BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 4 miesiąc temu #484306 przez Ania14.09
Ja niestety z usypianiem mam podobnie jak Madzia, zwłaszcza teraz gdy zaczęło się u nas ząbkowanie. Może znacie jakieś preparaty na te dziąsła? Skonczyły się kolki zaczęły zęby :) no i takie uroki macierzyństwa :laugh:

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #484312 przez patys
Madzia u nas po szczepieniach nie było żadnych komplikacji tzn spał jak nie wiem co 7 godzin pod rząd:)a co do usypiania to udało mi sie tak 3 razy w ciągu dnia ale ok 18 wieczorne spanko jest najgorsze takie jeszcze przed normalnym spaniem...bo widze ze jest spiacy wtedy bardzo i bardzo zmeczony a nie chce usnac i odkładałam go kilka razy i skonczyło sie na bujaniu w foteliku przez meza:)mąż powiedział w końcu nie od razu Rzym zbudowano:)no ale wieczorem po kąpieli i jedzonku usnął już sam...pojekiwał troszkę ale po 10-15 minutkach usnał..za to w nocy nas zaskoczył niepozytywnie bo budził się aż 3 razy...ostatni raz może miesiąc temu tak miał albo dalej:)wracając do tej metody to chyba najważniejsze zawszacu zobaczyc ze dziecko jest zmczone i odłożyć do łóżeczka zanim już zaczyna płakać póki np jeszcze może popatrzeć się na karuzele:)
jussstys ja chyba też bym pękała ze smiechu:)

12 lata 4 miesiąc temu #484340 przez majka_166
justys to szybciutko malutka zaczyna cos chwytac, ja kupilam jej ta huśtawkę z melodyjkami, ze swiatelkami , rybkami i co???GUCIO!!:) posiedzi 5 minut i koniecznie musi z niej wyjść, a tak macha nogami ze dziure w foteliku niedlugo zrobi:)

ok Madzia bez pospiechu mamy jeszcze troszke witaminek, na tydzien starczy , daj znac ile Ci przelac $ :) dziewczynki dajcie swoje namiary na fb , kiedys probowalam znalesc Pati, ale nie udalo mi sie ;/
wiecie co zamowilam jej ten stroj na chrzest ale boje sie wciaz ze mi kociak zmarznie;// zamowilam tez juz becik i kocyk w domu tez sie jakis znajdzie ale to nie ogrzewany kościół;/ co innego u mnie w Parafii bo jest ogrzewany..wiecie co nie chce tych chrzcin w domu, wolalbym w jakiejs knajpie, wogole to jeszcze u ksiedza nie bylam , ile trzeba isc wczesniej???

u mnie mala usypia tylko i wylacznie ze smoczkiem, nawet jak jej wyciagne go jak juz zasnie to potrafi po 15 minutach wstac i chciec smoka i dopiero spi spokojnie. Wczoraj zrobilam taka dluzsza kapiel, posmarowalam emolium na ciemieniuche i potem oliwka i wiecie jak swietnie zaczela schodzic sama , platami , a moje lozko wygladalo jakby snieg padal przez mala;p

co do tej skazy to jestem jej pewna , wystarczy ze zjem troche nabialu w postaci serka , masla i za godzine buzia w krostach.

12 lata 4 miesiąc temu #484344 przez majka_166
Dziewczyny dajcie swoje namiary na fb!!kiedys probowałam znaleźć Pati , ale aobo nie poznalam na zdjeciu profilowym albo nie wiem;/

12 lata 4 miesiąc temu #484353 przez chasiami
majka_166 a jesteś już na FB w grupie wrześniowe mamusie? Z tego co pamiętam chyba osobiście cię dodałam do tej grupy (napisz mi jeśli się mylę) :) To tam w 4 poście napisane jest kto jest kim :) Wystarczy dodawac do znajomych :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu #484357 przez majka_166
nie i nie moge znależć tej grupy poprzez wyszukiwarke;/

12 lata 4 miesiąc temu #484361 przez chasiami
To podaj imię i nazwisko i zaraz ci pomożemy :)

12 lata 4 miesiąc temu #484363 przez majka_166
Michalina masz zdjecie w sukni slubnej??

12 lata 4 miesiąc temu #484364 przez majka_166
Marlena Żurawska :) chyba nie mam profilowego zdj

12 lata 4 miesiąc temu #484365 przez chasiami
Tak z mężem :)

12 lata 4 miesiąc temu #484366 przez majka_166
dodalam cie:) jesli to ty to przyjmij :) a jesli nie to bd miala obca w znajomych;D

12 lata 4 miesiąc temu #484367 przez majka_166
JEDNAK TY;DDD

12 lata 4 miesiąc temu #484371 przez chasiami
Ano jo :) Dziołszka ze ślonska :)

12 lata 4 miesiąc temu #484378 przez patys
a ja to Patrycja Jabłońska :)

12 lata 4 miesiąc temu #484381 przez Jussstyś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka