- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Ja zmykam na film z mężem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Do jutra mamuśki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
pisze już z domku z własnego kompa , więc mam nadziej , że teraz normalnie.U fajnie niby mniej obowiązków , ale Aureska wiecznie do kompa się wspinała i nie dała nic zrobić.Spala w pokoju tez gdzie komp i jak Olo za mna chodził to nic nie dało rady skorzystać.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z tym psem , to mnie aż ciary po plerach przeszły!!!
Ty to masz za dobrze z Zuzką.U nas Aureśka też je w krzesełku , ale mimo wszytko i tak jest mi potrzeba multum zabawek żeby z dupa usiedziała , a ile muszę sie nagadać i na wydurniać.
EE Docia gdzie ty te lizaki zamawiałaś też takie chce
no prosze i kwiatka sie doczekałaś Fajnie , ze macie tak blisko do spotu.my mam niby Torrun pod nosem tez ładny , no ale mój to mnie nawet tam nie zabiera.ale Sopot .... czyli nastepne spotkanie matek alkoholiczek zrobimy w Sopocie , i ja tez nalegam na Wrocław
Izunia jest słodaśna hehehe
u mnie dzis taki boski humorek miała mała po spaniu , ale to dlatego , ze ją telefon obudził.Na dworze jej sie poprawiło , ale w końcu w wózku zasneła.Pierwszy raz od X czasu.
Kurcze Dcoia no co z tą Leneczka , że z niej tadek nie jadek.A nic na nią nie działa , typu "patrz leci ptaszek", czy patrzenie w okienko.
Olci , a kto wie co tam teściowa miała w planach , ale całe szczęście w nieszczęściu , ze nic poważnego z tego nie wyszło
Leneczka jak zwykel modnisia .I jak pieknie kroczka robi
Suri pilnowałas godziny normalnie , ale ja ci ze świadomościa , ze to już cały rózniutki rok minął??
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Lece , bo cos chce
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Igor też je w krzesełku, ale nie zawsze wysiedzi do końca, jak je zupę to na początku jest ok, ale po pewnym czasie zaczyna wybierać jakieś kawałki większe z buzi i zaczyna marudzić. Albo chce jeść sam, więc wyciąga z buzi kładzie na rękęi drugą sam wsadzado buzi. Tak, że umajdolony jest wszędzie.
Wklejam wam kilka fotek z dzisiaj przed wyjazdem na szybkiego zamówiłam tort, dzisiaj kupiłam mu prezent i tak na szybkiego zrobiłam
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To zaszalałam z ilością
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Dorcia, Madziorskie, Suari -dzieciaczki macie śliczniusie. Jesli kogos pominęłam, sorki ale nie mam sił tyle stron wertować. Nasze listopadowe dzieciaczki nam sie udały
Mam nadzieję, że cos znajdę, bo niedużo czasu zostało do chrzcin.
No i szukałam dla siebie sukienki.. hm... normalnie wszystko na jedno kopyto falbanki, cekinki, kokardki... sory ale podziękuje..szukam czegoś prostego a zarazem eleganckiego. Sukienkę ołówkową wykonaną z eleganckiego materiału (może być z jakąś drobną ozdobą). Niestety jak na razie nic nie znalazłam.. No i jak uważacie czy sukienka w kolorze czarnym pasuje na chrzciny?? Tzn czarna sukienka + perełki + malinowy płaszczyk? Czy po prostu lepiej w ten dzien odpuscic sobie kolor czarny (chodzi o kolor sukienki) - nie ukrywam że najbardziej lubie ten kolor i najlepiej sie czuję..
Widzę, że Wasze dzieciaczki to zaczynają już samodzielnie chodzić. Mój synuś póki co to chodzi trzymając sie stołu, mebli, kanapy. Czasem sie puszcza i stoi z pół minuty sam ale potem sie łapie czegoś/kogoś. Ma czas na samodzielne chodzenie, nie stresuję się z tego powodu..
AAA i jeszcze chce Was zapytac o kwestię smoczka.. Kto już jest "odsmoczkowany"? Mikołaj to taki ssak co bardzo lubi nunusia. Nie wiem jak go oduczyc...sama nie wiem...moze poczekam jak skończy rok..wtedy powalczymy.. Z uwagi na to że mamy 2 zęby i zastanawiam sie czy nie zmienic mu smoka na ortodontycznego.. bo te z aventu co uzywamy są chyba raczej nie są specjalne dla zębolków, niby tam pisze że ortodontyczne..sama nie wiem... myslałam aby zmienic na krainadzieci.eu/opis/2007036/smoczek-mam...nszy-na-swiecie.html . Używa ktoś tego smoczka? Proszę o opinie.
hehe Suari masz ochotę na drugiego bejbisa co stoi na przeszkodzie??
A co do 2 dziecka. Moja koleżanka stara się o drugie dziecko juz okolo pół roku. Dodam tylko że ma zespół policystycznych jajników.Jezdzi ciągle do lekarza, bo mimo staran nie wychodzi. Ciągłe stymulacje hormonami, asymilacje, no i pewnie jakies obciążenia genetyczne sprawiły że... dziewczyna 28 lat zaczyna przekwitać jak mi o diagnozie lekarza powiedziała, to aż się zatrwożyłam, że w tak młodym wieku można przechodzić menopauzę. Znikome szanse na dziecko... a przecież sie wydaje że jest jeszcze młoda i ma czas... jakie to smutne... świat staje na głowie.. To jest moja dobra koleżanka i tak mi jej szkoda. Dziewczyna się podłamała. ehhh
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do sukienki,to uważam, że jak będą jakieś dodatki, np. biżuteria, coś co ją "rozświetli" to będzie fajnie wyglądać. Ja dwa lata temu szukałam sukienki na wesele i nic nie mogłam znależć, w końcu kupiłam w kolorze ciemny grafit, którą mogę ubrać też na inne okazje.
U nas chrzciny będą dopiero w grudniu, jak moja siostra przyjedzie do PL. Wiem, że mogłabym wziąć kogoś "na zastępstwo", ale ja nie chcę.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
W tak melancholijnym nastroju sie pozeganamy. Dobranoc laski kolorowych snów
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj wieczorem miałam trochę czasu w hotelu ale net nie chcial działac więc dupaaaa
Ola , PRZEPRASZAM , to ja napisałam z tym pierwszym "listopadowym" roczkiem. Serio mi głupio , przepraszam
Przeleciałam po łebkach i uciekam do hotelu. Biorę laptopa , może dziś uda mi sie połaczyć z internetem to do Was wpadę. A jak nie to do zobaczenia jutro wieczorem albo w poniedziałek rano.No chyba , że D mi telefonu uzyczy no i o ile fon sie z netem połaczy bo tam jest mega słaby zasięg
Miłego weekendu , papa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Popijam kawkę, pranie się już robi, a Igor buszuje w łóżeczku
Mam mega ambitny plan posprzątania wszystkiego na błysk, ale pewnie mój plan legnie w gruzach, bo pójdziemy na spacerek, a Igor też długo nie pośpi, a takiego motorka w tyłku nie mam, żeby wyrobić się w godzinę ale za to teraz budzi się już tylko raz w nocy na jedzenie
to do napisania później !!!!!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Olcia z grzybów teściowej to też się uśmiałam Chyba jej czymś podpadłaś
Madziorskie Izunia cudna, no a w tych kartonach to wygląda fajosko!
Lenisławka jak pięknie stoi i robi kroczki! No pozazdrościć tylko! Zuzia póki co coraz częściej się puszcza i coraz dłużej stoi nie podpierając się niczego. Dziś zrobiła znowu jeden krok ale od razu wpadła w moje ramiona. Generalnie jeszcze nie nabrała takiej równowagi aby stać, więc troszkę trzeba poczekać aż nabierze wprawy i zacznie dreptać
Suari - Igoruś cudasek! Kurka jak ten czas zleciał! Pamiętam jak rok temu rodziłaś! No i pamiętam Twojego esa jak rodziłam, że mam mocno cisnąć czy jakoś tak he, he, he
Malina mam nadzieję, że się tam trzymacie z ukochaną teściową Cóż oni tam znowu nawywijali??
Polunia Ty zapracowana kobieto!
Piotrek robi jajecznicę i oczywiście Zuzanka już przy nim stoi
Idę się powoli szykować
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Suari super faceta masz w domu. No świetaśny jest A te loczki- super! Tort widzę też smakował. Oo chyba wypoczywaliście gdzieś w ciepełku? Fajnie
Tyle zdjęć to lubię
Luśka super, że wróciłaś do domku. A z tym kolczykiem to zaszalałaś Kiedyś też chciała, ale Zdanek by mnie chyba ukatrupił
Kredka moim zdaniem możesz mieć czarną sukienkę. Nawet jakoś nie pomyślałam, że na chrzciny nie wypada.
Co do smoczków to nie pomogę, bo my już dawno odsmoczkowani.
Polunia udanej imprezy
Suari dziś piękna pogoda trza korzystać, e tam porządki
Vestusia, ale naoglądacie się tych mieszkań, ale to dobrze, bo przynajmniej zbędziecie mogli sobie porównać i wybrać najlepsze dla Was.
Lenka dziś coś słabo spała w nocy. :/ nie wiem dlaczego
. Krzysiu własnie zadzwonił, że nie mam robić obiadu, tylko odpoczywać O wow
Piękna pogoda, no w trójmieście najchłodniej jak zawsze, ale i tak jest cudnie. Pójdziemy sobie z Lenią na plac zabaw i spacerek, a potem na msze "Aniołkową".
Buziaczki i miłego weekendu życzę Wam
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Co do odsmoczkowania to my jesteśmy w trakcie. Ostatnio, przez moją chorobę, dawałam Zuzi na wieczór smoka, bo nie chciałam jej smarkać, kichać i w ogóle głaskając ją po główce. Ale generalnie na wieczór dajemy radę zasnąć bez smoka, jest smyranie po główce, wyciszanie i Zuzia daje radę. W ciągu dnia to tylko ma smoka do zaśnięcia, a tak to w ogóle.
Dorcia no jestem dumna ze Zdanka, kazał Ci odpoczywać Chyba podlizuje się po tej akcji z fryzjerem Ale dobrze, on to raz z czymś wyparuje, a potem się poprawia Masz rację, on pracuje sporo, po prostu akurat tak się niefortunnie z tym fryzjerem złożyło a wcześniej była ta imprezka więc wszystko świeże. A obiadu masz nie robić, bo szykuje dla Was wyjście gdzieś albo jedzonko na wynos czy jak? Żeby nie był zły, bo głodny, jak wróci do domu
Ja również życzę miłego weekendu. Pewnie będą tu pustki
Lecimy powoli, ja jeszcze włosy muszę wysuszyć i wyprostować! Ciao and have a nice weekend!
- Aleksandra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Co do teściowe i grzybów to może nie spodobało jej się, że najmłodsze dziecię jej zabrałam
Polunia nie gniewam się kochana
Ide myc głowę. Młoda pospała raptem pół godziny
Pogodziłam się z mężem, zrozumiał że mnie to bardzo zabolała. Piaskownicy nie zrobił, koła też nie maprawił ale za to mam w końcu podjazd na wózek
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mnie się nie podoba jak juz takie większe dzieci mają smoka. Jedna moja koleżanka ma synka z września, no i praktycznie codziennie dodaje zdjęcia, a ten jej synek ma zawsze smoka w buzi, na każdym zdjęciu. Aż dziwnie tak. On go chyba wcale się wyjmuje :/
Vestusia może i tak być, że Zdanek chce odkupić swoje winy. Własnie siedziałabym u fryca :/
Powiedział, że gdzieś mnie zaprosi Do pracy kanapki dostał, więc myślę, że mega głodny nie wróci
papa