- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Dopiero co wróciłam z pracy. Odebrałam Natalkę od Oli, położyłam spać i mam chwilkę dla siebie Strasznie nie lubię zostawiać ją na tak długi czas
luska o matko to cię synek urządził
madziorskiepisałaś o 9 mies chłopczyku, który stawia pierwsze kroki...Michałek, syn Oli zaczął chodzić mając 8 miesięcy!!
Dorciahahhaha 3 pary rękawiczek!!!!no to zaszalałaś ja sukieneczkę na roczek już Natalce kupiłam ale nie jakąś bardzo super....raczej w miarę zwyczajną...jak zrobię fotki to wrzucę na forum.
Suari buziaczki dla Igorka ...mamy z Natalka nadzieję, ze mu szybko przejdzie to przeziębienie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Widzę, że produkcja spowolniła
Sauri zdrówka dla Igorka!
Musze iśc na górę bo mała płakuchna.. zasnęła o 19 i już się przebudziła... chyba jej nurofen dam, bo camilia widzę, że kiepsko na nia działa... jak wrócę to dokończe;)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Suari fajnie by było gdyby udało się zaszczepić darmowo! Iza akurat na pneumokoki jest szczepiona ze względu na wczesniactwo i niską masę urodzeniową za free... chociaż pytałam to u nas w przychodni nie było jeszcze przypadku by jakiekolwiek dziecko było chore na pneumokoki, za to na rotawirusa wielokrotnie, aczkolwiek to zazwyczaj po leczeniu w szpitalu...
Suari tym bardziej Cię podziwiam! Mi by się już nie chciało teraz...
Igorek jest już taaki duuży... Śliczne zdjęcie!
Luśka ja nie mogę! Wspólczuję Ci kobieto! Ale dzisiaj chyba taki kiepski dzień dla dzieci był... bo Iza też była dzisiaj strasznie męcząca...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
emka on jeszcze nie ma 9 miesięcy! Ale aż się wierzyć nie chce, że są takie dzieciaczki....
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suari Igorek przystojniak i powaznie wyglada
lusia ten Twoj Olo to ma jakis pociag do zabaw z kupa
U mnie dzisiaj dzien na "nie". Najpierw pralka doslownie zmielila moj ulubiony sweter, potem Batman przyszedl utarzany w gownie, na spacerze wjechalam w mega gowno, a przed chwila wylalam wino i stluklam kielich. W dodatku Miśka jeszcze nie spi i buczy. Jejq ide do niej.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
madziorskie mysle, ze Izunia ma teraz taki etap z tym spaniem. U nas tez bylo roznie np. zawsze karmilam Misie na kolanach i albo odlatywala przy butli i odkladalam ja do lozeczka, albo pogadala lub poszalala w lozeczku i padala, a od jakis trzech dni nie idzie jej na kolanach nakarmic- wygina sie, gada no cuda wyczynia. Odkladam ja do lozeczka, daje butle i sama sobie wypija teraz. Tak lubilam to wieczorne karmienie...no coz, moje dziecko dorasta...
O to widze Miśka opozniona z chodzeniem
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisałam dłuuugiegop posta i go wcięło i jest kuuuuupa !!!!!
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
w nocy też co chwile popłakuje... niby przez sen więc ona spi a ja nie...
zasypiała sama w łóżeczku a teraz jak ja zostawie to jest płącza po chwili jak wejde to siedzi albo stoi w łózeczku... lub lezy ale cały czas gada do sibie lub płacze.. tak jakby za karę tam szła... sama nie wiem co mam o tym mysleć...
usypianie na rękach sprawdza się, więc kilka dni w ten sposób popróbuje ale nie chce żeby sie oduczyła samodzielnego zasypiania włóżeczku, bo teraz to się czuje jakbym miała miesięczne dziecko w domu... a nie 10-miesieczne...
Tak dzisiaj jest dzień kuuupy
Dobrej i spokojnej nocy Wam i sobie zycze... buziaki
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
Dobry wieczor
Dorciu Kochana, przelalam kaske za czapuche na Kristofa konto
Sauri podziwiam za te studia. Ja nie dalabym rady... Igorem faktycznie taki duzy sie wydaje, baaaaa, on jest duzy No i zdrowka dla Szkraba
Madziorskie, cudne zdjecie.
Hania tez kiedys sama usypiala w lozeczku, ale odkad zaczela siadac nie ma mowy. W dzien spi zazwyczaj dwa razy. Rano ok 10-11 max 1,5 h. Mama usypia ja w wozku. Tak jej wygodnie, wiec nie ingeruje. Potem jesli ma drzemke, to ja ja usypiam wlasnie na rekach. Ciezka jest, ale powiem WAM,ze ja to lubie. Ona tak bardzo sie we mnie wtula i zaraz odplywa. Wieczorem dostaje cycka, polazi po lozku i padnie. Zanosze ja po jakims czasie do lozeczka.
Vestuska, moja Hania jeszcze nie chodzi Co TY masz kobito z tym chodzeniem. Nie zrozumcie mnie zle, ale dziecko, ktore nie ma skonczone 9 miesiecy i chodzi to chyba nie do konca dobrze. Zwlaszcza dla jego kregoslupa. Mi tam nie spieszno do Hani chodzenia. Nie zwiczymy ;)Jak bedzie gotowa, to sama pojdzie
Kimka, dawaj foty od fryca.
Luska, podzwiam Cie, ze mimo wszystko dajesz rade z Boleskmai
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
suari Michaśka tez schodzi sama z kanapy, kladzie sie na brzuch i tak smiesznie "rakiem" cofa do tylu, az nogami podloge poczuje
Dorcia, vestusia, polunia gdzie Wy?!?!
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
U nas ostatnio brak czasu. Ja nie wiem jak Wy znajdujecie czas na to aby kazdemu odp i dodatkowo wszystko porobic w domu. Podziwiam..ja ostatnio nie ogarniam. Albo ja jestem jakas niezorganizowana albo juz sama nie wiem... rano wstajemy to Mikus dostaje kaszkę, potem oporządzanie (zmiana piżamki na ubranko, pieluszka, toaleta) potem kawka, zabawa z Mikusiem, usypianie MIkusia (musi dospać), sprzątanie, odkurzanie, zmywanie, pranie itp... potem sąsiadka wpadnie na kawę, czasem ciotka, jedzenie Mikusia, spacer,zakupy, robienie obiadu, spanie Mikołaja,zabawa, kąpiel i wieczór. Czasem nie mam sił. Wieczorem padam.
Moja dieta poszła sie je...ać.. kuzwa ale nie mam ostatnio motywacji Jestem kg na + (waże 49kg ) a juz tak sie ładnie zapowiadało. Potrzebuje motywującego kopa bo do wyśnionej wagi brakuje mi 3-4 kg. Help..
Mikołaj to maniak komputerowo, kabelkowo, pilotowy. Normalnie wspina sie po krzesle i łapie za myszke od komputera.. Normalnie w ojca sie wdał..maniak komputerowy.. Pilot zabiera ze stołu i włącza sobie tv. Taki aparat. Notorycznie robi porządki w szufladach...odsuwa sobie i wywala wszystkie ciuchy na środek pokoju.
Mój MIkołaj sam nie chodzi. Ja też jakos nie mam parcia na to aby szybko chodził. Śmieszy mnie troche jak rodzice gdy dziecko zaczyna powoli robic samo kilka kroczków,to rodzice na siłę chcą je stawiac, chcąc sie pochwalic gosciom.
Co innego jak dziecko samo chce chodzic.
Tak więc zgadzam sie z Madziaską w 100%
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haha Mikus dobry haker
madziorskie sliczne zdjecie Izuni z pradziadkiem
Mykam do wyra.
Baj
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
\Madziorskie pradziadzius widac ze wpatrzony w prawnusie fajna fotka