- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- monisia100100
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
moofka to czas świętować po tak dobrych wiadomościach. A i ja chętnie wprosze się na choć malutki kawałeczek ciasta.

asiula315 nic się na zapas nie przejmuj, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zobaczysz wszystko się ułoży, wiadomo będzie ciężej ale ważne aby operacja się udała. Co do tych globulek to ja też miałam je przepisane do tego jeszcze maść pimafucin, ja złapałam grzybka. Tylko że jeżeli są po terminie to raczej odradzałabym je używać. Zapytaj w aptece, może sprzedadzą ci bez recepty. Ja robię smutne oczka jak kot ze shreka i się udaje bez recepty leki dostać. Jak tu odmówić kobiecie w ciąży.
WhiteBlackberry basenik to super sprawa, ja chodzę kilka razy w tygodniu. Już rozumiem dlaczego u Ciebie widnieje zdj. żyrafki
jeta jak tak kakałko?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Już nie mogę się doczekać aż pojedziemy na ten basen

Nie martw się, możemy sobie ręce podać bo ja też ciągle bym tylko jadła i jadła

A mnie znowu coś gardło boli...

Już nie mam sił po prostu. Mój Ł. właśnie wraca do domu, ale jego braciszek zadzwonił 'pożartować' sobie i powiedział, że jednak niby nie wracają i zostaną do poniedziałku. Wkur****m się tak, że aż się popłakałam... i wtedy dzidzia mnie skopała! Jakby dała mi znać "mamo, weź się ogarnij! Ja tu jestem z Tobą!"

To było cudowne

U mnie pogoda się zepsuła, chmurzyska ciemne jak na burze, a ja głodna i zrobiłyście mi ochote na kakałko

Tylko wróce do domu to od razu biegiem do kuchni szoruje

- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

monisia100100 tak dostałam Twoją wiadomość ale nie miałam pod ręką akurat komputera i nie zmieniłam, a że moja pamieć ostatnio strasznie zawodzi to wyleciało mi z głowy. zaraz sie poprawiam

Co do apetytu to ja mam niestety podobnie... ale komputer polecam zostawić w spokoju

mefiana w poprzednim moim poście zapomniałam dodać że z Filipka niezły przystojniacha jest

moni31 cieszę się ze w końcu sie udało usłyszeć maluszka

No i kochana gratuluję synusia

Winka - gratuluję córeczki

WhiteBlackberry ja mam już całkiem sporo rzeczy dla maluszka. Pełna siata z Ikei ciuszków w różnych rozmiarach. Do tego smoczki uspokajajace 0-3, i podgrzewacz do butelek. To są efekty szału przy pierwszej ciązy. Wtedy się nie doczekało ale teraz będzie inaczej. Dla naszego grudniowego maluszka kupiłam już polarkowy kombinezon, kurteczkę na zimę i kilka innych rzeczy. Dzisiaj tez poszalałam bo kupiłam już okrycia kapielowe, czapeczki pilotki, łapki niedrapki, pieluchy tetrowe. Powoli trzeba się zaopatrywać bo potem znacznie więcej wydatków bedzie.
moofka - ciesze się baaaaardzo że informacje sa pomyślne!

Asiula315 - wierzę w Was że poradzicie sobie. Trzymam za Was kciukasy!

Wczoraj bylismy z małżem w Trójmieście. Mielismy sesję plenerową z naszymi Młodymi. Stwierdzam niestety, ze to ostatnia taka moja wyprawa przed rozwiazaniem. Cały dzień na nogach. Całe szczęście pogoda dopisała, chociaż z poczatku nie wygladało to zachęcająco. Ciemne chmury wisiały nad głowami, ale po 15:00 piekne słońce, ciepełko! Ah!
Wróciliśmy do domu okolo 2 w nocy

Dzisiaj niestety pogoda też nas nie rozpieszcza... Wiszą ciemne chmury nad Elblągiem

- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

komputerów/laptopów nie pochłaniajcie bo jak się na forum dostaniecie

monisia mi też się zdarza tak raz w miesiącu zajrzeć do maca po frytunie moje ukochane

- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1

moofka - ja też kocham frytki z maca. Muszę jeść po kryjomu przed M. Wcześniej kręsił nosem, a teraz już całkiem. Ale raz na jakiś czas...

- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja się dziś wybrałam z synem na miasto połazić troche, kupiłam kilka rzeczy w tym rajstopki (zdjecia posłałam na maila) bo to grudzień i zawsze jakiś sweterek lub bluzeczka + rajstopki - zestaw sprawdzony u nas heh

Moni- moje gratulacje, kolejny facecik

Motylek- co za filmik w kinie?
Anitka- ale to musiało koomicznie wyglądać

Monisia- no na dziś zapowiadali u mnie zachmurzenia i przelotne deszcze a tu klops, duszno, gorąco...lepiąco wręcz

Moofka- super!! ciesze się bardzo, dobrych nowin nigdy za wiele

Asiula- kurde 3msc brzmią grożnie, ale na pewno jakoś to ogarniecie sobie

WhiteB- jeszcze Ci przszło w ciąży na auta uroki rzucać

Nutka- To może faktycznie coś w syna oczach jest heh. Mój M ma niebieskie ale ciemne rzęsy dodają zadziorności, że często słyszał i słyszy, że są lekko "diabelskie", syn ma brązowe ale może zarys ojcowski jakiś jest

- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

mefiana Podeśle fotki na maila jak już mi przyjdzie ten komplecik

Dobrze, że kupiłaś te wkładki bo tak jak u mnie lada dzień możesz otworzyć bar mleczny

Już się z niego śmieje bo najpierw odmówił mi wyjazdu na zakupy do Wrocławia i pojawiła się mysza w naszym sklepie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A teraz pogoniłam mojego do kuchni żeby mi kakałko zrobił, a ja się wyleguje w łóżeczku

- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Co do mojej infekcji to doktorka doradzila żebym nie brała tych globulek po terminie... Ale znalazłam jeszcze masc Pimfacourt i ją mam do 2014 i pani doktor powiedziała ze w ciazy moge ja stosować i sie nie martwić i za tydzien normalnie isc na wizytę i tam pogadam sobie ze swoją gin.
Trzymajcie sie ciepło.... Jakoś nawet nie mam sił nic pisać dobranoc

- Nutka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

WhiteBlack ja mojemu M zapowiedziałam ze do max 34 tc chce mieć całą wyprawkę już gotową, bo potem sobie jakoś nie wyobrażam jego biegającego po sklepach

- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

WhiteB- Hah to mąż "splunął" można by rzec

Asiula- no to teraz maść powinna pomóc i za tydz będzie wiadomo

Nutka- no faktycznie z torbą z ikei by było kiepsko

Motylek- oglądałam trailer "Iluzji" i powiem Ci, że jestem strasznie ciekawa tego filmu

Chwila przerwy i zaś ide do kuchni szperać po szafkach
- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jadę do teściów na weekend i na pewno nie będzie kiedy zajrzeć na forum. Tak więc piszcie jak najwięcej abym miała w niedzielę wieczorem lub poniedziałek rano nadrabiać

- Milady_de_Winter
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Po dłuższej przerwie odzywam się i od razu przynoszę informację do tabelki. Wczoraj byliśmy z małżem na USG połówkowym. Przez całą drogę Maleństwo szalało w brzuszku a jak przyszło do podglądania to odwróciło się tyłkiem i zasnęło. Wg lekarza na 90 % dziewczynka

Mąż stwierdził, że jest jeszcze 10% szans na chłopaka i tego się trzyma. Ale później powiedział, że nie mam co liczyć na solidarność jajników bo będzie córunia tatusia.
Ogólnie wszystko dobrze. Moja baletnica jest zdrowa, wszystkie pomiary w normie. Tylko śpioch i oportunista w tatusia

Moja mama ostatnio zaszalała i kupiła całą torbę ciuszków dla Maluszka. W tym strój pandy ... uroczy. Muszę odebrać obiecane łóżeczko turystyczne i przewijak od kuzynki! poza tym dostane wanienkę i całą torbę ubrań po dziewczynce

Co do pogody to ja jestem osobą uwielbiającą ciepło i nawet upały. Już planuję jezioro i działeczkę na weekend.
Czytam Was na bieżąco ale ostatnio się nie odzywałam bo mam nawał pracy.
Trzymajcie się :*
- bronchilda85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]