BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #450607 przez Suari
No Dorcia- to ci Krzysiu poluzował ;) na urlopie byliśmy w Cannes, a sumie tydzień przed naszym przyjazdem były upały, ale my trafiliśmy na ciepłą, ale nie upalną pogodę, w sam raz, kąpać w morzu się nie kąpaliśmy,bo już trochę za zimne, ale Igora ciągnęło i parę razy łapki zamoczył :)

Vestusia- powodzenia w wyborze mieszkania, też planowaliśmy, ale zdecydowaliśmy siuę na działkę, poza tym to nie warto się spieszyć, ale ty chyba chcesz załapać się jeszcze na tą akcję "rodzina na swoim" z tego co pamiętam, jakcoś przekręciłam to sorki, bo nie zawsze jestem z wami na czasie- niestety.

Ola- mąż dojdzie i do piaskownicy, ważne, że pogodzeni już jesteście :)

Uciekam wyprasować firanki, bo Igor śpi. A tak poza tym to ostatnio Igor jak usypia w dzień to chce usypiać na rękach, nie da się położyć w łóżeczku czy nawet na łóżku. Oczywiście kwęka, ale przytuli się i tak do 10 min uśnie, nie wiem czy go odzwyczajać czy samo to mu przejdzie, bo lekki już nie jest.

To do później !!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450619 przez Dorciaition
Suari fajnie, że pogoda dopisała. My byliśmy 3 lata temu w Cannes i Krzysiu wrócił spalony :/

Wiesz co, Lenia też czasami zasypia u mnie na rękach, nie zawsze, ale zdarza się, że potrzebuje takiej bliskości.

Nie dokończyłam, ale musze zmykac szybciutko

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450622 przez kima
Witam się i ja!

Nie mam ostatnio czasu zbytnio, czasem wchodzą, by poczytać u Was, ale ostatnio produkcja taka, że musiałabym chyba do 3 w nocy siedzieć :P

Wieczorem mam w planie troszkę poczytać i poodpisywać! Mam nadzieję, że się uda! :laugh:

Fatalnie mi się piszę, bo tyle okruchów mam w klawiaturze, że wciskać się nie chcą ;) :P

Igorku buziaczki na ten roczek! Matko, dziewczęta, kiedy to zleciało? My już też niedługo!

Dzieciaczki cudne, wszystkie piękniusie, jak namalowane :) Słodziaczki :)

Teraz tylko jedno, potem postaram się coś więcej wkleić, co by nie dostać znowu operki od Dorcki :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #450625 przez Aleksandra
Piaskownicę zrobi tylko musi miec troche wolnego :)

Ale pogoda piękna ! Rano była mgła jak mleko i dopiero co opadła :)

Kima świeta fotka :) Natalce też sie spodobała :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #450644 przez Suari
Kima- ale Kubuś poważny na tym zdjęciu :)

Dorcia- ja tam jeżdżę od dobrych 5 lat,tyle że w sierpniu, ze względu na Igora w tym roku teraz.

12 lata 2 miesiąc temu #450654 przez Aleksandra
Mi to się marzy wyjazd nad morze...może w przyszłe wakacje pojedziemy wo Władysławowa bo tam mój wujek ma pensjonat przy plaży.

Zmykam na dwór. Do później :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #450659 przez madziorskie
Hello ;)

Jak slicznie Lenka! Brawo!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sauri śliczny Igorek! Taki przystojniaczek! No piekny!Widac taki szczęsliwy i zadowolony! :)

Kima mam taka sama powłoczkę na jaśku i Iza zawsze pokazuje gdzie Kubuś... ;) hi hi
Ślicznego masz synka!

oK UDAŁO MI SIĘ DOCZYTAĆ ALE OSTATNIE TO JUZ PO ŁEBKACH... KOŃCZE BO MUSZE JECHAĆ ZROBIĆ MALUTKIE ZAKUPY TYPU KARTKA I KWIATKI, BO IDZIEMY DZISIAJ NA SLUB MOJEJ KUMPELI
MIELIŚMY ISĆ NA WESELE, ALE ODMÓIŁAM ZE WZGLĘDU NA KASĘ, BO JAKBY NIE BYŁO TAKIE WYJŚĆIE 600 BY NAS KOSZTOWAŁO... A OSTATNIO MAMY PAKIET OSZCZEDNOŚCIOWY ZALĄCZONY ;) NO I JAKIS UPOMINEK DLA NICH CHCE KUPIC TZN JAKIS PREZENT MAŁY...

ooo nawet nie zauważyłam że caps lock się włączył...

wybaczcie pa pa do wieczora

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450680 przez vestusia
Witam ponownie :)

Aj co do tego smoka to mnie się również nie podoba jak duże dzieci mają smoki. Jeszcze właśnie do zaśnięcia to co innego, mnie ostatnio Zuzia sceny na spacerze zaczyna robić, nie chce spać w tym wózku więc wyciągam smoka i jakoś chwilowo nie marudzi, ale wtedy i tak wracamy do domu. Nie wiem co jej się nie podoba w tym wózku, no mam tego troszkę dość ;-)

No właśnie Dorcia, Krzyś na pewno czuje się winny, więc przynajmniej tak chce Ci umilić dzisiejszy dzień :D

Kimuś Kubusiek jak zwykle cudny. Boziu jakie on będzie miał powodzenie u dziewczyn!!! Cudny jest, ucałuj go!!!
Pisz do nas częściej, tęsknimy za Tobą Laska!

Zuzia zasnęła z godzinę temu, od rana tylko ganiała i nie chciała spać, więc jak wróciliśmy z oględzin mieszkania to od razu padła bez marudzenia ;-) Piękna pogoda, no a ja już oczywiście buszuję na stronkach z meblami i takie tam :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450747 przez Aleksandra
My już po spacerku. Mała oczywiście większośc czasu przespała ale później bawila się z moim chrześniakiem. Wkleję wam kilka zdjęc.

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #450818 przez polunia
Hej Laseczki :)

Tęskno mi za Wami :( Mam całą noc przed sobą więc o ile internet b edzie dzialał to postaram sie wszystko porządnie przeczytać.

Póki co całue Was mocno i miłkego wieczorku zyczę :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #450858 przez luska
Suari zdjecia z urlopu boskie A gdzie wy byliście??

Kredzia no w końcu sie doezwałaś

Z smoczkiem to róznie bywa , czasem tak bywa , ze maluch sam odrzuci smoczek np. mój Olo.Na razie sie tym nie przejmuję , Aureśka jest jeszcze malutka i mam czas.Nie jest tez nie wiadomo jak uzależniona od smoka , dostaje tylko do spania.Chyba , ze na serio ma cięzki dzień.

Docia wow co się Zdankwoi stało , ze takie laby ci dał :silly:

Vesta to mieszkanie to nie wcale takie małe.Powiedziała bym , ze raczej akurat, tylko no do remontu generalnego , łazienką to się nawet troszkę przeraziłam.

Olu Natka tez ślicznie wygląda.

eh mialam porządnie odpisac , ale normalnie padam .o ile zasniadałam pełna energi tak teraz ledwo siedzę :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #450870 przez madziorskie
Hej hej wieczorem ;)

Dzisiaj pisze z męża laptopa i jakoś strasznei dziwnie mi się tutaj pisze.. :(

Aleksandra śliczna Natalka! A jaka ma piękną kurteczkę, chyba że to bluza.. ale podoba mi się bardzo!

Polunia to Tobie życzymy miłego wieczoru, cobys się nie zanudziła... ale na to pewnie nie liczysz...

Wczoraj oglądaliśmy "Nad zycie" i 3 razy się pośmialismy a ile łez to nie wiem... pierwszy raz się usmialismy jak jechała/pędziła na nartach... drugi raz jak leżeli po slubie i oglądali swoje obrączki, wtedy wysunęłam rękę i mówię też taką mam i smiech... a trzeci raz to jak miała cc i załozyli jej maseczkę to przypomniał mi się mój poród i mówię do męża, że pamiętam, ze tez tak sapałam... ja miałam narkozę jak ona... no i wspomnienia wróciły porodu... ech niby tak dawno, a wydaje się jakby to było z miesiąc temu...
wiele sytuacji było podobnych w filmie do naszej i normalnie chwilami jakbysmy swoje przezycia oglądali.... ech ale się wzruszylismy oboje...

12 lata 2 miesiąc temu #450872 przez madziorskie
Luska korzystaj ile wlezie... ale nie kłoccie się juz....

12 lata 2 miesiąc temu #450921 przez madziaska
Dobry wieczor :)

Dorciu, dziekuje, ze kupisz mi ta czapusie :kiss:

Ojjjj jakie slodkie dzieciaczki :) Kubutek rozwalil mnie ta minka :) Igorek pod palemka superowy. Izunia w kartoniuku :kiss: Boleski przeslodkie. Natka ma slodkie papusie :) Lenia jak slicznie drepta :) Ojjj pominelam jakies cudo ??? ;)

Olcia, dobrze, ze z mezusiem juz dobrze ;)

Kurka, nic juz nie pamietm ;)
Buziaki :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450945 przez polunia
Dzień dobry Dziewuszki :)

Wpadłam się przywitać i pochwalic się moimi dzisiejszymi(w sumie to wczorajszymi) układankami :blink: Bo ja chwalipięta jestem przecież :silly: Ale co tam , bardzo jestem z siebie zadowolona więc wrzucę Wam fotki :woohoo:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Jest 7.52 czas isc spać , o 11 musze wstać. Na szczescie spie w hotelu , D po połtorej godzinie snu pojechał do dzieciaków bo tesciowa musiala jechać do domu bardzo wcześnie.

Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Obiecuje , że od jutra jestem na bieżąco , przeciez wiem , że tesknicie za mną i moimi wypocinami :woohoo: :kiss:
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka