- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patys właśnie się zastanawiałam, jak Ty to robisz, ze Mati śpi w łóżeczku, sporóbuję z Natalką, choć ona płacze jak zbliżam się do łóżeczka, gdy jest śpiąca, choć o dziwo lubi się w nim bawić

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja tez tak miałam ze zblizenie do łózeczka to płacz ale jak juz było za póxno i był bardzo spiacy a tak to kłade go po tych ziewnieciach jak widze zmeczenie i jak jeszcze jest w stanie poytywki posłuchac bo puszczam mu ja tylko przed zasypianiem:)
- Nan
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
My dzis miałysmy 2 dawke szczepien i nie było juz tak fajnie jak za pierwszym razem- Biedna Żabka az się zanosiła

Ja miałam na czas ciązy 2 lektury "W głebi kontinuum" i "Moja mama mnie rozumie"- 2 totalnie rózne podejścia, na poczatku rytm+bliskość się sprawdzaly, teraz mam problem z wyłapaniem "ile aktywności na raz" i od jakiegos tygodnia mam przynajmniej jedna awanturę z przemęczenia dziennie. Na papierze to wszystko łatwe się wydaje, a odkąd Kruszynka sie pojawiła czasu na czytanie totalnie brak (zasypiam wtedy na cito).
Z zali na dziś- nie wiem po kiego sie płaci składkę zdrowotną skoro żeby dostać się do specjalisty trzeba byłoby czekać miesiącami i przewaznie i tak lądujemy prywatnie... Dziś miałam kolejną rundkę obdzwaniania czy nie zwolniło sie moejesce i ręce opadają-przypomina to traf na wolna linię audiotele....
- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja też nie mam problemu z butelka dla Jaśka , chociaż z początku się nią bawi w buzi

Dziewczyny doradźcie jak oduczyć synka wieczornego wstawania , bo już próbowałam chyba wszystkiego i czekam aż znów mu się poprzestawia . Zasypia pięknie po kąpieli o 19 a o 20 już jest wyspany i radosny

- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
dziewczyny od niedzieli mala mi spi niespokojnie, budzi sie i placze , steka , napina sie itp. ale kupke robi normalnie , ja jakis nowosci nie wprowadzalam i nie wiem co jej

Nan-niestety , ja na usg bioderek malej jechalam az 50 km do szpitala , bo w szpitalu oddalonym ode mnie 18 km zapisy byly juz na nowy rok.porazka..
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A wyglądało to tak że zjadłam jogurt i 2 dni znów trzymałam diete (wtedy byłam pewna że to jogurt, a powtórzyłam to po kilku dniach i było to samo i byłam pewna

Po żółtym serku było podobnie.
Natomiast po serniku miała kilka krostek, ale jadłam go przez 3 dni codziennie i raczej to nie wygladało tak jak przy jogurcie i po żółtym serku.
Mam nadzieje że coś pomogłam

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Mój mały usypia ok 19-20. po kąpieli jedzonko buziak i odkładam do łóżeczka. Przytula się do pieluszki przy małej lampce i sam usypia. Bez lulania ziuziania

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Patys próbowałam Twojego sposobu na usypianie, ale skończyło się płaczem. Potem uspałam Natalkę na rękach i dwa razy odkładałam i za drugim razem wpadła a taką okropną histerię, że długo zawodziła i nie mogła się uspokoić, dopiero pierś pomogła, skapitulowałam w końcu i znowu było spanie na rękach. Nie wiem czy kiedykolwiek ją tego oduczę, gdy się tak zanosi płaczem, nie mam serca próbować jeszcze raz...
Od piątku, gdy mieliśmy te szczepienia Natalka zrobiła się bardziej marudna i płączliwa, rano i w południe jest ok, ale na spacerze zaczyna płakać, a po powrocie do domu do wieczora są stale jakieś smutki i płączki i to w dodatku taki, że nawet przytulanie na rękach nie pomaga nie raz. MArtwię się z czego to wynika... Czy po szczepieniach też tak miałyście?
Nan współczuję tego umawiania się na wizyty, faktycznie nie jest łatwo i winno wyglądać to zupełnie inaczej...
Majka doszedł adres, jak tylko dam radę, to dziś lub jutro wysyłam Ci witaminki:)
Joanna ja z zasypianiem Ci nie doradzę, bo u nas to nie najlpiej wygląda, ale chętnie posłucham jak ktoś ma jakieś rady w tym temacie:)
dobrego dnia:)
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Ja zawsze po kąpaniu kładę Oliwkę do łóżeczka, daję smoczka, pieluszkę do przytulenia, posmyram po buźce i Oliwcia śpi. Wczoraj jednak się nam nie udało

- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

do buzi, gasze światło i od razu zasypia

Wczoraj byl ryk bo światełka w karuzeli przestały świecić bo baterie síe wyczerpały, to wlozylam nowe i niunia szczęśliwa zaczęła
gadulkac z misiami

Dzis w nocy mnie obudzila, bo złapała misia z karuzeli i tak mocno pociągnęła ze síe urwał

A śmiała síe jak nie wiem hehe az sama síe zaczelam śmiać