- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Monisia- to tak się przeforsowałaś jak ja ostatnio z tymi plecami

Winka- Moje gratulacje!!!!! No to kolejna dziewczynka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kaś_O
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.

anitka90 - mój chce ze mną rodzić i mam nadzieję, że w szpitalu nie wygonią go z porodówki, bo z nim na pewno będzie mi lżej.
WhiteBlackberry - my też słyszymy od mojego M takie wyznania. Cudne to jest i chwyta za serce.

Mefiana - oby nie wróciły

monisia100100- u mnie też paskudnie. Pochmurno i wietrznie. Ale może to i dobrze - lubię sobie w taką pogodę leżeć pod kocem.
Winka_ - gratuluję cóeczki

moni31 - dawaj znać czy gin odkrył co się chowa między nóżkami!
Ja pół dnia na załatwianiu różnych spraw spędziłam, ale nareszcie w domu. Zęby załatwione - przegląd jeszcze przed porodem mnie czeka. Włoski obcięte. Badania zrobione. Znowu nie wszystko w normach w morfologii ale odchylenia nie są znaczne, więc myślę, że nie jest źle. Czytałam i chyba Wy też mówiłyście, że w ciąży badania krwi nie zawsze wychodzą idealnie. Zobaczymy co gin powie.
Zmykam pod ten koc - pogoda dopisuje leżakowaniu

Buziaki dziewczynki!

- moni31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
U nas będzie synek:)Na ta chwilę jest zdrowy.
Mefiana mąż jak lekarz zapytał czy chcemy wiedzieć co będzie, to powiedział, że tak...Sytuacja była komiczna, bo ja zobaczyłam coś wystajacego i powiedziałam ojej! A mój lekarz czy cos zabolało, a ja że nie ale chyba coś widziałam, a on potwierdził... To się uśmialismy...
Jade też za jakis czas az do łodzi do jakiegoś specjalisty na badanie na bardzo wysokiej klasy sprzęcie, bo mój dr stwierdził, że chciałby aby dziecko zobaczył jeszcze inny lekarz...
Spokojnej nocy mamusie
- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Jeta no to miałaś aktywny dzień! Faktycznie badania z morfologii nie zawsze wychodzą dobre. Ja zawsze miałam niską hemoglobinę, a teraz jeszcze mi spada. Biorę regularnie tzn. codziennie witaminy Pharmaton Matruelle- w składzie wszystkiego powyżej 100% i dodatkowo mają kwasy Omega-3, od momentu jak mnie boli macica też magnez i badania różne. Lekarz na szczęście zauważył, że podniosły mi się krwinki czerwone ostatnio. Inwestuję też w owoce i warzywa, ale maleństwo też musi korzystać, więc niech mu będzie na zdrowie, a ja dam radę

Byłam dziś w kinie, na komedii, ale maleństwo szalało. Wczoraj jak słuchałam Mozarta też dawało czadu. Mam nadzieję, że to z radości

- motylek270
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Moni31 Tobie gratuluje synka:)
Ale się tu pary tworzą

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i powiedział, że z dzidzią wszystko dobrze, słyszałam serduszko dzidziusia to już się uspokoiłam. Niestety ból dalej mnie męczy, ale to najprawdopodobniej wzdęcia.... mam nadzieję, ze jak się rano obudzę to będzie bez bólu.
WhiteB mam zamiar w końcu coś kupić, bo jak bedzie trzeba na raz całą garderobę bobasa wypełnić to może być ciężko. Pierwsze ubranko już mam:) Jak będzie chłopiec to też sporo ubranek będzie od kuzynki, ale jak dziewczynka to trzeba się samemu zaopatrzyć w ubranka.
Dziewczyny, która chce tego słonka? ja z miłą chęcią podeśle, bo te upały mnie okropnie męczą...
- monisia100100
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
moni3 gratuluję synka
mefiana lepiej nie chciej ani burzy ani ochłodzenia, bo mnie ta lipna pogoda już uszami wychodzi. Najgorsze pomyśleć że jak się zacznie robić zimno pewnie juz w październiku to potrzyma do kwietnia.
kaś_o ja chętnie dowiem się czegoś na temat obu wózeczków, ale pytałam wczesniej o tym co nie da sie kół napompować
jeta kocyk i do tego jeszcze kakałko lub gorące mleczko też uwielbiam.
anitka90 ja, ja , ja chcę słoneczka trochę

Dobrze że poszłaś do lekarza sprawdzić co i jak, mnie też ostatnio pobolewa w dole brzucha a;e myślę że wszystko się rozciąga bo brzuch rośnie w oczach.
A ja leżę jeszcze w łóżeczku i nie mam chęci się wynurzyć, a trzeba dupsko podnieść i lecieć po bułeczki na śniadanko, bo córcia aż się buntuje i kopie w brzuchola, pewnie też głodna

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Nie odzywalam sie wczoraj bo byłam w kiepskiej formie.....byliśmy wczoraj z mężem w tej klinice.... O dziwo termin na operacje udało sie dość szybko ustalić czyli za miesiac 26 sierpnia ale to co dalej usłyszałam zawaliło mnie z nóg.... Nie bedzie pan mógł chodzić po operacji 3 miesiące

Dobra koniec narzekania....choć mogłabym tak jeszcze długo....jakieś gorsze dni chyba

Winka......gratuluje córeczki

Moni31.... Gratuluje chłopca

Ja mam nadzieje dowiem sie na następnej wizycie co będziemy mieli

Miłego dnia wam życzę kobitki

- Asiula315
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jednak nie pojechaliśmy wczoraj do tego aquaparku, bo okazało się, że mój dzisiaj z rana musiał pojechać do Jeleniej Góry i najprawdopodobniej zostanie tam do soboty

Ale za to w niedziele może wybierzemy się do tego aquaparku do Wrocławia

Źle mi tak samej w domu

anitka90 Hahaha niezłego masz lekarza

moofka No widzisz? Tylko się cieszyć!

Szampanem Picolo

Asiula315 Dacie rade, będzie dobrze, musi być!

Za Was też trzymamy kciuki

Do reszty dziewczyn:
Z basenu raczej nie zrezygnuje bo pomimo, że nie byłam już dobre 3 lata to wode uwielbiam, dosłownie to mój żywioł i mogłabym pluskać się cały czas

No i oczywiście gratuluje synków i córeczek!

Wczoraj mój Ł. kupił na allegro komplecik z żyrafką dla naszej kruszynki z H&M

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

Asiula pimafucin w ciąży można ale nie wiem czy jak jest przeterminowany....
mój po operacji był pół roku na L4, najgorsze były początki. przed wyjściem do pracy zostawiałam mu w zasięgu zapas picia i jakieś jedzenie, miał kule i sam chodził tylko do łazienki a ja w nerwach czy daje sobie radę jak mnie nie ma....
z zakupami pomagali mi rodzice, nie masz jakichś fajnych sąsiadów z którymi mogłabyś od czasu do czasu się zabrać na zakupy jak sami będą jechać?
nie martw się jakoś dacie radę!

- moni31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Moofka cieszę się, ze z mężem ok:)
Asiula Pimafucin ja bralam na infekcje na poczatku ciąży , wiec jest bezpieczny, ni wiem tylko co z tym terminem ważnośći... A co do męża to przykre, ze nie będzie mógł chodzić, ale pocieszające jest to, że do grudnia juz będzie po wszystkim i będzie mógł ci pomóc..
- jeta
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Dziecko to uwidoczniona miłość.

moni31 - gratuluję chłopaka!

motylek270 - u mnie są za niskie monocyty a za wysokie granulocyty. Od ostatnich badań nic się nie zmieniło, a oprócz witamin dla kobiet w ciąży gin dodała żelazo. No i wcinam owoce i warzywa. Zostaje czekać na wizytę.
anitka90 - wizyta nie była nudna

moofka - cieszę się, że wyniki dobre.

Asiula315 - nie martw się na zapas. Na pewno sobie poradzisz. Tak jak pisze moofka - może sąsiedzi dopomogą i ważne, że jak będzie dzidziuś to mąż już będzie na chodzie

Dziś chyba dzień lenistwa. Pogoda sprzyja