- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Faktycznie ten kurczaczek w borowikach brzmi apetcznie ale ja nadal boję się jeśc grzyby, a je uwielbiam!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Natalka przez pewien czas jadła tylko w foteliku, ale ponieważ ma on zepsute pasy ogarnęła, że można w nim wstawac i to był koniec jedzenia w foteliku. Później jadła u mnie na kolanach i się nawet nie wyrywała ale od dzisiaj znowu je w foteliku bo zaczęła mnie kopac i szczypac i w ogóle był dramat.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzis pije martini, ale tylko lamkę
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewuszki A. przyjechal już wczoraj, dzisiaj pół dnia z tym mieszkaniem komunalnym załatwialismy.
Poza tym oczywiście zadyma z tesciami.
Pisze z telefonu, może uda mi się potem wejść na kompa to cos skrobne wiecej.
Buziaki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Podczytywałam, ale moje dziecię chyba od Miśki się zaraziło i koniecznie chce też pisać.
No właśnie Malina- jak podoba się Michasi laptop?
Suari mamy nadzieję na zdjęcie naszego Roczniaczka
Dziewczyny, ale szykujecie żarci. Goście na pewno z pustymi żołądkami nie pójdą do domu.
Luśka cudowne te Twoje Boleśki i Bolesławy Jak tak patrzę na nich to aż mi się chce rodzeństwa dla Leni
Madziaska w weekend będę w Smyku, wiec jeśli czapa będzie to zakupię Hani.
Vestusia Lenia je w krzesełku, tzn tylko chwilę, a potem już się zaczyna, bo chce
wstać, nie może usiedzieć. Dzis się aż poryczałam, bo o 14 przygotowałam obiadek, no i ta nie chciała jeść, a od 4 rano nic nie jadła, no ale o 15 zjadła prawie cały słoiczek.
Aż zazdroszczę Wam, że Zuzia tak grzecznie siedzi. Dla mnie posiłki Leni to ostatnio straszne przeżycie. Martwię się o nią. Kurka jakiś czas temu tak pięknie jadła.
Coś czuję że te nasze dziewczynki jakoś równo zaczną chodzić. Lenia dziś zrobiła 5 albo 6 kroków do mnie. Ale byłam szczęśliwa Zauważyłam, że najlepiej idzie jej z rana i gdy ma butki.
Ola mam nadzieję, że Wasze stosunki się poprawią szybciutko.
Malina ,a ci co znowu wymyślili?
Trzymam kciuki za to komunalne mieszkanie?
My wczoraj spędziliśmy wieczór w Sopocie. Jeju jak tam jest pieknie! Zawsze twierdziłam, że Sopot to najpiękniejsze miasto w Polsce, a teraz to już chyba i na świecie. Dużo zrobili tam na nowo. No jest cudownie. Szczególnie wieczorem.
KRzysiu nawet kwiatka mi kupił, ale co miał zrobić jak baba podeszła do nas
Fajnie było.
A dziś w sumie dużo na dworku, bo pogoda cudowna. Oby trwała jak najdłużej.
Aaa, pokaże Wam, bo wczoraj zamówiłam lizaczki dla gości na roczek, no i bedą miały takie naklejki. Połowa z jednym zdjęcie i połowa z drugim, bo jak małżeństwo to dostaną różne
Kurde, nie idzie wkleić, bo jest w pliku Adobe Reader i nie umiem zmienić na pdf :/
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
vestusia toż to weterynarz powinien wziąć ciało do utylizacji!!! Nie moge uwierzyć, że Wam go dał!!! No masakra! A z kredytem niestety nie pomogę, bo się nie znam...
Olu ale ten w borowikach to tak na parwdę jest w pieczarkach... tzn mozna zrobić w borowikach także, ale ja robię pieczarki... A dlaczego boisz się jeśc grzyby?
Olu moja tez dzisiaj taki jakiś dzień złości miała i wogóle byłą niegrzeczna! Ale to chyba przez to, że rano spała pól godziny tylko Ja Cię bardzo dobrze rozumiem, bo ja dzisiaj też prawie wyszłam z siebie i jeszcze trochę normalnie odrobina a mogłabym jej klapsa dać, chociaż wiem, ze nie dałoby to nic tylko większy ryk! Dzisiaj naprawdę wychodziła z siebie! Dobrze, że już śpi. Nawet na spacerze była niegrzeczna. Po 2 godz wróciłam do domu i potem jeszcze na godzinę poszłam, ale nadal była marudna.. ech...
Niedługo "na wspólnej" chciałam napisac a dzisiaj piątek... ech no nic biorę się za papiery...
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zbyszek poszedł robic piaskownicę dla Natalki - tak wiem...jest juz ciemno, ale chyba wziął sobie do serca moje gadanie od paru dni o piaskownicy , jeszcze mu zostało do naprawienia kółko od wózka, a dokładnie dętki bo mam kapcia od...tygodnia Na szczęście mam drugi wózek - tzw parasolkę więc smigam na spacery ale na moje wsiowe drogi się nie nadaje za bardzo
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olu ale ten w borowikach to tak na parwdę jest w pieczarkach... tzn mozna zrobić w borowikach także, ale ja robię pieczarki... A dlaczego boisz się jeśc grzyby?
Cztery lata temu zjadłam grzyby marynowane teściowej i wylądowałam po nich na pogotowiu a później na izbie przyjęc z prawie rozwaloną watrobą. W pracy się ze mnie śmiali, że "dopiero co za mąż wyszła a juz teściowej podpadła" - teraz to i ja sie z tego śmieję Musiał byc w słoiczku jakiś trujący i może przy marynowaniu nie poznała, albo były juz stare, długo leżały...nie wiadomo. W każdym bądź razie BARDZO uważam z grzybami i nawet pieczarkami (chociaż ostatnio pieczarki jadłam i zyję )A ja tak lubię grzyby !!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
- madziorskie
- Wylogowany
- gadatliwa
Miłego wieczoru i spokojnej nocy pa pa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa