- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

lusia widze pelen plan zabiegow przed wyjazdem

No wlosy Misia z tylu ma takie pomechacone

Miśka tez sie rzuca straszliwie w lozeczku, przewala sie raz w nogi, raz na poduszke, dlatego ciagle musze ja przykrywac.
Ja tez chce tatuaz!!!
Jedz do spa Kobito jak maz ma gest

Wogole to skonczylo sie rozpieszczanie ze spaniem bo teraz Misura wstaja o 8:00, a w dodatku jeszczde ze dwa razy w nocy skrzeczy i pic jej daje tzn. podrzucam butle i wychodze

Dorcia pytalas o zabwaki ostatnio....Michaska bardzo lubi ten telefon allegro.pl/mzk-rozmowny-telefonik-v-tech-i2953321598.html , ten laptop allegro.pl/komputer-moj-laptopik-laptop-...347-i2951017819.html , no i domek szczenoaczka to juz pisalam kiedys. Tym zestawem sprzatajacym tez sie bardzo ladnie bawi, aczkolwiek ona ma parcie na sprzatanie. Ogolnie to tez zestaw troche badziewny jest tzn. myslalm, ze bedzie wiekszy i solidniejszy, no, ale Miśce sie podoba. Aaaa no i nasz odkurzacz juz tez pogryziony

A wogole to gtzreba bylo wstac o 7:00 i nam tu odpisywac, a nie gnic w wyrze

Vestusia gratki dla Zuzolka za siki nocnikowe

Misia czesto wola "siiii", ale zazwyczaj sciemnia

Pampersy tez wynosi do kosza i wogole duzo rzeczy wynosi do kosza i niekoniecznie sa ta smieci

Wogole to tym razem Misia tez zalapala chorobe od chorego dziecka (no tak przypuszczam). W zeszla sobote jak mielismy urodziny to wujek przyjechal ze swoja corka i jak tylko zobaczylam Oliwke to sie pytam czy chora jest, bo widze, ze oczy podkrazone i ogolnie zle wygladala, a ona, ze nie, a za chwile slysze, ze wujek ja na antybiotyk wola. No sie wkurwialam lekko

Wczoraj do 1:00 rzezbilam pazokcie, ale cos nie bardzo mi sie widza...
Od dzisiaj zaczynam cwiczyc, bo jestem rzadka tzn. obwisla

U nas z jedzeniem jakos nie bardzo ostatnio. Moje dziecko chybapo prostu nie ma czasu na jedzenie i zbytnio ja nudzi ta czynnosc. Je ze smakiem, ale po trzech minutach juz sie kreci, wierci, wstaje w krzeselku, no cuda na kiju. Poza tym jak nie ma drugiej lyzki do gmerania np. w zupie to wogole nie chce jesc. Tak ladnie jadla jak byla mniejsza, a teraz grymasi, parowek nie, sera, deserkow nie, kaszke tylko taka rzadka z butli... Zaczynaja sie bunty

Tydzien temu kupilam Dady, bo wracalam chyba od dziadkow i mi sie przypomnialo, ze pieluchy mi sie koncza, a po drodze tylko Biedre i Lidla mialam wiec wzielam od biedy te Dady, chyba drugi raz je kupilam, no i oczywiscie Misia ma cala dupke w krostach, jak spi w dzien na brzuchu w tych pieluchach to wszystko wycisnie z tego pampersa tak, ze ma caly brzuch, az po pachy mokry, poza tym tak smierdza te pieluchy, ze jak je wylozylam na regale to w calym pokoju smierdzialo takim jakby plastikiem czy jakims smarem, no masakra! Nie wiem naprawde czym ludzie sie tak zachwycaja w ych Dadach. Dobrze, ze sobie w sobote w Superpharm zapas Pampersow zrobilam, bo tylko w Papmkach wszystko jest ok z Misi dupka i moimi nerwami

Cos bym jeszcze napisala, bo moje dziecko siedzi jak zaklete przed tv, opiernicza biszkopty i zapija sokiem, ale juz nic mi nie przychodzi do glowy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/
Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html
Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do
Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!
Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Lencia śpi, wiec jestem.
Polunia gratuluję 6 ząbka. Patrz już 6sty, a tak się pierwszego nie mogłaś doczekać. U nas już długo 8 zębów. Coś nie chcą dalej ruszyć.
A Lenka podobno baaardzo do Krzysia podobna. Moje ma tylko usta , kolor oczu, no i włosy jej zaczynają się kręcić, czyli pewnie odziedziczy sianko na głowie po mnie. Reszta to cały Krzysiu. Tylko nie wiadomo skad te rude włosy

MAdziorskie strata jednej bombki to nie tak źle.

Oo, widzę Izunia powoli zaczyna się żegnać ze smoczkiem. Super. No i już zaczyna stawać sama. Pięknie. U nas od stania szybko poszło z chodzeniem, wiec trzymam kciuki.
Oj awantura będzie na bank jeśli się nie pojawisz w Hiltonie ;P
Vestusia widzę, że z Ciebie robi się Perfekcyjna Pani Domu, a raczej Żona. Nooo takie obiadki gotujesz. Bob ma dobrze.

Kurka Vestusia u nas to samo. Krzysiu mówił, że mam sprzedać rzeczy po Lence, raz tak mówi, innym razem inaczej.
W ogóle mamy tyle tego, że to jakieś nienormalne. Ciuchy nie dawno segregowałam, układałam w kartony i opisywałam. Wyszły do teraz 4 ogromne kartony :/
Ha ha uśmiałam się, bo z ciuchami Krzysiu tak samo gada, że powinnam kupić sobie coś porządnego, a nie w takich szmatach chodzić

Kima Kubuś faktycznie słodziak. No i super, że książeczki go tak interesują. Lenia też mi zasiada z książką i sama ją przegląda na moich kolanach. O czytaniu nie ma mowy

Jego nosek jest cudny, taki pomarańczowy

Wow, gratuluję wagi. Ale szybko Ci lecą kg. Masz jakąś konkretną dietę? Co zajadasz?
Kubuś widać już na piwko ma ochotę

MAdziaska Hanulka śliczna. On mi też na taką grzeczną i spokojną dziewczynkę wygląda. Fajne ma te dresiki rurkowe

Vestusia ha ha oj pamiętam to Twoje zdjęcie z opisem. Super było

Ty Wariatko. Dam się Zuzi przejechać różowym wózkiem

Oj, Zuzia naprawdę szybko wstaje. Co do spania Leni to ja tam sama już nie wiem

Madziorskie u nas też był ryk przy pierwszym sadzaniu na nocniki, drugim i trzecim też, ale teraz jest w miarę ok- siedzi trochę. Zabawiam ją przy tym, wypytuję, no i często daję cosik dobrego do podjadania żeby tylko siedziała.
U nas czwórki się spokojnie przebijały. Najgorsze były dwa pierwsze zębole.
Oo, jak ładnie Tobie waga spada. Super.
Izunia modeleczka. Ona ma tą grzywkę fajową, taka długą

Luśka wow, ile Aurelcia słów zna. Super. Ona to naprawdę zdolniacha. Najmłodsza z naszych dzieciaków, a tyle już potrafi.
Kiedy idziecie na ten bal?
Luśka ale Aurelka Cię zrobiła. Kurka, zawału bym dostała szukając jej. Lenia raczej aż tak bardzo się nie rzuca.
Co do rysowania to u nas słabo. Lenia woli zajadać kredki. Ostatnio w aptece mnie rozwaliła. Był kącik dla dzieci, wiec sobie poszła, a ja kupowałam. Wołam ją, przychodzi i cała buzia czarna, ręce, no i zęby.

Kima co do fejsa to się w 100% z Tobą zgadzam. Może i będę wredna, ale drażni mnie to, że jest tam dziewczyna, która w ogóle nie jest od nas, tzn z listopadówek.
Co do jedzenia to u nas rano kakao, potem kanapka z masłem, bo wszystko inne wyrzuca, później zupka, może jakieś mięsko, danonek no i mleko. Ogólnie to różnie. Próbowałam już wiele rzeczy gotować, wymyślać, ale Leni nic nie smakuje. W ogóle nie cierpi być karmiona, chce sama. Ona niejadek jest niesamowity, wiec nie pomogę.
Polunia no wiesz co, naszym dziewczynkom w Powidzu dałaś spineczkę, a dla Poli nie miałaś? Oj matka.

Widzę, że tylko ja przelewu nie zrobiłam. Jutro puszczę.
O właśnie, co do twoich zakupów- Ty w końcu kupiłaś te dziwne buty, co nam tu wklejałaś?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oj pamiętam jak Luśka wróciła nie zadowolona z usg, bo tam marzyła żeby mieć parkę. No i udało się
Luśka no wiesz odmówiłaś takiego wyjazdu? Nie wierzę! A tatuaż to jakie sobie robisz? „Tam”?

Też bym chciała (ale nie na pipie;P), ale Zdanek marudzi.
Malina u nas indentycznie z jedzeniem.
Dzięki za info odnośnie zabawek. Podobny telefon z FP oglądałam.
Lenka Dadów też nie toleruje.
Fotki Michasi mega. To w kąpieli mnie powaliło. Boska jest. W huśtawce takie słodkie. Zresztą na każdym cudnie wygląda laseczka mała.
T ma od 11.02 urlop i chce zebym z Lenka na 3 dni przyjechała. O nie!
W ogóle wraca Karola i juz nam teście gadają że mamy jej prace znaleźć. A my co kuźwa jesteśmy?? Już zaznaczyłam Krzysiowi, że nie ma jej w firmie zatrudniać, a tym bardziej żeby mieszkała u nas. O nie! Tutaj nie ma warunków.
aa, powiedzcie mi jaka jest różnica między mięsem pieczonym, a smażonym? Bo mnie się wydaje, że duża. Jak ja piekę mięso to robię to w piekarniku bez oleju itp., a jak smażę to na patelni na tłuszczu. Moja T znowu mnie zdenerwowała. Mówi mi, że piecze mięso i da trochę Leni, mówię ok, no i patrzę, a ta daje jej smażone. Mówie, że znowu smażonego nie (wcześniej dała jej wielki kawał kotleta usmażonego), a ta do mnie, że mówiłam, że jej dać. Jak mówiła, że pieczone, a nie smażone. DLa niej to to samo. Nie wiem, może ja jakoś nie rozróżniam i się nie znam.
W niedziele teściu jadł na śniadanie jakieś dziwne, białe mielone. Mówi do mnie, że mam dać kawałek Lence, ja, że nie. Na to spojrzał na mnie, coś powiedział pod nosem i się zaśmiał. No mają mnie za jakąś nienormalną! Ja naprawdę nie przesadzam z jedzeniem dla Lenki, daje jej prawie wszystko, ale bez przesady. A ci komentują, T tylko ciągle Leni coś wciska. Mogłaby się z nią pobawić a nie wiecznie coś w gębę wkłada. Kochają Lenkę bardzo, widzę to, ale z tym żarciem to mnie dobijają.
Ale się nagadałam. Sorry, ale strasznie mnie to denerwuje!
Aaa, jeszcze KRzysiu przed chwila wymyślił, że skoro KArola wraca, to on nam kupi jakis lokal i ja z nią mam otworzyć jakąs knajpę. Mówił serio. Chyba po moim trupie!
ZMykam na M jak M
Bye
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ide cwiczyc

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Polunia no zlazłam z tej kanapy, bo ile można na niej siedzieć:DOojjj i mnie zaciekawiłaś tą kłótnią z T. no koniecznie musisz nam tu wszystko napisać

Luśka no jak mogłaś odmówić tego SPA? No podziwiam Cię naprawdę – ale wyszła z Ciebie dobra żona i matka, która nie troszczy się tylko o swoją wygodę, to się chwali Oooo nieźle masz tych rzeczy zaplanowanych, a ta dziarka to w jakim konkretnie miejscu ma być? Serio na pipce:D:D:D Uspokoiłyście mnie z tym rzucaniem, myślałam, że to tylko moje dziecko takie niespokojne w nocy
Malina fajnie, że Misia już odsmoczkowana. My mamy tylko na noc, ale przymierzam się już poważnie do zabrania, z pewnością przez kilka nocy będzie ryk, bo on zakochany w melku, no ale nie wyobrażam sobie wyjść z nim na wiosnę na pole i smok w gębie;) Hehe niezły czyścioszek z Misiurki, daj link na ten zestaw sprzątający. No mnie by też cholera wzięła, gdyby ktoś z rodziny chore dziecko z glutami po pempek przyprowadzał

Madziorka Izunia w pasiaczkach cudowna. Jak dzisiaj sytuacja z małżem?
Madziaska zakryj Hanulce oczy

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Idę pod prysznic, ale wrócę tu i żebym pustek nie zastała, bo do majtor nakopie!
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zapomnialam sie wypowiedziec co do sytuacji z fb...

No doszlam do wniosku, ze wysilek fizyczny to nie dla mnie! No nie cierpie cwiczen! Na jakies tance sie chyba zapisze, a jak nie to tylko doktor Szczyt zostaje

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kubus meeega cudowny

Krotko bo z kom.
Jam juz w lozku
Dobranoc
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

O ja wino mam od mamy

Dorcia no tak tez myslalam, ze Tobie o cztery zeby chodzi, a nie o czworki, dlatego tak dopytuje

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No chyba ide spac, bo widze, ze Was wywialo.
Dobranoc