- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- listopad 2015
listopad 2015
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
A co do ubrań to dziś jak wychodziłam z domu mówie założę sobie sweterek kupiłam go nie dalej jak miesiac temu założyć założyłam ale brzuch się nie zapiął bo to na guziczki więc wiem o czym mowisz
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
iwkaa podkradam tego linka z czapkami zakochałam sie w nr1 na śliczna na pewno zamówię
agadzie84 ja o paznokciach u stóp mogę pomarzyć zrobiłam monohybryde jak byłam w PL jeszcze się trzyma ale już w przyszłym tyg je ściągne dzisiaj zamierzam sie zafarbować
Patuśka ja zamawiam wózek chyba na spokojnie w sobote teraz nie mam kiedy a chce usiąść z moim i na spokojnie że tak powiem zatwierdzić zakup fury
Jeśi chodzi o ubrania to aż sie boje na jesień nie mam niczego kompletnie wszystkie bluzy zawsze w miare dopasowane swetrów może mam dwa takie over size nie mam kurtki butów i całej reszty najwyżej będę koczować w domu cały czas P
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Patrizia po to tutaj jestesmy żeby się wymieniać m.in. linkami z fajnymi rzeczami ja tez zamawiam nr 1
A tą pościel chyba faktycznie zamówie tą marynarską jako pierwsza wpadła mi w oko
Dopiero narzekałyśmy na upały teraz bedziemy narzekać na zimno i ubrania ja juz teraz miałam powoli problem z ubieraniem letnich ale dobrze żekoniec lata to nie trzeba będzie kupować ale za chwile potrzebna bedzie kurtka i zrobi sie problem a szkoda kupowć na chwile ale może byc tak jak Patrizia pisze będziemy koczować w domu.... choc chyba sie nie da
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwkaa to nasze bąble będą miały takie same czapeczki ale są przecudowne i cena oki
mój maluch dzisiaj że tak powiem powolny rusza sie ale tak jakby od niechcenia mój wymyślił imię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a już mu mówiłam że do wyboru Leon,Piotrek, Jasiu, Bruno to wyskoczył z nowym ehhhh
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Kurde nie kupiłam żadnej szafy ani nic bo jakieś same olbrzymie a ja nie chciałabym sie zagradzić .
Zamówiłam dziś wózek na aukcji było że dostawa do 14 dni a tu dostaję o 18 smsa że wózek już w Warszawie czyli jutro powinien być !
Oj z tym imieniem to ciężko ale u nas już na 100 % Fabian
Mój maly dziś sie znowu szaleju najadł Tańcuje cały czas może z godzinę spał
Zaraz jeszcze na małe zakupy do sklepu na jutro i kończę dzień prysznicem ,herbatką i do łóżka
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
No ja to byłam w szoku że tak szybko Już na samą myśli mi sie buzia cieszy ale zobacze tylko czy wszystko jest takie jak chciałam i spowrotem zapakuje żeby się nie brudził i nie kurzył
Mam tak samo tylko że ja czuje go od dołu brzucha wszedzie a raczki czy nozki po lewej stronie po prawej bardzo rzadko coś zrobi
- agadzie84
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Patruska wow, bardzo szybko ten wozek, pewnie mieli na magazynie, z moim było tak samo, akurat zamawialam przez sklep, to panie mówiły że w ciągu 3 tygodni będzie, a przy zamawianiu okazało się że akurat maja taki na magazynie i byl po 3 dniach:) już poszedł do ESP
Patrizia fajna komoda! Ja mam upatrzona w ikei ale nie wiem czy nie będzie za mała, muszę zobaczyć na zywo.
A imie dla malego u nas też na 100% Juan Dominik
Nie podoba mi się tradycją nadawania imienia synowi po ojcu, ale ten mój naprawdę czasem uprze się jak osioł.
No i jakby nie było, tam w końcu mieszkamy, a mały i tak będzie mówił w 2 językach (albo 3, bo jakos łatwiej mi się z mężem po angielsku dogadać, jeszcze nie ten poziom hiszpańskiego )
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Hehe jak osioł ? to chyba każdy facet ma coś z osiłka
Ja dziś spałam okropnie .. nie mogłam zasnąć a jak już mi się udało to budziłam się co 30-40 minut :/ zaczęły sie znowu bóle bioder a wczoraj to czułam się dosłownie jak słoń nie miałam siły się przekręcić ani wstać na siku .. Oby dzisiejsza nocka była lepsza dziś w dzień się nie kładę nawet na minute żeby przespać noc. Na dodatek śniły mi się takie głupoty że ze dwa razy wstałam przerażona .. na dodatek mój pies chrapał tak głośno że myślałam że to najgorsza noc
Śniadanie zjedzone bo mały już dał o sobie znać Herbatka i później do siostry jadę zafarbować jej włosy ogarnąć brwi itd. Bo w sobote wesele mają więc musi być piękna Jak to dobrze że nie ma tych upałów
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
Ale powiem wam że ta pościel o mamuniu piękna !!! jeszcze ładniejsza jak na zdjęciu ale obejrzałam czy się wszystko zgadza i zapakowałam czeka do października ale śliczne jest jestem mega zadowolona !!
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Na usg powiedzieli że to dziewczynka i wszyscy też skakaliśmy z radości bo mój synuś marzy o siostrzyczce... ale stwierdził że będzie kochał też braciszka. Oczywiście znaczenia nie ma byle było dobrze.
Patuśka mi się również od paru dni zaczęły bóle bioder, zwłaszcza z prawej strony mocniej boli... Jak łydki odpuściły bo pilnuję picia wody to teraz biodra... ale dzięki pogodzie i wspaniałemu ochłodzeniu i tak jest super.... jutro będę narzekała bo ma padać i wiać... a co do koszmarów to podobno jest normalne... i niestety mam czasami takie że wstaję mocno zaniepokojona..... albo się śmieje z takich głupot.
A ja nadal nie wiem co z imieniem... z Jasiem było postanowione niemal natychmiast bo było to imię które podobało się nam razem...a teraz szukamy i razem podoba nam się Julia... miała być 6 lat temu i zamieniła się na Janka. A teraz tych Juleczek jest tak dużo że się zastanawiam... Jeszcze była opcja Liliany... ale mój stwierdził że zdrobnienie Lily kojarzy mu się z panienką stojącą przy drodze.... ktoś mu tak powiedział i stwierdził że faktycznie...była też Olga ale mamy w bliskiej rodzinie Olę a to jedyne zdrobnienie...
- ElizaZ
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- Patuśka
- Wylogowany
- rozmowna
No ja te bóle bioder mam od dawna ostatnio ustało a dzis w nocy znowu sie pojawiły
Moja siostra bardzo chciała żebym małego nazwała Leon ale jakoś nie mogłam się przekonać
Ja już u siostry idziemy zaprowadzić Oliwię do szkoły pozniej szybkie zakupy i będziemy robić salon piękności
- iwkaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham moją księżniczkę
Zgadzam się kazy facet ma cos w sobie z osła
Patuska czekamy na fotki chwal sie tutaj szybko zakupami!!! Jaką tą pościel wybrałaś??? Ja tak jak ty dzisiaj nie spałam noc chłodna a ja myślałam że się zapale takie mi było gorąco i wszytko mi przeszkadzało wogóle prawie nie spałam mimo to że w dzień się nie kladę
My narazie przystalismy na KArola i coś czuje że tak zostanie z MAjką było tak samo dużo wcześniej wybralismy-- a raczej to ja wybrałam :)i tak zostało tylko drugie imie jej dodaliśmy Anna ale teraz bym juz tego nie zrobiła bo to tylko kłopotliwe i Karol nie będzie miał drugiego imienia!
- Patrizia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eiza ja chciałam Leona od początku ale mojemu coś nie pasi mówi że fajne ale coś z tym imieniem nie tak a na Jasia nawet się może skusi ja już chce mieć wybrane imię jakby była dziewczynka to yłąby Zuzia wiem że ich dużo ale już ponad dwa lata podoba nam sie to imie dla dziewczynki i co do niego jesteśmy w 100% zgodni
iwkaa może cos Cie rozbierało skoro noc chłodna a ty rozpalona zapodaj sobie jakiś domowy specyfik żeby Cie nie złapało teraz taka pogoda lada moment i zakatarzone i przeziębione będziemy
Ja teraz robie obiadek młody sie rozciąga 14 stopni na zewnątrz więc raczej na boisko nie pójdziemy z młodym trzeba będzie coś powymyślać do zabawy