- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Postaram się jutro wejść na dłużej, żeby poopowiadać co u nas w końcu, a tęsknie za Wami bardzo i za czasami kiedy miałam dużo czasu na forum, kiedy cały dzień laptop był włączony, a ja wcinając snikersy pisałam do Was
buziaczki, miłej nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej Kobietki, no miałam coś naskrobać, ale jak wszystko przeczytałam, to już spać mi sie zachciało i zmykam w poduchy, bo jutro znowu po 5 muszę wstać!
Postaram się jutro wejść na dłużej, żeby poopowiadać co u nas w końcu, a tęsknie za Wami bardzo i za czasami kiedy miałam dużo czasu na forum, kiedy cały dzień laptop był włączony, a ja wcinając snikersy pisałam do Was
buziaczki, miłej nocki
Kima- koniecznie muszisz postarać się o drugiego dzidziusia, bo to wtedy było kuuupe czasu na forum i objadanie się snikersami. Ty nie myśl, że nie pamiętam, bo smaka robiłaś, a ja nie mogłam
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to z racji tego, że spać nie mogę to wam pomarudzę tu jeszcze. Nauczyłam Igora schodzić tyłem z łóżka i za każdym razem tak schodzi, tak, że trochę spokojniejsza jestem, że nie spadnie z niego. No i mamy 8 zęboli i w drodze też są jakieś, ale nie wiem dokładnie ile. A ta bestia mała to nauczyła się oszukiwać czasami noiby coś wsadza do buzi i się przy tym śmieje, a ja od razu sprawdzam, co tym razem chce zjeść i zdarzyło się kilka razy, że jak wsadziłam palucha to mnie ugryzł.
A czy wasze dzieciaczki też próbują na was wymuszać coś ? Igor ostatnio coś chciał, nie pamiętam już co, nie pozwoliłam mu, to zaczął wyć, położył się na dywanie i wył. Strasznie się też denerwuje, bo chce chodzić, a boi się, podchodzi bierze moje ręce i chce iść, a jak nie idę to też marudzi niesamowicie. To znowu tak egoistycznie napisałam
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Wczoraj się nie odzywałam bo prawie cały dzień byłam w Warszawie. Poczytałam was po łebkach
Co do kurteczki Natalki to jest bluza polarowa. Moja mam jej kupiła. Do tego w komplecie sa różowe spodenki polarowe ale jeszcze za duże
Dziś Natalka wstała o 4.30! a wczoraj poszła spac o 19.30 więc mielismy nadzieje że dłużej pośpi. Po śniadanku pospala z nami jakieś pół godziny i jeszcze nie jest spiaca.
Suari Natalka też próbuje już wymuszac. Taki wiek Jak coś jest nie po jej mysli to jest wrzask, złośc, rzucanie wszystkiem i płacz. Masakra
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Po pięknym wiosennym tygodniu nastął szary, bury, ponury, wilgotny jesienny dzień... buuu nie lubie takich! Chyba dzisiaj nawet sobie spacer podarujemy... Nie chce mi się wychodzić z domu...
Iza dzisiaj obudziła sie jak zawsze o 7:30 i juz nie zasnęła (zawsze koło 8 zasypiała i do 9 spałyśmy)... no ale myslę sobie będzie bardziej zmęczona to lepiej zaśnie o 10.. akurat... o 10:30 znowu miałam problem by położyć ją spać, w końcu uśpiłam na rękach i całe 40 minut spała, ale udało mi się wziąść prysznic przed chwila dałam jej Camilie i znowu na rekach uspiłam bo widziałam że jest spiąca... ciekawe jak długo pospi tym razem... ech taka marudna i pąłcząca dzisiaj od rana jest... cięzkie są takie dni...
Suari Ty nadal studiujesz czy juz tam pracujesz? Ja bardzo miło wpsominam okres studiów, opiekowałam się wtedy 2 dziewczynkami takimi 1 i 4 latka;) fakt omijałam wykłady i tylko na ćw chodziłam, bo inaczej z czasem nie wyrabiałam... mało spałam, a zmęczenia nie czułam... a teraz już bym chyba tak nie dała rady... heh starośc nie radość.. młodośc rządzis ię innymi prawami sesja u nas trwała zawsze 2 tygodnie, potem tydzien poprawki i te 2 tyg to były wyjęte z zyciorysu pamiętam... po 3-4 godz snu dziennie w tym czasie ale dawało się rade i tego zmęczenia nie było czuć... a teraz jakbym spała 3-4 godz to bym padła chyba, więc Cię bardzo podziwiam z tym snem!!!
Ooo super, że Igorek juz umie schodzić tyłem z łóżka! No zobacz jaki cwaniak z Igorka... heh mały gryzoń...
Iza też jak jej na coś nie pozwolę, wystarczy że powim nie wolno, a już jest ryk, ale od razu pokazuje jej co wolno, albo daje jej coś do rączki, żeby nie myslała, że matka tylko wszystkiego zabrania
Aleksandra witam w klubie niespiących dzieci... ech moja to chociaz rano do 7:30 pospała... tyle że całą noc co jakiś czas z płaczem się budziła... u nas wczoraj taka straszna mgła była, a dzisiaj już nie ma takiej, ale i tak jest szaro buri i wilgotno, tak jakby mżawka padała...
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dopiero mgła przeszła ale jest zimno i mokro
Obcięła Natalci dziś grzywkę bo tak szybko jej włosy rosną, że miała juz ja w oczach a spinki wyciaga. Oto i moja modelka :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja nie obcinam, chociaż grzywka sięga jej do ust słyszałam, że do roczku się nie obcina, ale czemu to nie wiem... mała na szvzęscie nie ściąga spineczek ani gumek więc jak nie ma spinki to ma "palmę" na czubku głowki...
Dzisiaj zanim położyłam ją spać zasalutowała spinką prosto moje w zęby.. zęby całe, ale teraz widzę, że na główce ma małą rankę... ech niedobra matka!
N atalka jest słdziutka!
A w tle widzę autko takie do odpychania nóżkami tak? Używa go Natka?
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez słyszałam, że do roczku sie nie obcina. To są jakieś zabobony ale ja nie wierzę w zabobony i gdybym musiała to obcięłabym jej wcześniej.
Natalka właśnie zasnęła. Dzis ma nastrój w kratke. Raz jest super, rewelacyjnie a zaraz wszystko jej nie pasuje. Ja też jestem jakaś rozdrażniona, ale ja jestem meteopatą więc pogoda tak na mnie wpływa. Bez słońca fatalnie funkcjonuję.
Madziorskie to ładnie sie uspiałyście, że krew sie polała Ja juz przestałam liczyc siniaki zarówno u siebie jak i u Natalki....
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madziorskie ja studiuję drugi kierunek, nie myśl, że jestem taka młoda Jakoś funkcjonuję,czasami jest to męczące,bo do pracy trzeba wstać 0 5.30, a kładę się zazwyczaj o 23-24, dobrze, że Igor budzi się raz na jedzenie, a jak wróciłam do pracy pod koniec maja, to potrafił się budzić co dwie godziny, wtedy to chpodziłam do pracy prawie nieprzytomna.
U nas pogoda piękna, ale siedzimy w domu. Nie mówcie nic o spaniu. Igor wstał chwilę po 6, potem spał od 10.30 do 11, usnął teraz, ale nie wiem ile pośpi, bo go ten katar męczy. Pierwszy raz od dłuższego czasu jestem niewyspana
Fajną ma fryzurkę Natalka Jaka zadolna mamcia- nie widać schodków na grzywce
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suari nie chwaląc sie nawet mi to wyszło. Natalka z samej ciekawości siedziała spokojnie. Na zdjęciu nie widac ale jest troszke schodków ale to nawet bardzo ładnie wygląda. Przynajmniej nie muszę jej co chwilę grzywki poprawiac
Na katar dla dzieci polecam maśc majerankową pod nosek. Kosztuje grosze ale jest ulga przy oddychaniu szczególnie na noc
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak ktoś wyczai schodki to powiesz, że to specjalnie tak wycieniowana jest
A to z soboty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sliczne zdjęcie Igorka. Kawaler z niego rośnie jak na drożdżach
Natalka zaczyna marudzenie. Niech Z szybko przyjeżdża
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Suari zdrówka dla Igorka , jejku jak tak patrze na niego , to on już taki poważny i duży.
Natka z nowa fryzurka boska
Madziorskja nie przejmuj się jakimiś zabobonami
ania no i korzytaj i czekam na fotke po frycu.
Eh ja dziś tylko tak pobieżnie , bo mnie maluchy tak wykończyły Dały mi tak poali po południu , ze myślałam , ze wyjdę z siebie i stanę obok
Najpierw mała chciała uśpić , Olo dwa razy ją obudził.Nie muszę pisać jak potem młoda sie zachowywało.Taki dostał opr , ze suma sumarum też był nie do życia.O17.30 wyladowali w wannie , bo ile mozna było to znieść.Młoda siedziała poł godziny i potem normalnie spac .ale jak ją usypiał to co mój zajebisty synek musiał zrobić......zesrał się w wannie wszystko umazał.
[/hide]