- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dama Izabela slodka

Zjadlam wlasnie czipsy, kinder czekolade i popilam Redsem

Dobranoc Mamutki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Pola ja z ciebie nie mogę

Co do zjazdu z sanek , to była taka malutka górka i nie obawiałam sie , bo Olo mała trzymał.Ha ja też szalałam na sankach, a co.ale siara , bo to taka mega wielka góra , a ja byłam na obcasie i koniec drogi na owa góre szłam na czworaka.Matka stała na dole i piała ze mnie

co do ślubnych , to sie zmieniłam jestem jakieś 6 kg i same zwisy

a co do ciąży to jakoś koniec trzeciego miesiąca
Pola no z tymi wszystkimi pozamieniam i reszta ,t o jakaś paranoja jest B)Ale oby ci nie robili problemów i szybko działajcie.
No Ł to nie wie , by focha takiego pościł , że szok.ale mam w dupie , bo mi sie moje nazwisko panieńskie bardzo podoba , a to mnie wkurza , ze takie krótkie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pola ja obstawiałam , że ten fiolte to ci chodzi o kale......ale w sumie to chyba jedno i to samo

ale łapiesz ludzi za słówka , teraz też jesteś cudna

Madziorska , no u nas to ciągną z unij.Nawet nie zliczę ale w przedziale 15 km jest ich chyba z 10.
A my chyba jednak pojdziemy na bal przebierańców.W szkole przeczytałam , ze 2 lutego jest bal duży wszystkich dzieci z przedszkoli unijnych w jednej szkole.olo to wiadomo jedzie z przedszkola , ale rodzice mają dowieść na bal zamiast normalnie do przedszkola.ale
Auresie tez mam zabrać .Teraz mam dylemat co im kupic do przebrania.olo chyba pójdzie jako pirat ale mała nie wiem.Ma z roczku ten komplecik i do tego moge skrzydelka dikupic i takie pierdoły dla wróżki , ale widziałam w relau krówke

Pola ja mysle , że to fajny pomysł.w ramach spceru

Tylko my to juz jako grupa wchodzimy

Malna mi tam pasi pora roku.ale wiosny to sie aż boje.....
Z nowej fryzury mój Ł wczoraj grzał.Stwierdził , że skrzywdziłaś własne dziecko

Jejku co z Michasią , ze tak łapie.Zdrówka dla niej.
Mam tylko nadzieje , że na zjazd wszystkim malucha zdrowie dopisze
To ci Patryk niespodziankę zrobił

Jejku ile miska śpi!!!!A ona chodzi ci potem w dzień spać??
Hhehe Madziorskie no nie moge z Izy czadersko wygląda z tymi kiteczkami

EEE wiecie co ta moja mała mnie juz tak rozwala , ze nie mam na nią siły......Dziś właziła mi na barierki od schodów.wściekłam się , bo przecież może spaść na schody przez nie.Krzyczę na nią i mówię , że jak zobaczę ja tam raz jeszcze , to dostanie po tyłku i co moje dziecko zrobiło.....podkóweczkę i mi paluszkiem "nunu" i jeszcze główka pokręciła na "nie".no musiałam iśc ja przytulic i parsknąć śmiechem , bo nie mogłam z niej.
Noo i cały boży dzień dupskiem kręci , no jaki z niej ubaw mamy.Nie wiem z czego ona to podłapała i teraz to jak mała cyganicha tańczy bo jeszcze rączkami kręci i dokoła własnej osi

Noi dziś szał ciał , bo dostała od teściowej (wow) osiołka do skakania .Radochy było na całe 5 minut......a mieli szlaban na zabawki
Mykam tez spać buziaki mamuśki
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mąż śpi do góry...
ja siedze na dole...
i sam anie wiem co robic...
bez sensu to... wogóle sie do siebie dzisiaj nie odzywalismy...
mąż wrócił, wziął Ize i poszedł na górę sie z nią bawic...
jedyne co ze mną gadał to było czy idę kąpac Ize czy on ma to zrobic? wiec odp że ja i koniec rozmowy...
ech idę spac... może jutro bedzie lepiej...
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
lusia slicznie na slubie wygladalas, a Ł powiedz, ze za kare w Trzeku zrobie mu taka sama grzywke!

Misia spala jeszcze godzine w dzien

Ja sie za to tak wyspalam, ze teraz mi sie wogole nie chce.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Luska no dobra jestes , w obcasach na sanki

Kale czy jakos tak to te granulki fioletowe a gancjana to juz taki gotowy fiolet w płynie w buteleczce , moze byc na spirytusie albo na wodzie , e tam , gdzie Wy się chowałyscie , ze nie wiecie

Ja tam o moim 36 to nawet nie marze , jak mi sie kiedys uda do 38 to bedzie mega sukces.......

Kurde ja tez bym chciała na jakiś balik moja panienke wyszykowac ale nie mam gdzie

Kacper ryczy , spadam
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj ja Malina , ty to masz za dobrze.moja spi od 19.30-20,30 do 7-8 i w dzień od 2-3 h.
Chociaż dzis to nie wiem co jej bo o 10 juz mi wyła , że chce spać.Przeciągnełam ją do 11 i spała 3 h.....nie wiem co jej było , żetak wcześnie chciała spać i tak długo spała , bo nocka oki.
ale za to teraz daja czadu i jednoo i drugie wyło.....
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Myślalam , że śpią wszytkie, nie macie co robić hehehe
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No i ch..j bombki strzelił , zakupów dzis nie bedzie , własnie dzwonila tesciówka , ze wstała i boli ja gardło , kaszle i katar z nosa leci... No i po zawodach , ale mówiła , ze pojedzie do lekarza dzisiaj zeby jej dał cos mocniejszego zeby szybko jej przeszło. Myslalam , ze mnie szlak jasny trafi!!! Ściemniać nie sciemnia , bo ona do dzieciaków zawsze i o kazdej porze. No ale od słowa do słowa i wyszło od czego jest chora , no bo jak ktos przy -10 odsnieza parking w laczkach i bluzeczce to jak ma n ie byc chory. Ale ona ma takie zajawki , w którys dzień rano nie chciała budzic tescia zeby odsniezył parking przed sklepem (chociaz maja odsniezarkę i sobie tylko siedzi na niej i jeździ ale ona z tych co zrobi sama żeby ktoś mógł sobie pospać czy odpocząć... ). No durna baba i tyle! Ale ona ma takie zajawki , juz nie raz miała nauczke jak szła sprzatać do chlodni jak dziewczyny nie miały czasu i tez lazła w krótkim rekawku i japonkach(normalnie tam laski ida w polarach grubych i agregat wyłączają żeby zimnem nie dmuchał na nie dodatkowo!).
Moja matka tez do nich nie przyjedzie bo siedzi z dziewczynkami od siory bo ta w szpitalu

I dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Do tego Kacper od rana mi kaszle , juz wczoraj tak ładnie było , prawie wcale a od rana jak tylko wstała znowu kaszel , teraz taki suchy. Jeszcze dzis i jutro dostaje antybiotyk i sie cieszyłam ,ze mu przeszło a tu zonk. Poczekam , zobacze co bedzie w piatek i najwyzej na kontrole czy czegos na doleczenie nie bedzie musiał dostac.
Więc mam mega zajebisty humor od rana!
Luska to nasze panny dokładnie tyle samo śpią , moze wstawanie sie ciut rózni bo moja nie 7-8 a 8-9 wstaje

A w ogóle to chcialam powiedziec , że siwieje , no kuźwa mam kupe siwych klaków przy skroniach , starosc nie radosc!!!!!!!!!!!!!! I przy okazji dostaje wkurwa z tymi kudlami bo próbuję troche zapuscic i wygladam ździebko jak czubek

A gdzie sie podziewaja pozostale mamuski????? Dorcia , Vesta , Emka , Kima , Madziaska ???????
O Ani to już nie wspomnę...
Miłego dnia dziewuszki , papa

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dzisiaj do 8 pospałam z izą, ale i tak czuję się jakas niewyspana...
Ha ha Polunia tylko dlatego, że Malina wspomniała o chipsach Ty tez zjadłaś?

Właśnie moje dziecko się wścieka, bo nie może wyjść z pokoju, bo zabarykadowałam wyjście

Luśka rozumiem, że tam sa dwie góry.. jedna duża dla starych dzieci i druga mała dla małych dzieci tak?

Fiolet, o którym pisała Polunia to nie to co myslisz;p
A czemuż to wiosny się boisz? co?
He he usmiałam się z Was Luśka, ale faktycznie musiało to słodko wyglądać! Iza też jak broi i zaczynam ją wyzywać to podkówka, a potem albo płacz, albo własnie paluszkiem mi grozi tak samo jak ja jej.. i do tego się śmiej..

Super tańczy Aureska! Aż chwilami wam zazdroszczę! Ja siadam na podłodze stawiam przed sobą Izę, włączam teledyski i próbuję nią tam ruszać ale ani drgnie.. niby się cieszy., ale tańczyć nie chce:( chyba za ojcem antytalent taneczny!!!

Polunia no właśnie nie wiedziłąm co robić, bo spac mi się wogóle nie chciało i tak siedziałam w necie i gadałam akurat z psiapsiólą z Chodzieży na fb.. i wogóle spać mi się nie chciało, az w końcu ona poszła spać bo już coś koło północy było, a ona rano do pracy na 7

O to tak jak Pola ja jak wejdę w 38 to będzie sukces

ale ale musze się pochwalić, ze dzisiaj weszłam na wagę i 2 kg mniej i to bez diety!!!! YUPII
O a może w Trzeku zrobimy zjad przebierańców???

Polunia ojj widzę, że niefajnie się u Was dzień zaczął... Faktycznie trochę nierozsądna teściówka.. ech szkoda, że tak wyszło i Ci plany pokrzyżowali!
A siora czemu w szpitalu? Co się stało?
Ojj zdrówka dla kceprka! A jak Twój D? Juz zdrowy?
NO właśnie gdzie pozostałe mamuśki??? Tyle nas tutaj była wcześniej a teraz co???? Smutno bez Was dziewczyny!
NIc zmykam z Izą chwilę do mojej babci...
Olu a jak Twoja babcia???
MIłego dnia pa pa
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Siedzę na zwolnieniu,bo grypa mnie dopadła. Jak Hania pójdzie spać to coś skrobne,bo z tel nie mam nerwów pisać

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Hej Madziaska!
Ojj to nie fajnie masz! Zdrowiej szybciutko!
Ale jak siedzisz w domu to masz więcej czasu na forum.. więc... gdzie Twoje posty???

Iza właśnie zasnęła więc idę szybko obiad wstawić

Dzisija musze też pojechac o naszego kolegi na przegląd auta... i tak mi się nie chce, bo wiem, że mi sporo czasu zejdzie,bo on to lubi się nagadać...

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
POla oj to ci sie rarek nie udał .Ja to mam zawsze takiego wkurwa jak mam coś zaplanowane i sie nastawiam , a tu dupa.No ale zdrówka dla teściowej , dla Kacperka.Właśnie , a co z siorą??
hehe oj biedna ty starość nie radość i każdego z nas to czeka

Madziorska moja też się wścieka jak jej coś zabarykaduje.z tym , że ona mnie bije

Mówiłam ci , że będzie dobrze

Madziorska ten park jestcały z górek , mniejszych wiekszych i jednej takiej mega wielkiej:)Z aureska bylismy na najmniejszych , no a z Olem to juz można poszaleć
Madzia , to zdrówka dla ciebie

Ja sie tez nie wyspałam i do tego rano jak wieprz latam.Wczoraj mała z Olem dali koncert.Ogarnełam ich .Zlazłam jeszcze do was, na fajeczke , wykapałam się.Wchodzę do sypialni po piżamkę i co....."mama".Musiałam panienkę ze sobą zabrać na dół.Posiedziała ze mną troszkę w łazience jak się jeszcze ogrnełam, zrobiłyśmy mleczko , wypiła i spała do 7.40.Rano oczywiście wyścig szczurów , bo Olo do przedszkola.a ja w planach miałam zakupy spożywcze.Na 8.30 Olo był w przedszkolu, żeby było ciekawie pod sama szkoła z Aureśka wiebawszyn się w zaspę, przez chłopów co sobie plotkowali na środku drogi.Dobrze , ze sie poczuli do odpowiedzialności, że nie zeszli z tej drogi.Jeszcze koleś jechał ciągnikiem , to się zatrzymał i chciał mnie pociągnąć , ale linki brak , bo wczoraj mnie Ł wyciągał i została linka w nawarze.Na szczęście mocno się nie zakopałam , chłopy trochę poodgarniali śnieg i mnie wypchali.Straciłam chyba z 30 minut i byłam do kolan cała w śniegu i w butach to mi pływało :angry:Zmarzłam potem jak nie wiem , obym sie tylko nie rochorowała , bo mnie teraz głowa boli i nogi.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

jak juz pisalam dopadlo mnie chorobsko. Od dzisiaj na zwolnieniu jestem, ale tylko do jutra, bo od poniedzialku dwa tyg ferii

Mam nadzieje, ze Hani nie zaraze, chodze w masce, a raczej staram sie, ale zle mi sie w niej oddycha, bo katar meczy, ehhhh .... Hania ma nadal katarek, chociaz dzisiaj wydaje mi sie, ze duzo mniejszy, nosem czesto oddycha, wiec jest dobrze

No, a gdzie zdjecie malej Malinki z obcieta grzywka???? nie widze

No Malina, TY to masz faceta romantycznego

No i dla Misi duzo zdrowka

Vesta jak tam Zuzia??? Ona tez bidna z tymi chorobami

Polunia, a Kacperek???
Luska na sankach superowo

Dorcia, a TY gdzie??? Moja hania tez tak pozno ostatnio zasypia, oszalec mozna. 21 najwczesniej, a w dzien nie spi dlugo, wczoraj tylko 50 min. Jak ja wieczorem usypiam, to moiwie, ze jest juz ciemno i wszytskie dzieci juz spia, tylko ona i Lenka jescze nie

Dobra koncze, bo pranie musze zrobic zanim Hania sie obudzi... Milego dnia

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj nie pospalysmy tak dlugo

Misia znowu wstala w tempka

polunia kurcze niech odpusci juz Kacperka! Buziaki dla niego

Szkoda, ze zakupy nie wypalily, no, ale coz, co sie odwlecze to nie uciecze

A tesciowka ma chorobe na wlasne zyczenia, niektorzy to maja nierowno pod deklem

madziorskie no widzisz, dobrze, ze Przemo zmiekl

lusia Ty to masz przeboje. Dobrze zes wyjechala

madziaska zdrowka! Moja ciotka miala grype, dostala dwa antybiotyki i skonczyla zawalem serca przedwczoraj! Nie chodzi mi, zeby Cie straszyc, po prostu dobrze, ze siedzisz w domu i sie leczysz bo powiklania bywaja straszne.
Dzownilam dzisiaj to tego sprzedawcy od zestawu sprzedajacego, no i Pani "nie wie..., ciezko jej teraz powiedziec", ojebalam ja i kazalam sprawdzic i napisac mi maila (wczoraj im pisalam, ale odpowiedzi brak). Czekam do jutra, i pisze do allegro.
Aaaa w Superpharm Pampers Economy za 34,99zl tylko karte trza miec