- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Faktycznie ruch trochę mniejszy. Ale weekend, no i pogoda piękna, więc trza korzystać
Madziorskie może własnie Iza chce żebyś ją ululała na rękach? Lenia to też tak różnie, czasami ją tylko położe, a zdarza się, że ją lulam. Chyba coraz więcej przytulania potrzebują te nasze dzieciaczki.
Aniaa no własnie chciałam Ciebie zapytać- mówisz, że Wojtuś tak momentalnie zaczął chodzić, ale robił wcześniej po kilka kroczków czy od razu ruszył na długą trasę?
MAdziaska jak piije Hania??
Luśka koniecznie musisz obejrzeć "Nad życie". Jest cudowny.
Z pogodą u Was to lipa. Myślałam, że w całej Polsce pięknie.
Vestusia np Lenia jeszcze nie chodząca. Jest nas większość. Nie stresuj się
Ooo, to pewnie po nowym roku będziecie działać co?
Miłej pracy jutro :/
My spędziliśmy miło weekend. Wczoraj byłam z Lenia w kościółku na Aniołkowej mszy. Masa ludzi była. Nowe, młode dziewczyny płaczące juz przed mszą. Jeju jak bym siebie widziała jeszcze nie dawno. Ci rodzice, co nie ochrzcili dzieci robili to na wczorajszej mszy. Zapalaliśmy świece i wkładaliśmy je do gromnicy. Ach smutno było. Tylko, że ja to akurat za wiele smucić się nie miałam czasu. Lenia wariowała jak szalona. Po całym kościele z nią latałam. Oczywiście inne dzieci grzeczne
A dzisiaj spacerek oczywiście i zakupy. Jeju zaszalałam dziś. Wszystko dla Leni. Kupiłam jej 3 pary białych rękawiczek na zimę. Nie wiem po co.
W Smyku nie było kiecek
Aa, gdy KRzysiu przymierzał kurtki przyszedł do sklepu też ten z XFactora- Spencer Dawid. W tv przystojny, a na żywo pryszczaty taki i malutki
Właśnie zamówiłam zaproszenia na roczek, więc juz chyba wsio.
Ależ się rozpisałam egoistycznie :/
Buziaki Kobitki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
a Spencera nie kojarze, ale nie oglądam X-factora...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wracam do zywych po weekendzie Podczytywalam Was caly czas.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
polunia super urzadzilas ten wiejski stol. U mojej siostry byl taki na weselu i cieszyl sie duzym zainteresowaniem, az ogorkow kiszonych zbraklo
Dorcia pytalas chyba czy Miśce sie laptop w sklepie spodobal...no wpadl jej w oko "Laptop malej damy" czy jakos tak.
kima heloł Kubunio jak zwykle przeslodki
lusia ciesze sie ze u Was topor wojenny zakopany
emcia sliczne foty, Natalka jest cudna. Do nas ostatnio na spacerze podchodzila wiewiorka, ale spieprzalysmy przed nia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A. pojechal i znowu same zostalysmy
Ide na "Gotowe na wszystko".
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ogladalismy wczoraj "Nad zycie" i powiem Wam, ze jakos szalu dla mnie nie ma. Myslalam, ze to wiekszy "wyciskacz lez" i, ze bardziej przejmujacy bedzie ten film. Fajny byl, ale spodziewalam sie wiekszego "łał".
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ha ha no tak. Widziałam Marcina
Dla mnie film był mega wyciskaczem łez. Bardzo wzruszający.
Polunia zmykaj, zmykaj, a nie siedzisz do nocy. Mam nadzieję, że impreza się udała.
Zmykam spać
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Polunia zmykaj spać kobieto!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spadam. Dobranoc
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
jak wszystkie zmykacie to dobranoc
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madziorskie faktycznie sporo :/ Pooglądaj jeszcze. Może znajdziesz coś fajniejszego i tańszego.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
No nam tez sanek brakuje, oglądam ostanio właśnie na allegro jakies takie ze spiworkiem chce kupic żeby od razy śpiworek do spacerówki mógł być na zime. Ale na zimę brakuje nam jeszcze kozaków, no ale będę jutro w Słupsku to się rozjerzę, a będę w Słupsku bo ….. IDE DO FRYZJERA !!!! MOJA FRYZJERKA wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie byłam u niej chyba ze dwa lata, musiałam się innymi zaspokajać, ale to nie to samo, w sumie to nie planowałam teraz iść tylko przed roczkiem, ale w piątek zadzwonila do mnie koleżanka, że mnie do fryca umówiła, no to co postanowione to ide , akurat mąż jutro ma wolne, jak się fajnie złożyło
Dorcia Wojtek tak na poczteku malutko się puszczał a jak robił sam kroczki, to w sumie bardziej biegł do mnie i tak zrobił ze 2 lub 3 dopiki nie upadł, bo raczej to było upadanie i machanie nogami ile się da, ale wzięłam w piątek chodziłam za nim nie byłam przed nim bo zawsze on wtedy chciał szybko szybko i upadał, wiec szlam równo z nim trzymałam go z tyłu za body i tak sobie szedł powoli aż go zaczelam puszczać i nie wiedział, że go nie trzymam i szedł sam. No i tylko kilka razy mu tak zrobiłam i się nauczył Wczoraj to wymyślił zabawę, że oddalał się ode mnie na czworaka ile się dało, wstawal i szedł do mnie, jaka mniał radoche, i tak w kółko, no frajda dla niego to była niesamowita, no ale zawracać jeszcze nie umie
Fajnie Dorcia, że miło spędziliście niedziele.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
aniaaja mam już spiworek bo do gondoli miałam i pasuje na spacerówkę i do sanek można, a nawet fotelika. Ale do fotelika to bez sensu, bo w aucie przeciez mrozu nie ma, a kocykiem też można przykryć i potem jak się nagrzeje bardziej to odkryć. Ooo super, że masz tak niespodziewanie fryzjera Fajnie tak. He he nauczy się i zawracać Wojtuś!
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa