- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój dzisiaj tak wyginał że aż miło teraz odpoczywa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 2
Kurde mój gin też na urlopie ;/ wraca właśnie 9 więc oby wszystko było dobrze
agadzie to już taki okres chyba ze mamy takie samopoczucie itd.
Całe szczęście przestał mnie boleć brzuch bo już zaczynałam sie martwic .. Ale przez ten upał czuję się zmęczona a przecież nic nie robiłam zaraz kąpiel i spać obym dziś mnie już nic nie bolało .
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nawet nie wiedziałam że takie małe dziecko może pochłonąć tyle mojej energii
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Mój mały właśnie zaczął gimnastykę chyba
Dziewczyny pytanko...jakos jeszcze nie potrafie rozróżnić ruchów jak ma czkawke...jak to odczuwacie ?
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
iwkaa O kurcze współczuję ale jakoś będzie trzeba dać radę.. Zawsze jak to się mówi na przekór .
Ja dziś miałam całkiem dobrą nockę bo zasnęłąm bez problemu tylko te pobudki na siku.. dziś ich naliczyłam 9 !! po prostu myślałam że oszaleje . Ale wyspać się wyspałam to najważniejsze Tylko coraz ciężej mi z brzucholem spać bo przez sen nieświadomie próbuję się rozciągnąć i czasami sie obudzę bo mnie zaboli no ale to nie kontrolowane i małemu nic przy tym nie robię ale jakoś unikam rozciągania .
Ja się szykuję i idę na rozpoczęcie roku do mojej siostrzenicy bo to już 1 klasa Ciekawe jak to będzie chociaż Ona jest załamana szkoła no ale mam cichą nadzieję że jej się spodoba i będzie chciała chodzić
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patuśka ja na szczęście budze sie tylko raz na siku ale za to muszę własnie sie kontrolować z przeciąganiem dzisiaj mnie taki mocny skurcz chwycił nogi że myślałam że sie popłacze rano jak wstawałam to cały czas czuje jak mnie boli
No i dup.......a z dzisiejsza pogodą słońce daje na całego wrzucę dzisiaj następne pranie małego
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
No ja też się staram kontrolować ale człowiek nieświadomie to robi i chyba z przyzwyczajenia ja przed ciążą tylko otworzyłam oczy to tak sie rozciagałam że latałam po całym łóżku Ale mały już odkąd wstałam fika więc chyba i On się wyspał
wstawię link do łóżeczka powiecie mi którą pościel wybrać ? Bo chciałam dziś ewentualnie jutro zamówić ale jakoś nie mogę podjąć decyzji allegro.pl/promocja-kevin-radek-szuflada...iel-i5456519301.html
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie tez skwar ale przynajmniej wiatr dośc mocny wieje no ale w domu go nie czuć. Mnie skurcz w lyde łapał codziennie jak brałam więcej magnezu teraz jak biore o połowe mniej to mnie nie łapie już a chyba powinno byc odwrotnie
Patuska ja bym chyba wybrała K12 lub k13 Jak zamawiałam pościel dla Mai coś podobnego jak ta twoja stronka tam miałam caly zestaw posciel łóżeczko materac koldra i wiele koloróe pościeli nie było ale byla atrakcyna cena wiec zdecydowałam się na jakąś i byłam zawiedziona bo kolor pościeli był na zdj bardzo wyrażny ale w rzeczywistości bardzo wyblakly To taka przestroga żebys sie nie zdziwiła jak ci to przyjdzie no ale takie jest kupowanie przez internet nigdy nie wiadomo na co się trafi
- MoNiQa89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kocham moja ksiezniczke w brzuszku
- Otrzymane podziękowania: 0
No pogoda straszna tak cieplo ze masakra
Dzis bylam z moim synkiem pierwszy dzien w szkole i KONIEC WAKACJI WITAJ SZKOLO!!!! Natan strasznie sie cieszyl chyba najbardziej z tych slodyczy co teraz zajada no ciekawa jestem jak dlugo ta radosc potrwa
Zycze wam dIewczyny milego dzionka i wytrwalosci w ta pogode
Najlepiej kto nie musi niech siedzi w domku i odpoczywa przy wiatraczku
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
MoNiQa Dokładnie ucałuj od nas malutka :*
Boże ledwo żyje .. Rozpoczęcie roku zrobili na boisku szkolnym gdzie trzeba było stać na samym słońcu żadnych parasoli ani ławek MASAKRA ! Po wejściu do klasy usiadłam ale dosłownie lało się ze mnie .. Teraz wracałam do domu to aż w głowie mi się już kręciło .. idę wziąć zimny prysznic nastawiam dwa wiatraki na siebie i sie klade bo i ciśnienie mi podskoczyło czas odpocząć z godzinkę
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja również miałam rozpoczęcie na boisku... odczucia mam identyczne... ledwo tam wystałam chociaż było krótko.
Dziewczynki napiszcie co sądzicie bo nie wiem czy ja jestem pokręcona czy mam depresje czy co innego, czy nie uważanie że zerówka obowiązkowa od godziny 06-50 to nie jest przesada??? teraz ok, ale zimą ??? a może ja za dobrze miałam dotychczas i dlatego mi odbija??
Zeszły rok mieliśmy na 8 , jako jedna z nielicznych spóźniałam się w wyjątkowych sytuacjach ...parę minut. Jak np. obejmowałam muszę klozetową na początku ciąży i ciężko było się rozstać większość przychodziła późno..
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa