BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #451256 przez Dorciaition
Witajcie.
Faktycznie ruch trochę mniejszy. Ale weekend, no i pogoda piękna, więc trza korzystać :)

Madziorskie
może własnie Iza chce żebyś ją ululała na rękach? Lenia to też tak różnie, czasami ją tylko położe, a zdarza się, że ją lulam. Chyba coraz więcej przytulania potrzebują te nasze dzieciaczki. :)

Aniaa no własnie chciałam Ciebie zapytać- mówisz, że Wojtuś tak momentalnie zaczął chodzić, ale robił wcześniej po kilka kroczków czy od razu ruszył na długą trasę?

MAdziaska
jak piije Hania??

Luśka koniecznie musisz obejrzeć "Nad życie". Jest cudowny.
Z pogodą u Was to lipa. Myślałam, że w całej Polsce pięknie.

Vestusia np Lenia jeszcze nie chodząca. Jest nas większość. Nie stresuj się :blink:
Ooo, to pewnie po nowym roku będziecie działać co? :lol:
Miłej pracy jutro :/

My spędziliśmy miło weekend. Wczoraj byłam z Lenia w kościółku na Aniołkowej mszy. Masa ludzi była. Nowe, młode dziewczyny płaczące juz przed mszą. Jeju jak bym siebie widziała jeszcze nie dawno. Ci rodzice, co nie ochrzcili dzieci robili to na wczorajszej mszy. Zapalaliśmy świece i wkładaliśmy je do gromnicy. Ach smutno było. Tylko, że ja to akurat za wiele smucić się nie miałam czasu. Lenia wariowała jak szalona. Po całym kościele z nią latałam. Oczywiście inne dzieci grzeczne ;)

A dzisiaj spacerek oczywiście i zakupy. Jeju zaszalałam dziś. Wszystko dla Leni. Kupiłam jej 3 pary białych rękawiczek na zimę. Nie wiem po co.
W Smyku nie było kiecek :)

Aa, gdy KRzysiu przymierzał kurtki przyszedł do sklepu też ten z XFactora- Spencer Dawid. W tv przystojny, a na żywo pryszczaty taki i malutki ;)

Właśnie zamówiłam zaproszenia na roczek, więc juz chyba wsio.

Ależ się rozpisałam egoistycznie :/

Buziaki Kobitki :kiss:

Alanek[*] :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #451282 przez madziorskie
Dorcia no nie nwiem zobaczymy co dalej będzie z tym spaniem... może masz rację, bo ona w ciągu dnia czesto się do mnie przytula, albo do mojej siory jak wpadnie do nas...

a Spencera nie kojarze, ale nie oglądam X-factora...

12 lata 2 miesiąc temu #451286 przez Malina86
Czesc Kochane :)

Wracam do zywych po weekendzie :) Podczytywalam Was caly czas.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

polunia super urzadzilas ten wiejski stol. U mojej siostry byl taki na weselu i cieszyl sie duzym zainteresowaniem, az ogorkow kiszonych zbraklo :laugh:

Dorcia pytalas chyba czy Miśce sie laptop w sklepie spodobal...no wpadl jej w oko "Laptop malej damy" czy jakos tak.

kima heloł :) Kubunio jak zwykle przeslodki :)

lusia ciesze sie ze u Was topor wojenny zakopany :)

emcia sliczne foty, Natalka jest cudna. Do nas ostatnio na spacerze podchodzila wiewiorka, ale spieprzalysmy przed nia :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A. pojechal i znowu same zostalysmy :(

Ide na "Gotowe na wszystko".

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #451295 przez Malina86
Hahahaha Dorcia- Dawid mial na nazwisko Podsiadlo, a Spenner, a nie Spencer to byl Marcin. To kogo w koncu widzialas? :laugh:

Ogladalismy wczoraj "Nad zycie" i powiem Wam, ze jakos szalu dla mnie nie ma. Myslalam, ze to wiekszy "wyciskacz lez" i, ze bardziej przejmujacy bedzie ten film. Fajny byl, ale spodziewalam sie wiekszego "łał".

12 lata 2 miesiąc temu #451302 przez polunia
Malina widzę , że w tym samym czasie wracamy do zywych :blink: Z tym , ze ja zaraz spadam spać bo masakrę mam. Trzeci raz z rzędu spałam jakies 3 godziny więc wybaczcie... :side:
Buziaki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #451311 przez Dorciaition

ha ha no tak. Widziałam Marcina :)

Dla mnie film był mega wyciskaczem łez. Bardzo wzruszający.

Polunia zmykaj, zmykaj, a nie siedzisz do nocy. Mam nadzieję, że impreza się udała.

Zmykam spać

12 lata 2 miesiąc temu #451312 przez polunia
No co Ty? Ja tam zryczałam się jak smok na tym filmie. Fakt , myslalam , że będzie bardziej "lał" ale i tak mnie mega poruszyl.

12 lata 2 miesiąc temu #451324 przez madziorskie

Polunia zmykaj spać kobieto!

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 2 miesiąc temu #451325 przez Malina86
No ja tez sie wzruszylam, ale po Waszych zapowiedziach to myslalam, ze bede buczec caly film.

Spadam. Dobranoc :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #451328 przez madziorskie
Acha byłam dzisiaj oglądac mebelki do pokoju Izki i te które mi się spodobały to za komplet musiałabym 4 tys zapłącic... sporo... aaa plus materac do łóżka...

jak wszystkie zmykacie to dobranoc

12 lata 2 miesiąc temu #451334 przez Dorciaition
Malina ja ryczałam od początku ;)

Madziorskie faktycznie sporo :/ Pooglądaj jeszcze. Może znajdziesz coś fajniejszego i tańszego. :)

12 lata 2 miesiąc temu #451341 przez Malina86

12 lata 2 miesiąc temu #451350 przez aniaa_
No właśnie jak miałam wolne to nikogo nie było  3 godziny sama czaicie , a maż zabrał wojtka do dziadka i na mecz poszli , a niech młody uczy się od małego, będzie z tata gral.

No nam tez sanek brakuje, oglądam ostanio właśnie na allegro jakies takie ze spiworkiem chce kupic żeby od razy śpiworek do spacerówki mógł być na zime. Ale na zimę brakuje nam jeszcze kozaków, no ale będę jutro w Słupsku to się rozjerzę, a będę w Słupsku bo ….. IDE DO FRYZJERA !!!! MOJA FRYZJERKA wróciła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie byłam u niej chyba ze dwa lata, musiałam się innymi zaspokajać, ale to nie to samo, w sumie to nie planowałam teraz iść tylko przed roczkiem, ale w piątek zadzwonila do mnie koleżanka, że mnie do fryca umówiła, no to co postanowione to ide , akurat mąż jutro ma wolne, jak się fajnie złożyło 

Dorcia Wojtek tak na poczteku malutko się puszczał a jak robił sam kroczki, to w sumie bardziej biegł do mnie i tak zrobił ze 2 lub 3 dopiki nie upadł, bo raczej to było upadanie i machanie nogami ile się da, ale wzięłam w piątek chodziłam za nim nie byłam przed nim bo zawsze on wtedy chciał szybko szybko i upadał, wiec szlam równo z nim trzymałam go z tyłu za body i tak sobie szedł powoli aż go zaczelam puszczać i nie wiedział, że go nie trzymam i szedł sam. No i tylko kilka razy mu tak zrobiłam i się nauczył Wczoraj to wymyślił zabawę, że oddalał się ode mnie na czworaka ile się dało, wstawal i szedł do mnie, jaka mniał radoche, i tak w kółko, no frajda dla niego to była niesamowita, no ale zawracać jeszcze nie umie 

Fajnie Dorcia, że miło spędziliście niedziele.

12 lata 2 miesiąc temu #451367 przez madziorskie

aniaaja mam już spiworek bo do gondoli miałam i pasuje na spacerówkę i do sanek można, a nawet fotelika. Ale do fotelika to bez sensu, bo w aucie przeciez mrozu nie ma, a kocykiem też można przykryć i potem jak się nagrzeje bardziej to odkryć. Ooo super, że masz tak niespodziewanie fryzjera ;) Fajnie tak. He he nauczy się i zawracać Wojtuś!

12 lata 2 miesiąc temu #451378 przez madziorskie
Na styczniówkach jest dzieco Czaruś, który nie ma jeszcze 9 miesięcy, a juz robi sam pierwsze kroczki... no niesamowity jest!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka