- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
jednak insulina będzie narazie tylko na śniadanie i za tydzień znowu wizyta
Rozmawiałam z lekarka i powiedziała abym zeby sobie wyleczyła i że to nic nie zaszkodzi dziecku nawet rozmawiałam z gin i on tez to potwierdził cale szczęście bo już się bałam.
Zaraz znikam na plac zabaw bo moja mała już mi tu marudzi
miłego popołudnia życzę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Monia szkoda że nie obejdzie się bez tej insuliny ;-(
- JustynaNL
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Malopolanka ciśnieniem się nie martw u mnie takie to najwyższe z dotychczasowych

Reszcie odpisze jak tylko nadrobie dwie strony a teraz czas ogarniać Starsza do spania
- agnieszkazst
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5

Monika dobrze że sprawa dentysty już u Ciebie się wyklarowała, bądź dzielna i powodzenia

Justyna ważne że glukoza już za Tobą, teraz tylko konsultacja z gin i oby było dobrze

Ja dziś króciutko bo na ten weekend też mamy gości

- kasia085
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jaś - moja miłość:-)
- Otrzymane podziękowania: 5
A tak wogóle to gdzie podziała się reszta dziewczyn- jakaś taka cisza u nas.
Monia szkoda, że musisz brać tą insulinę, ale na szczęści tylko raz dziennie. A zęby musisz wyleczyć. Mi moja dentystka też mówiła że trzeba to robić w trakcie ciąży i od tego w którym jest się trymestrze to zależy tylko to czy można brać znieczulenie czy nie. Także niczym się nie martw. No chyba że są takie osoby co panicznie boją się dentysty (czytaj np. mój mąż) że faktycznie silny stres i borowanie i zaciskanie mięśni może ich doprowadzić do szpitala. Ja też tak jak pisałam mam wizytę 26 września. Niby to kontrol, ale gdyby pojawił się jakiś popsuty ząb to napewno go wyleczę.
Cześć Kicia witaj w naszym gronie. Napisz coś więcej o sobie i swoim bąbelku:-)
Podzielę się z Wami ostatnią wypowiedzią usłyszaną podczas wywiadu Kasi Cichopek, która stwierdziła "Synów rodzi się dla świata, a dziewczynki dla siebie"!!!
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Nie było mnie raptem 1 dzień, a tutaj 2 strony do czytania

Co do warsztatów ,,Mamo to ja" -> niestety nie dostałam żadnego programu

Cortezia, ale załapałaś powera SUPER

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pani_P z bólem głowy mnie, co walczyć... zwłaszcza teraz, bo to wszystko wiąże się z ciśnieniem... ja wiem, że nie lubicie leków przyjmować, tak jak ja... ale w ciąży stałam się niestety lekomanką :/ nie z wyboru

I tak jak mówisz z tą porodówką to niezłe cyrki, ale ja zawsze się rozczulam i czekam na moment wyjścia dzidziusia

Zazdroszczę Tobie przeprowadzki, ja to najchętniej też bym poszła na swoje... a nie takie życie ,,na kupie" ;/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pazia Oki, ale Wam się trafiło

Kasia085 uważaj na siebie kochana, nie przemęczaj się za bardzo... Wytrzymajcie jeszcze troszkę z Jaśkiem ...3mam mocno kciuki za Was :*
Psotka cieszę się, że Tymuś już jest takim dużym chłopakiem

Małopolanka tak, jak wszystkie dziewczyny mówią lepiej mieć niskie, niż za wysokie

Kicia witamy na forum

Podobają mi się takie nietypowe imiona

Agnieszka widzę, że fajny wknd się szykuje

muszę oblookać te pidżamki w internecie, bo czas już zamówić.. a coś zabrać się za to nie mogę

A po krótko powiem Wam, jak mi minął wczorajszy dzień... najpierw ślub koleżanki, przy składaniu jej życzeń prawie się poryczałam

Później zakupy w Ikei

Zdecydowaliśmy się na meble dziecięce Stuva, ciemny brąz z białym

No i dojście do kasy

Więc wczorajszy dzień zaliczam do udanych

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Izaa.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
NatB domyślam się i współczuje Ci kochana. Pozostaje tylko mieć nadzieję że już wkrótce się wyprowadzą.
- suzi001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Aga synus juz w brzusiu wyczuwa fajna koleżankę do zabawy hehe

Dziewczyny jak tu dodać gif? Zeby wyswietlał sie pod suwaczkami? Albo jak napisać post zeby inni nie widzieli tylko wy

- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dzisiaj było tak ładnie że od rana miałam świetny humor, chociaż we wrześniu już mnie lekka nostalgia ogarnia za mijającym latem... Uwielbiam upały, chociaż w tym roku kilka dni to było przegięcie i nie wiedziałam do której dziury mam się schować żeby mi było chłodniej...Nie mogłam oczywiście żadnej znaleźć bo mieszkamy na trzecim i ostatnim piętrze

Też się niedawno wprowadziliśmy na "swoje" (w maju). Tak czytam was jak piszecie o remontach, przeprowadzkach i urządzaniu pokoju i jak bym o sobie czytała.Też jeszcze nie urządziliśmy pokoju dziecięcego. Dotąd wrzucaliśmy tam wszystko czego nie mogliśmy upchnąć gdzie indziej i teraz z przerażeniem tam wchodzę...

Mam też już trochę ciuszków i drobnych rzeczy dla synka i dla siebie. Zamówiłam ostatnio szafę ale trochę trzeba czekać więc na razie nic nie ruszamy. Zresztą i tak mąż najpierw musi trochę wolnego mieć, za 2 tyg. idzie na kilka dni urlopu to wtedy się za to zabierzemy.
Też się zapisałam na warsztaty "Mamo to ja" i dostałam maila potwierdzającego, pokrótce tam było napisane co na nich będzie (dostałam go chyba po około 2 dniach). U mnie będą w czwartek.
NatB nie zazdroszczę takiego rozgardiaszu w domu.
Fajnie że ci się podoba imię dla mojego synka. Braliśmy wiele pod uwagę ale jakoś ni mogliśmy się zdecydować. Ja już bym przystała na Eryka ostatecznie ale mój D. mówi żeby jeszcze nie przesądzać bo może nam coś wpadnie jeszcze lepszego. I kto tu jest niezdecydowany??? On mnie zawsze wyrzuca że ciągle zmieniam plany i nie można za mną trafić.A ja się po prostu dostosowuję do ciągle zmieniających się różnych sytuacji hi hi hi.
Ale się rozpisałam... Jestem tu nowa a tak się rozpanoszyłam że aż strach. Wybaczcie i czasem przywołajcie do porządku

Po prostu mój D. pojechał do pracy na nockę i siedzę sama. On tak pracuje na zmiany po 12h, nieważne "świątek, piątek"... Jak chodziłam do pracy to się czasem mijaliśmy bo na na 8h od 7.30 do 15.30 i weekendy wolne a on czasem w sobotę na dniówkę a niedziela nocka (a przed nocą i po nocy pół dnia przesypia bo inaczej jest nieprzytomny).
No i nie mogę skończyć tego posta...

Dobranoc kochane, nich dzieciaczki dadzą się wam dzisiaj wyspać.