- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania
psotka faktycznie beznadziejny ten lekarz, badanie na toksoplazmozę to teraz już podstawa.
Ja u mojej z nfz czułam się dobrze, ale co z tego skoro okazała się nie kompetentna.
susi tak to znaczy, że skończyłaś 16 tygodni ciąży, też zależy jak wyszło na usg, ale według om to skończyłaś 16.Rozwój mojego maleństwa po każdym usg wychodzi tak jak wskazuje drugi suwaczek i według tego ustalała mi termin porodu a i tak wszystko może się potoczyć po swojemu.
Fajnie, że ordynator bierze 80zł za wizytę a nie tak jak moja 150+50usg.
natB śliczna młoda mamusia z pięknym brzuszkiem, a na szafę nie patrzę i nic mnie nie zdziwi mając 2 dzieci, psa i kota, po prostu mieszkasz. Nie lubię ludzie perfekcyjnie żyjących, bo jako terapeuta zajęciowy uważam, że to doprowadza do depresji.
Mnie ten listopad przeraża, bo jak pomyślę, że ta moja mała dziewuszka nie będzie miałą jeszcze ukończonych 6 latek a już będzie musiała pójść do szkoły.
monia dbaj o siebie ile się da. Nie martw się, wiele jest ciąż, że od początku coś się dzieje niepokojącego a później okazuje się, że poród trzeba wywoływać, bo jest po terminie. Ja też już jadę na nospie. Buziaczki.
Justynka ja też jeszcze nie słyszałam serduszka. Gratuluję i tak udanej wizyty. Najważniejsze, że wszystko ok. A masz wymiary dzidzi?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- JustynaNL
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Dziecko jest miłością, która stała się widzialna
- Otrzymane podziękowania: 5
Nat B ale super te spodenki dla synka!!! Rewelacja
Co do terminów porodów to widze że trochę nas będzie przed 10 listopada ciekawe jak to sie wszystko potoczy...
A brzuszek oj też się pojawił i też mnie to bardzo cieszy jest piękny czekam teraz na pierwsze poczucie ruchów Maleństwa
Co do USG na nfz to widzę że prawie wszystkie mamy takie same doświadczenia mi było tak smutno po tym badaniu że jej tak nie powinno się traktowac kobiet, a co dopiero tych w ciąży które są jeszcze wrażliwsze. Na połówkowe już na pewno pójdę prywatnie....
Wielomama długie nóżki ma córeczka, modelka będzie
Psotka super ze wspomniałaś o tych wszystkich kwasach, musimy na to zwracac teraz szczególną uwagę. Jednym słowem - trza jeśc rybki no albo ewentualnie łykac tran
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moniaa85
- Wylogowany
- gaworzenie
uważam na siebie, uważam, i Wy teżuważajcie jak tylko możecie!!
Małopolanka, z tabelką wstrzymaj się z ten miesiać, każda z nas pozna płeć, bedzie miala przypuszczalne imie i pojdzie szybciej z nia wtedy:)
miłego i spokojnego weekendu
- agnieszkazst
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do tabelki to też jestem za, moze Dzidostwo niebawem wstawi
Monia85 super że jesteś Wszystko będzie dobrze!!! :*
Postka o ciuchlandach to prawda można super rzeczy znaleźc ja też się wybiorę w przyszłym tygodniu
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
cortezia to nie mam pojęcia jak innaczej zrobić ta tabele,wcześniej pokazywalam pewien przykład z innego forum ze mogłoby tak wyglądać
Agnieszka dzidostwo z tego co mówiła kiedyś to wyjechała do męża co do NFZ to niestety taka prawda
- Psotka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Polecam
Wiadomo ze są tragedie a z udziałem dzieci coraz częściej jak np ostatnio w moim mieście dziewczyna 24 letnia miała 4,5 promila i jej zrobili cesarke,tez mogło skończyć sie tragedia i jej i dziecka,ale dobrze ze maluszek jakoś wyszedł z tego wybryku swojej nieodpowiedzialnej matki.uwazam ze tacy nieodpowiedzialni ludzie nie powinni rodzic dzieci bo tylko je krzywdzą a nieodpowiedzialni lekarze wg nie powinni pracować w swoim zawodzie..ehh
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
nie było mnie dość czasu bo załatwiałąm wszytsko a propo tego wyjazdu do męża, ale już jesteśmy u niego.. i teraz mam trochę czasu zeby was nadrobić
Suzi wybacz, ale zapomniałam Cie dodać do grupy, ale już jesteś, trzeba było mi się przypomnieć
a teraz spróbuje Was nadrobić..
a i MoniaaCiebie nie mogę znaleźć na FB
- suzi001
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- dzidostwo
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 1
- małopolanka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja właśnie się pakuje do Polski i normalnie załamać się idzie bo poł dnia mi to zajmuje. Muszę przymierzać wszystkie ciuchy czy nie są już za małe. na dodatek z tego co się orientuje muszę brać ciuchy na zimniejszą pogodę bo teraz podobno w Pl rewelacji nie ma. Więc musze się przygotować na zimniejsze i cieplejsze dni. Już sobie wyobrażam dzidostwo ile Ty miałaś do pakowania bo nie dość że na dłużej to jeszcze rzeczy dla siebie i dla córci. Jeszcze na dodatek nie wiem czy to normalne ale strasznie szybko się męczę ostatnio co chwile musze robić jakiś odpoczynek bo mnie zadyszka łapie. Myślałam że zmęczenie bardziej dopada w tych początkowych mies i podobno od 4 już się kobieta powinna super czuć a ja jestem jak flaki z olejem.
- wielomama
- Wylogowany
- budujemy zdania