- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Marta82
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś mi się śniło, że miałam już rodzić, tzn, poszłam na wizytę do mojego lekarza i okazało się, że mam rozwarcie na cm i się okropnie wystraszyłam, że to za wcześnie i w ogóle... ale lekarz stwierdził, że mogę jechać do domu bo chyba jeszcze się nic nie będzie działo. A nagle znalazłam się w swojej pracy.
Jejku, zaczynam już panikować... Tak się boje o mojego synka, żeby wszystko było dobrze i żeby był zdrowy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
anitka90 baw się dobrze na ognisku
marta82 nie denerwuj się na zapas, jeszcze nic nie jest pewne. I też w przypadku nawet konieczności cięcia to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Ja trzymam kciuki za Was oboje.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
anitka90 no to smacznej kiełbaski z patyka! Pogoda zapowiada się niczego sobie!
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A kolejna wiadomość to że mój synek ma wadę wrodzoną serduszka...dopiero wykryli to.jestem zalamana i przerażona.wierzcie mi mam już dość nie sypią wogóle i niemal pocieszenia dla mnie.w czwartek jadę do katowic na konkretne badania, jest mi ciężko o tym pisać ale bardzo się boję,tu jest strona co to jest i jakie sa rokowania
www.termedia.pl/Czasopismo/Kardiochirurg...0/Streszczenie-13865
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Anitka90 to teraz prosze sie pochwalic nowa fryzura
Marta82 trzymam mocno kciuki zebyscie dotrawali do zamierzonego terminu Dasz rade
DoMi Przykro mi...Ale badz dobrej mysli, dolowaniem sie nic nie zdzialasz,a musisz byc silna dla siebie i dla malenstwa.Zobaczysz, wszytsko sie jakos ulozy
Jestem dzis calkowice bez formy, jak by mi ktos worek 20 kg polozyl na plecach.Mały w nocy sie tak niefajnie ulozyl ze caly czas mnie cos mnie bolalo,wiec wiecej bylo meczenia sie niz snu.Echhh... Coraz ciezej sie robi.
- Iwona23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- Iwona23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marta82-uważaj na siebie i kontroluj ciśnienie a będzie dobrze.Moja koleżanka przez rzucawkę urodziła syna w 7 miesiącu,ale kiedy była w ciąży ponownie to kontrolowali,nawet ze dwa razy w szpitalu była i dociągnęła do końca.
Anitka90-zmiana o 180 stopni,wyobrażam sobie miną Tego męża...Czekamy na fotkę
DoMi-na pewno będzie dobrze,musisz być silna,medycyna jest tak rozwinięta,że wcześnie wykryte wady można wyleczyć całkowicie.
Gosica-mam to samo dziś,zrobiłam rosół(ze swojskim makaronem-córcia pomogła),trochę ogarnęłam,psa wykąpałam i małe pranie(nasz piesek ma cieczkę więc codziennie odkurzanie i mycie podłóg),ale to wszystko z taaaką apatią i niechęcią,że szok.Już mam dość na dziś.W nocy oczywiście źle spałam no i łóżko musiałam dzielić z mężem(w tygodniu pracuje na nocki),okno miałam otwarte,bo mi gorąco,a on teraz narzeka,że mu zimno było.Dziś spi w salonie!!!
Iwona23-witamy w Naszym gronie.Co do wychodzenia na dwór to ja mam córkę,która też jest z grudnia,na spacerze byłam parę dni po porodzie.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do fotki to wyśle jak tylko uda mi się ją zrobić
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jeta fajne te staniczki, chyba też się na jakiś skuszę, chociaż już dwa za małe z allegro mam w szafie bo rozmiar nie dopasowałam a odsyłać się nie opłacało...
Agacior nie strasz mnie dzisiaj znowu 10 h, a na dodatek jeszcze mi mało było... ale czytałam właśnie, ze przed porodem organizm się przygotowuje, tylko czy to aby trochę nie za szybko?!
Marta82 mocno 3 mamy kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze! co do rozstępów to ja ani skłonności nie mam, genetycznie też nie, przytyć jakoś koszmarnie nie przytyłam, a dziady na brzuchu mam, więc chyba nie ma reguły na to...
anitka90 to miłej zabawy, też chętnie bym sobie przy takim ognichu posiedziała
DoMI* nie poddawaj się! masz maluszka który Cię potrzebuje, musisz być silna dla niego!
Iwona23 też mam termin na 12.12 też jestem tego zdania, ze kiszenie w domu nic nie da, może pora nie będzie super na spacery, co nie oznacza, ze w grudniu i styczniu nie ma słoneczka- naturalnej witaminy D, która jest najlepsza na rozwój maluszka
Ja już wariuję w domu, ileż można leżeć i robić tylko to co trzeba,auto w serwisie, na pieszo wszędzie dla mnie za daleko, czuję się jak w więzieniu ale jeszcze trochę...
buziaki sobotnie