- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agacior
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Pełna kultura u Tymka ;)u nas Jeżeli gdzieś idziemy, jedziemy to zawsze przed wyjściem idę z Igą na siku, nawet jak nie prosi i zawsze coś tam zrobi ido tej pory nie zdarzyła nam się wpadka w miejscu publicznym. Zresztą jak długo nie sikała i nie woła to jak tylko jest okazja po prostu ją wysadzam. Ale zawsze mam ubranka na zmianę w razie wpadki. My akurat malowaliśmy tylko impregnatem i w miarę sprawnie nam to poszło. Myślę, że trzeba pomalować bo tak szybko mogą zgnić, zniszczyć się od deszczu, śniegu itp. Gorsze było szlifowanie
Zdjęcie słodkie ech uwielbiam takie fotki Może maleństwo mocno się rozpycha temu taki duży brzusio Niech rośnie zdrowo kruszynka ;* A przygotowujecie już jakoś Filipa na rodzeństwo? Zwraca uwagę na Twój brzuszek?
Nefri- może masz rację, że dziecko w sumie małe i nie wie do końca jak sobie radzić ze swoimi emocjami ale mam nadzieję, że jej to w końcu przejdzie bo aktualnie cała w sincach chodzę ;/ A może nie zakładaj pieluchy jak idziecie ?!Tylko podłóż podkład na wózek w razie czego, na placu zabaw zawsze na trawce możecie zrobić siku póki jest ciepło a jaki kupa się zdarzy to zawsze można posprzątać Może warto to ciągnąć skoro nie chce pieluchy. No u nas z kupą gorzej bo zazwyczaj krzyczy jak już wypycha ;D
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
- Dziecko to uwidoczniona miłość.
- Otrzymane podziękowania: 1
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Brukselka dowód albo paszport trzeba mieć. No do jutra to nie ma szans
Filip wszamał miseczkę borówek i jeżyn i poszedł na drzemeczkę. Odstawianie smoka odstawiła, coraz częściej go szukał i ciężko mu się zasypiało. A że ostatnio się trochę denerwuje to oszczędzę mu ddatkowych stresów, choć myślę że dałoby radę.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natala co tam u Ciebie? Udało się znaleźć pracę?
- Brukselka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ostatni raz byliśmy tu jeszcze przed jej urodzeniem i tyle się zmieniło! Jak to my, oczywiści zabraliśmy trochę pracy. Mimo że to naprawdę koniec świata, udało nam się złapać internet. Mój W. z rana wspiął się na dach i posadził tam dwie anteny , więc bangla. Boże, jaki tu spokój, strefa ciszy, normalnie raj.
Tyle. Korzystając z okazji, że nie jesteśmy w mieszkaniu i nie ma tu podłogi, Ola lata w majtkach. Może zaskoczy z odpieluchowaniem?
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Mała u nas dzisiaj do 16 było ciepło i to bardzo, bo 30 stopni, więc młody zaliczył spacer z babcią a my oglądaliśmy drzwi do naszego domu. Potem popadało więc wieczorna przejażdżka rowerem z tatą nie doszła do skutku.
Brukselka my się też już przygotowujemy do urlopu, bo w czwartek lecimy na Minorkę i też ciągle gadamy Tymkowi, że jedziemy na wakacje samolotem i też się mega jara i jak widzi samolot to jest "kacje!" czyli wakacje
Natala też sie miałam spytać jak tam z Twoją pracą? Teraz chyba najlepszy czas dla opiekunek/niań - koniec wakacji. Mam nadzieję, że się udało.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
mała82 - o jenyyyy jaka fota!!! Wspomnienia wróciły....
nefri - u nas doszło mały, woda i Ela (imię cioci, która mieszka po drugiej stronie ulicy). I co dzień próbuje coś nowego powtórzyć, aż w końcu załapuje.
Ale Wam fajnie, że jedziecie na wakacje! Ja 1 września do pracy po dwóch miesiącach przerwy... Taki długi odpoczynek nie jest dobry...
Mój mąż dziś wpadł na super pomysł odnośnie wakacji za rok - wyczytał gdzieś, że budują ścieżkę rowerową. Dłuuuugi odcinek połączony ze sobą. No i już wyznaczył trasę, która ma... uwaga... 430 km!!! Zajarał się jak małolat! W sumie mi też się to podoba. Noclegi pod namiot lub w jakiejś agroturystyce. Pytanie tylko czy Julcio da radę. No i czy ja nie będę w stanie błogosławionym
Dorzucam fotkę z wizyty w Magicznych Ogrodach - jak będziecie w pobliżu polecam. Mnóstwo atrakcji. I podobno w weekendy mnóstwo osób. My byliśmy na tygodniu.
Oczywiście czekam na fotki z Waszych "kacji"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Nie mam ostatnio weny do pisania,ale podczytuję Was na bieżąco
Jeta no właśnie z nabiału mi np.najprościej coś wykombinować,nie będę mu przecież dawać codziennie parówek,czy makaronu z jabłkami,który, nawiasem mówiąc, uwielbia. Zdjęcia super.A co do tak długiej trasy to na pewno dacie rade.Gdzie by mój mąż coś takiego wymyślił,to typowy typ kanapowca nigdzie mu się nie chce wyjeżdzać
Agacior Iga sobie da radę w życiu Szymon też czasem jak mnie uderzy to odruchowo w łapy dam,ale staram się opanować.Wypoczynek super i jaki ładny kolor tych poduch
Mała powiem Ci że tak tęsknie czasem za samotnością,ale przecież nie powiem mamie weź jedź do siebie,tyle nam kobita pomaga że trzeba czasem przymknąć oko na pewne rzeczy. Wakacji zazdroszczę,my jak zwykle nigdzie nie jedziemy. Ciągle kasa na coś innego potrzebna a przy zarobkach mojego Ł. to nie ma nawet pola do popisu. Jejciuuu jaki maluszek kochany w brzuszku u mamusi,aż się rozczuliłam No Szymon jest z 1.01
U nas raczej nic nowego,leci dzień za dniem w tempie zastraszającym.
Firma ubezpieczeniowa myślała że może sobie z nami polecieć w kulki i taką śmieszną kwotę zaproponowała że na naprawę jednego elementu by nie starczyło. Nasz samochód jest naprawdę niewiele warty,ale bez przesady.To im wystosowałam takie pismo że prawnik by się nie powstydził,pogroziłam sądem i dziś przysłali nową, wyższą wycenę.Aczkolwiek też bez szału i zastanawiam się czy nie udrzeć jeszcze trochę więcej z nich Samochodu nowego na razie nie będziemy kupować,bo chcemy zakupić już coś lepszego więc na razie poczekamy i odłożymy, a starego naprawiać nie ma sensu,poza tym nie jest uszkodzony bardzo,widać ale nie bardzo więc przebidujemy jeszcze nim. Dodatkowo ja myślę w końcu o zapisaniu się na prawko w przyszłym roku,ale czarno to widzę,strach powinien paść na innych użytkowników drogi
Szymonek jak nie gadał tak nie gada,choć zaczyna powtarzać niektóre prostsze wyrazy oczywiście po swojemu na tyle na ile umie
A poza tym monotonia
Pozdrawiamy
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Mała to super, że udało się znaleźć wczasy.
My jutro wylatujemy, więc odezwę się już po powrocie. Trzymajcie się ciepło i piszcie, żebym miała co czytać jak wrócę.
Marti co z Tobą?
- jeta
- Wylogowany
- rozmowna
Nefri - tak, w szkole pracuję. Językowej do tego. Pracuję w godzinach 13 - 18.
Udanych wakacji! Czekamy na Ciebie i zdjęcia!!!