym z niemiec do sprowadzenia tak jak gripe water ale cena za przesylke masakra!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
za godzinke wychodzimy do lekarza a Mati teraz smacznie śpi:)ale oczywiście przed zaśnieciem był płacz:( potem się uspokoił i dopiero usnął takim głębszym snem...a wasze maluchy zasypiają tak bardziej spokojnie??
my podajemy małemu bobotik bo strasznie stękał zawsze między 4 a 6 rano codziennie i teraz juz się to nie zdarza...dajemy raz dziennie wieczorem kilka kropelek..poza tym debridat jego nam przepisali w szpitalu m.in. tez na ulewanie dobrą pracę jelitek...
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

Nic nie stosowałam, samo przeszło

moniab przesyłka dotarła, dzięki

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Jussstyś przepraszam, ze tyle to trwało ale nie miałam jakoś czasu wybrać się na pocztę ale cieszę się, ze już dotarło
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- aganio87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ksawery i Kajetan rosną zdrowo sialalalala :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
więc jestem szczęsliwa chociaz lekarz powiedział że i tak może pół roku bedzie to nosił ale myślę że krócej skoro po miesiącu jest poprawa...on powiedział pół roku w sensie że skoro tak dobrze znosi te szelki:)....
u lekarza Mati był grzeczniutki ale w domku juz marudny zasnął tylko na 20 minutek a nie spał od 12!!!!!teraz juz spi w łóżeczku sam grzecznie usnął nie dziwie sie skoro tyyyyyyle nie spał

spokojnej nocy dla wszystkich mam i dzieciaczków:)pa:)
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

patys dobrze, że u Mateuszka już jest poprawa, oby tak dalej

My byliśmy dzisiaj zrobić przegląd autka, bo wczoraj się skończył (mąż dopiero dzisiaj to zauważył

a Julcia zasnęła po kąpieli w łóżeczku, mam nadzieję, że pośpi tak do 2 w nocy, bo trochę się wymęczyła dziś

Dobrej nocki

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Aganio
Majka nie ma problemu z sukieneczką, kiedy masz chrziny, zebym zdążyła wysłać, póki co nadal na nią czekam... podaję Ci mojego maila, to się skontaktujemy i dogadamy:
Aha, mam do odstąpienia witaminę D+K w kapsułce, jak ktoś jest chętny, to niech adrs mi wyśle na maila powyżej.
Patys to świetnie, że już lepiejz bioderkami Matiego! i że możesz dietę poszerzać, prawda, jaki wszystko pyszne? Ja tak miałam po diecie cukrzycowej:)
My powolutku szykujemy się do chrzcin, sprzatam mieszkanko, robię plany kulinarne, a co najśmieszniejsze moja NAtalka była ze mną u spowiedzi!

miłego dnia:)
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Makrelcia razem z mężem stwierdziliśmy, że nasze dzieciaczki są do siebie bardzo podobne

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Madzia no proszę jak szybko można na pierwszą spowiedź iść

Czajusiątko Piękną masz blondneczkę

Dziewczyny ja jestem w szoku, bo mój Maks przesypia calutką noc od 21-7 i w ciągu dnia dwa razy śpi mi po 2-3h

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

Madzia7 No to Natalka spowiedz zaliczyła

Życzymy powodzenia z chrzcinami

czajusiątko Ja też zauważyłam że z Makrelcią macie podobne dzieciaczki

agnesssa No mam nadzieje że przyzwyczają się i moje piersi do takiego karmienia, bo Alicja też coraz dłużej śpi.
Wczoraj zasneła o 20.00 a obudziła się o 6.00 cyca i spała do 9 rana. A i wczoraj tylko raz już dostała butelkę (wieczorem)

Maks ma podobny tryb spania do Alusi bo w ciągu dnia tez śpi 2 razy po 2 godzinki

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czajusiątko bystra twoja maleńka

My mamy dość złą nockę. Filip stał się niespokojny, ciągle wkłada palce do buzi, ślini się i płacze czasami bez powodu

- moniab26
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
U nas ząbkowanie trwa na całego, ciągle się ślini, łapki są mokre do łokci no i już widać, że dziąsełka zrobiły się białe. Z nockami też nie mamy żadnych problemów, ja w ogóle mam kochane dziecko - gdyby się nie smiał i nie gugał mogłabym o nim czasem zapomnieć