- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- MONIŚ 26
- Wylogowany
- gaworzenie
- [url=http://www.zapytajpolozna.pl] [img]http://www
A my po wizycie położnej... mam starać się przetrzymywać małego tak 3 h między karmieniami, żeby się nie przejadł i, żeby jakoś mu to uregulować, bo na prawdę potrafi wisieć z 3 h na cycu z małymi przerwami ... ładnie przybrał na wadze, bo waży już 3400 gr, a w sobotę ważył 3150 gr
Kasia085 mnie też czasem łapie baby blues, ale to chwilowe...
Dowiedziałam się, że przy karmieniu piersią mam jeść wszystko, oprócz nabiału ( z umiarem) ostrych potraw i głęboko smażonych... a tak wszystko z owoców jabłka i banany najlepiej
Od dzisiaj zaczynamy kłaść go na brzuszek, silny z niego chłopak, bo ładnie podnosi główkę ... no i pępuszek na dniach mu odpadnie ... i dzisiaj przed nami pierwszy spacer 20 min. a potem po 15 kolejny spacerek .. wychodzić, jak najczęściej jeśli pogoda pozwala
Ok lecę go nakarmić i idziemy na spacer na podwórko
też już bym chciała spacerować z moim małym Gabrielem , który siedzi w brzuszku i mowi że mu tam idealnie, i nic do niego nie przemawia żeby wyszedł. ma czas do 24 !!!!!!listopada
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrycja21
- Wylogowany
- gaworzenie
- kaśkus
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Patrycja21
- Wylogowany
- gaworzenie
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
NatB i co Ci powiedziala polozna o karmieniu? masz dokarmiac sztucznym czy tylko cycem? Ja juz sama nie wiem co mam robic. a jakie masz mm?
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kicia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Brunetka szkoda że jesteś w gronie mam z przenoszoną ciążą. Nic przyjemnego.Ja dużo się ruszasz to może coś przyspieszy.
Pani_p ja też miała swój scenariusz porodu, wyobrażałam sobie że będzie zupełnie inaczej. A tu niespodzianka. Ale cieszę się mimo wszystko że dobrze się skończyło.
itusia69 ja miałam przez dwa tygodnie rozwarcie 1 cm ale zero skurczy. Dopiero na porodówce po oksytocynie pojawiły się jakieś słabe. Ale i tak nie poszło. Może uda Ci się jakoś przyspieszyć. A może masaż sutków? Podobno trochę działa
NatB no to może zaczniesz już w miarę normalnie jeść. Widzisz że nie jest tak źle z tą dietą. My też już trochę wychodziliśmy bo trzeba było parę spraw załatwić a nie ma z kim Eryka zostawiać. Ale polubił jazdę samochodem i generalnie całą wyprawę zawsze przesypia
Patrycja21 gratulacje!!! Śliczny chłopczyk. I spory a poród rzeczywiście szybki. Szkoda że nie obeszło się bez komplikacji ale skoro już wyszliście to w rozumiem że już porządku. Chociaż te zalecenia lekarzy to jakoś dziwnie brzmią. Nie znam się zresztą i widocznie tak trzeba.
Zauważyłam że Eryk ma sporo aktywności do południa. Ciężko go uśpić, potrafi wpatrywać się tak rozumnie w nas albo w coś co zobaczy. Taki kochany chłopczyk, tak mnie rozczula.
Jutro mają przyjechać moi rodzice na chwilę, niestety przywiozą jeszcze babcie i ciotkę... Już jesteśmy z moim chorzy z tego powodu no ale trudno. Będziemy ich mięli z głowy. Wolałabym żeby przyjechali sami rodzice, mniejsze zamieszanie, ale mama obiecała że nie będą długo głowy zawracać. Poza tym ma mi przywieźć jakiś prowiant
Uciekam teraz ale może jeszcze wpadnę podczas nocnego karmienia.
- wredota1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Patrycja gratuluje Igorka ... biedactwo z tym obojczykiem, szybkiego powortu do zdrowka dla malenstwa :*
- Izaa.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wladzio ladnie je...duzo:) pisalas ostatnio ze musisz isc na pobranie krwi bo Wlad cos zolty. Bylas? ja juz sama nie wiem czy JUlek bardziej zolty, czy mniej.
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ok karmie dalej malego
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
A u mnie cisza. Buhaha to juz smieszne jest... Dzisiaj mi założą cewnik Foleya... Naczytalam się głupia na necie i boję się jak cholera... Ehhh... Niech to się wszystko skonczy...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa