- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nam bardzo pomagaja kropelki do nosa Oxalin. Zadne inne Nasiviny czy Acatary nie dzialaja wogole.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aaaa Vestka u nas jest juz druga dwojka na dole

Aaaa2

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak jak z mlekiem w proszku w którym wykryto trutke na szczury...
A potem sie dziwić , ze co drugie dziecko na cos uczulone , jak ch..j jeden wie co tam w ttym wszystki siedzi....

Malina no to mało fajnie z ta tempką! Zdrówka w takim razie dużoooooo!!!

No to mamy już trzeciego dziada foriumowego który ma nierówno pod deklem (jesli chodzi o strój zimowy

Ooo , juz widze jakiego wkurwa miałas na ta babę , nie chcialabym byc na jej mijscu

Madziaska i dla Ciebie zdrówka i zeby Hanie ominęło!!!!!!!
Luska Ty chyba pytalas o siorę , ma jakis tam zabieg , dokładnie nie wiem bo z nia nie rozmawiam nadal ale ma jakiegos guza na jajniku od dawien dawna i w końcu mus sie isc na zabieg bo cos tam po jakims badaniu wyszło nie tak(tyle co wiem od matki ). Niby laparoskopem wiec bezinwazyjnie ale od wtorku juz jest a dopiero jutro beda jej robic i przez weekend w szpitalu jeszcze zostawią.
Pola sie znowu osrała , lecę

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1

Jestem, jestem, ale byłam poza "krajem", tzn domem

Oczywiście jestem teraz zacofana (z postami), ale nadrobię. Liczę, że Lenia dziś zaśnie szybko.
bye
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
Właśnie zabrałam się za nadrabianie Was, ale nie dam dziś rady. Za ciężki dzień miałam.
Napiszę tylko, że Zuzia jednak poszła na bal, po powrocie w domku zrobiłam jej kilka zdjęć, więc wrzucę w wolnej chwili, ale nie dziś, bo komputer muli a ja padam na cycory. Ciężki dzień miałam w robocie więc zmykam spać. Myślę o Was, żeby nie było. Trzymajcie się i do napisania mam nadzieję jutro!
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mam chwilke przed kąpielą Izki, bo moja mama przyszła i się bawią...

Kurka Luśka to miałas przygodę! Ale widzę, że już wczoraj zaczęłaś zwiedzanie zasp.. ojj nie dobrze! Dobrze za to, że wszystko dobrze się skończyło...
Madziaska zdrówka dla Ciebie i Hanusi!
MalinaAaaa w Superpharm Pampers Economy za 34,99zl tylko karte trza miec
Dzięki za info! Chętnie bym poszła, ale akurat mam zapas pieluch... chyba z 8 paczek

A ze zdjęciem widziałam, ale to podobno żadne zwierzatko nie było!
A czemóż Ty tak obciachała córunię co????
Polunia ja i Luśka pytałysmy o siorę;p
Ojj to wspólczuję Twojej siorze! Oby zabieg/operacja się udała i nie tzreba było powtarzać, bo to nic miłego i dobrego!
Vestusiu ślicznie Zuzia wyglądała! A jak się czuje?
ide kąpać dziecko... tzn mąz tam juz ją pilnuje w annie, ale ide ją umyć bo tak się tylko pluskała...
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Malina , to do której dzis tylko pospałyście

Misja juz na tej fotce to wygląda fajnie:

Co do tego szczura , to ponoć nie szczur.jak mam być szczera , to ja nie mam zielonego pojęcia gdzie ta laska tam szczura widzi.....)
Kurka nie wiem co z Aureska ,ale chyba podłapała temat , bo budzi nam z z rykiem

Ogólnie młoda po południu marudna była , nie chciała jeść oprócz suchego chleba .nie wiem już sama, może zęby , bo kupy robi częściej i śmierdzą.
Pozatym mam takiego wkurwa na laskę , że szok .Jeszcze kasy nie zwróciła za jezdzik

Siedze teraz na allegro i sie wkurzam , bo na Olka nie ma nic ciekawego .zarzyczył sobie strój pirata i dupa blada.Większość do dupy , a jak już cos jest to za dużę.
dla małej też szału nie ma.Co myślicie o śnieżynce allegro.pl/przebranie-sniezynka-skrzydel...j-b-i2950383015.html
Ale i tak pewnie pojade do włocławka na zakupy, bo Olkowi nic nie znajdę
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia widzialam na fejsie Zuzanke, wygladala super! My tez chcemy isc na bal!

madziorskie obcielam Misie, bo ona nie da sobie zalozyc spinki, ani zrobic kitki i grzywke miala w oczach. Poza tym fryzjerka mi mowila, ze zeby wlosy byly ladne to te niemowlece trzeba sciac. Mi mama podcinala od malego i mialam bardzo geste i ladne wlosy. A co az tak zle moja Pieczareczka wyglada? Co na nia patrze to smiech mnie ogarnia

To co bylo w tej kaszce, gdzie napisane jest o tym, bo widze, ze te udostepnienia zniknely. Tez mi to na szczura nie wyglada, ale cholera wie. Po co ktos by robil taki dym. Ona tam pisala, ze jej maz do sanepidu z tym pojechal itd., no wiarygodne to bylo. No chyba, ze to pracownica Bobovity

lusia fajna sniezka, ale ja tam motylka widze, bardziej mi sie podoba.
Tak jak pisalam na fb Misia chora, dostala antybiotyk. Wygladala strasznie po powrocie z przychodni. Wieczorem jej temperatura spadla i humor troche wrocil, no, ale wczesniej byla polprzytomna po prostu! Nie wiem co te choroby od nas chca? Niech spier*alaja no!
Zabawki mi wyslli ponoc dzisiaj, no lepiej pozno nic wcale kuzwa! Joby poskutkowaly chociaz

To tyle, dobrze, ze jutro A. wraca

- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Melduje się ale nie wiem czy dam radę teraz odpisać, bo ledwie weszłam a juz moje dziecię strajk zaczęło... a tak się ładnie przed chwila bawiła! Noż....
MIłego dnia jakby co

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Weny na pisanie absolutny brak ale za to czytam sobie Wasze stare wpisy , jestem na 704 stronie ,
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Śnieżynka bardzo mi się podoba

Malina a to się nie dziwię, że obcięłaś.. Iza na szczęscie lubi jak jej się zakłada spinki, z gumkami trochę gorzej, bo kręci głóką, ale co najwazniejsze nie ścciąga ich! Za to opaski ją chyba gryzą, bo co założe to zaraz ściąga i wyrzuca!
Ja nie jestem przekonana, co do tej tezy o ścinaniu włosów i ich wzmocnieniu! Bo gdyby tak faktycznie było ja musiałabym mieć mega grube włosy, amam cienkie..

A z tą kszką to nie wiem... może liczyła na jakies odszkodowanie.. a teraz to chyba sama bedzie musiała je zapłącić, bo zapewne Nestle pozwie ją...
Heh no właśnie Polunia... ja wtedy byłam jeszcze na styczniówkach, ale tam też nie lepiej się działo... potem na poczatku stycznia dołączyłam do grudniówek i pisałam na 2 forach to chociaż miałam czasi komu odpisać... no a teraz jestem na 3

Ostatnio na grudniówkach kilka się odezwało widziałaś Pola? To po Twoim wpisie bo na mojego już nawet nikt nie reaguje

Idę dąc drugie śniadanko dziecko i położe spać bo piramidka już się jej znudziła i staoi u mojej nogi..

MIłego dnia laski!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Malina zdrówka dla Michasi raz jeszcze!!!
No tez ma ten koles kilka stroi matylków , ale sama nie wiem
najbardziej mi się to podoba
allegro.pl/motylkowe-skrzydelka-skrzydla...owe-i2952540181.html
Madziorskie i taqk zrobie poczekam do wtorku , bo w poniedziałek obiecała kase wysłać i zobaczymy
Z tymi włosami to chyba różnie jest , Olkowi ścinamy , ale nie ma jakiś mega tych włosów ,a juz był chyba z 5 razy obcinany.Ale on ma włosy po mnie straszne.Strasznie suche , no samo siano.Aureśka ma juz dużo ładniejsze , bo ma proste i sztywne.
U nas od rana prądu brak , no straszne to

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Teraz zajadam pizze(ostatnio mi lepsza wyszła

Luska to w takim razie udanej wyprawy na sanki , tylko dzisiaj z obcasów może zrezygnuj i na zaspy uważaj

Malina ja Miska dzisiaj??????????
No nic , lecę do roboty póki mogę. Buziaki i miłego dzionka zyczę

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I zrobilabym tak jak Malina pisała , zróbmy w Hiltonie bal przebierańców dla naszych dzieciaczków , no bo ja chce moje dziecie przebrac a nie mam gdzie

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o wiedze , ze mała Pola tez nie chciała spać.z moja tak zle nie było.Walczyła, ale ja nie miałam jej zamiaru nosić.Raz jak nie chciał , to ją wyjęłam i poszła ze mną ziemniaki obierać.Jak juz się wybawiała , to poszłam z nią drugi raz.Cyrki były , ale po prosu wyszłam.Popłakała chwile , a raczej podarła się i padła jak mucha.
Hhehe ta dzień wcześniej zawiało u nas drogę i jak wyjechałam na nią , to już koniec stałam i kwiczałem, ale dosłownie jak się kopałam w śniegu , to wyjechał na drogę koleś , żeby odśnieżyć .Co nie zmieniło faktu , ze ja już byłam zakopana po uszy

POla mi się tez jakoś bardziej ta śnieżynka podoba , tylko tak cała na biało to mdło.Wiem , że w h&m sa srebrne rajstopki i by się jakaś taka bluzeczka przydała abo body.....ale czy takie znajdę???
Na sankach nie bylismy , bo jak mała się obudziła , to u nas było juz -16......
a ja jestem za tym balem przebierańców!!!!