BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 2 miesiąc temu #450340 przez Aleksandra
Już jestem. Byłyśmy jeszcze na podwórku i mała szalała w piachu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Faktycznie ten kurczaczek w borowikach brzmi apetcznie ale ja nadal boję się jeśc grzyby, a je uwielbiam!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalka przez pewien czas jadła tylko w foteliku, ale ponieważ ma on zepsute pasy ogarnęła, że można w nim wstawac i to był koniec jedzenia w foteliku. Później jadła u mnie na kolanach i się nawet nie wyrywała ale od dzisiaj znowu je w foteliku bo zaczęła mnie kopac i szczypac i w ogóle był dramat.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450360 przez vestusia
Oczywiście zapomniałam napisać, że mój zięć i Aurelka to cudowne dzieciaczki i jakie mają fajne zdjęcia :D Wspaniała zabawa, no Aurelka to taka mała Księżniczka :)

12 lata 2 miesiąc temu #450372 przez Aleksandra
Uff...młoda spi. Dziś miala taki dzien, że mało z siebie nie wyszłam. Złośnik z niej rośnie, że hoho! Krzyczy, rzuca czym popadnie, szczypie, kopie i się sama rzuca. Ani pójśc siku ani coś przy kuchni zrobic bo zaraz ryk. No masakra!! Przed snem tez awanturkę zrobiła ale na szczęście padła.

Dzis pije martini, ale tylko lamkę :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #450389 przez Malina86
Igorku kochany wszystkiego najlepszego w dniu Twoich pierwszych urodzin!

Dziewuszki A. przyjechal już wczoraj, dzisiaj pół dnia z tym mieszkaniem komunalnym załatwialismy.

Poza tym oczywiście zadyma z tesciami.

Pisze z telefonu, może uda mi się potem wejść na kompa to cos skrobne wiecej.

Buziaki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450408 przez Dorciaition
Hello.
Podczytywałam, ale moje dziecię chyba od Miśki się zaraziło i koniecznie chce też pisać.
No właśnie Malina- jak podoba się Michasi laptop?

Suari mamy nadzieję na zdjęcie naszego Roczniaczka ;)

Dziewczyny, ale szykujecie żarci. Goście na pewno z pustymi żołądkami nie pójdą do domu. :)
Luśka cudowne te Twoje Boleśki i Bolesławy :blink: Jak tak patrzę na nich to aż mi się chce rodzeństwa dla Leni :)

Madziaska w weekend będę w Smyku, wiec jeśli czapa będzie to zakupię Hani.

Vestusia
Lenia je w krzesełku, tzn tylko chwilę, a potem już się zaczyna, bo chce
wstać, nie może usiedzieć. Dzis się aż poryczałam, bo o 14 przygotowałam obiadek, no i ta nie chciała jeść, a od 4 rano nic nie jadła, no ale o 15 zjadła prawie cały słoiczek.
Aż zazdroszczę Wam, że Zuzia tak grzecznie siedzi. Dla mnie posiłki Leni to ostatnio straszne przeżycie. Martwię się o nią. Kurka jakiś czas temu tak pięknie jadła.

Coś czuję że te nasze dziewczynki jakoś równo zaczną chodzić. Lenia dziś zrobiła 5 albo 6 kroków do mnie. Ale byłam szczęśliwa :) Zauważyłam, że najlepiej idzie jej z rana i gdy ma butki.

Ola mam nadzieję, że Wasze stosunki się poprawią szybciutko.

Malina
,a ci co znowu wymyślili?
Trzymam kciuki za to komunalne mieszkanie?

My wczoraj spędziliśmy wieczór w Sopocie. Jeju jak tam jest pieknie! Zawsze twierdziłam, że Sopot to najpiękniejsze miasto w Polsce, a teraz to już chyba i na świecie. Dużo zrobili tam na nowo. No jest cudownie. Szczególnie wieczorem.
KRzysiu nawet kwiatka mi kupił, ale co miał zrobić jak baba podeszła do nas ;)
Fajnie było.
A dziś w sumie dużo na dworku, bo pogoda cudowna. Oby trwała jak najdłużej.

Aaa, pokaże Wam, bo wczoraj zamówiłam lizaczki dla gości na roczek, no i bedą miały takie naklejki. Połowa z jednym zdjęcie i połowa z drugim, bo jak małżeństwo to dostaną różne :)
Kurde, nie idzie wkleić, bo jest w pliku Adobe Reader i nie umiem zmienić na pdf :/

Alanek[*] :(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450412 przez madziorskie
Hej z wieczora!

vestusia toż to weterynarz powinien wziąć ciało do utylizacji!!! Nie moge uwierzyć, że Wam go dał!!! No masakra! A z kredytem niestety nie pomogę, bo się nie znam...

Olu ale ten w borowikach to tak na parwdę jest w pieczarkach... :laugh: :laugh: tzn mozna zrobić w borowikach także, ale ja robię pieczarki... :P A dlaczego boisz się jeśc grzyby?

Olu moja tez dzisiaj taki jakiś dzień złości miała i wogóle byłą niegrzeczna! Ale to chyba przez to, że rano spała pól godziny tylko :dry: Ja Cię bardzo dobrze rozumiem, bo ja dzisiaj też prawie wyszłam z siebie i jeszcze trochę normalnie odrobina a mogłabym jej klapsa dać, chociaż wiem, ze nie dałoby to nic tylko większy ryk! Dzisiaj naprawdę wychodziła z siebie! Dobrze, że już śpi. Nawet na spacerze była niegrzeczna. Po 2 godz wróciłam do domu i potem jeszcze na godzinę poszłam, ale nadal była marudna.. ech...

Niedługo "na wspólnej" chciałam napisac a dzisiaj piątek... ech no nic biorę się za papiery... ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #450417 przez Aleksandra
Dorcia fajnie, że wczoraj spedziliście miły wieczór :) Ale sie usmiałam z tego kwiatka - jakbys o moim pisała :silly:

Zbyszek poszedł robic piaskownicę dla Natalki - tak wiem...jest juz ciemno, ale chyba wziął sobie do serca moje gadanie od paru dni o piaskownicy , jeszcze mu zostało do naprawienia kółko od wózka, a dokładnie dętki bo mam kapcia od...tygodnia :dry: Na szczęście mam drugi wózek - tzw parasolkę więc smigam na spacery ale na moje wsiowe drogi się nie nadaje za bardzo :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #450427 przez Aleksandra
madziorskie napisał:

Olu ale ten w borowikach to tak na parwdę jest w pieczarkach... :laugh: :laugh: tzn mozna zrobić w borowikach także, ale ja robię pieczarki... :P A dlaczego boisz się jeśc grzyby?

Cztery lata temu zjadłam grzyby marynowane teściowej i wylądowałam po nich na pogotowiu a później na izbie przyjęc z prawie rozwaloną watrobą. W pracy się ze mnie śmiali, że "dopiero co za mąż wyszła a juz teściowej podpadła" - teraz to i ja sie z tego śmieję :) Musiał byc w słoiczku jakiś trujący i może przy marynowaniu nie poznała, albo były juz stare, długo leżały...nie wiadomo. W każdym bądź razie BARDZO uważam z grzybami i nawet pieczarkami (chociaż ostatnio pieczarki jadłam i zyję :laugh: :) )A ja tak lubię grzyby !!!

12 lata 2 miesiąc temu #450436 przez Dorciaition
Madziorskie Izunia cudna . Wygląda jak laleczka :)

Co Ty za papiery ciągle robisz? :)

12 lata 2 miesiąc temu #450438 przez madziorskie
No to się Tobie nie dziwię!!! ;-) Ale T. nie chciała się Ciebie pozbyć? Heh zazwyczaj to niby synowa teściowej takie serwuje.. hi hi w żartach oczywiście ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #450441 przez madziorskie

12 lata 2 miesiąc temu #450446 przez madziorskie
ok ja mam wieczór filmowy z mężem.. bedziemy oglądać "nad życie", które tak zachwalałyście ;)

Miłego wieczoru i spokojnej nocy pa pa

12 lata 2 miesiąc temu #450449 przez Dorciaition
Aaa, rozumiem :)

Przygotuj sobie chusteczki :)

Pa

12 lata 2 miesiąc temu #450459 przez Dorciaition
Idę :)

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #450482 przez Suari
Rok temu o tej porze ...... wysokczył Igor :) :) :) :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka